Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, lapkričio 26 d.

Nors būsite energingi, trykšite naujomis idėjomis, ketvirtadienį labai aktyviai reikštis nereikėtų – daug kas beveik savaime stos į savo vietas. Diena žada susitikimus su gerais draugais ir įdomiais žmonėmis. Bendraujant gali kilti puikių sumanymų, galite gauti ir vertingų, galbūt ir keistokų, neįprastų, stebinančių pasiūlymų.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra tarp gyvųjų. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos sprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplotų – nemalonumai, katė apdraskytų – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą; rasti monetų, ypač herbu į viršų, – išsisuksite iš esamų nemalonumų; rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas; netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – raudona, alyvinė, balta, vengtini blankūs tonai, samaniniai, geltoni atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis – jūsų jėgos metas, kai viskas priklauso nuo jūsų valios ir užsispyrimo. Susitelkite ir jums pavyks daug nuveikti. Tiesa, neskubėkite pasirašyti finansinių dokumentų, venkite kritiškų pastabų sutuoktiniui – ne laikas priekaištams, santykiams aiškintis.

Jautis (04 21–05 20). Jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu – tai apsaugos nuo tuščio nerimo, nereikalingo blaškymosi. Tiesa, mokėkite pripažinti klaidas, neįrodinėkite savo tiesų – būkite pasiruošę nusileisti, pripažinti kito nuomonę.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį būkite atidesni smulkmenoms – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą galite apsirikti. Tai pakenks jūsų profesinei reputacijai ir net santykiams su draugais.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei ir kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų reikalai. Gera diena užmegzti dalykinius ryšius.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Nors ši diena sėkminga, vien gerų norų nepakaks, kad reikalai pakryptų jums reikalinga kryptimi, – be rimtų pastangų, atkaklaus darbo nieko nepešite.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nevenkite problemų – ši diena tinkama pažinti nesėkmių priežastis ir prigimtį, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti ir užkirsti kelią naujiems rūpesčiams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį padės žvilgsnis iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonė, patarimai. Nepriimkite vieni svarbių sprendimų – ateities perspektyvas vertinate klaidingai. Viskas yra geriau, nei manote.

Skorpionas (10 24–11 22). Geri dalykai greitai ir paprastai nepasiekiami. Pats laikas grąžinti skolas (ne tik materialias) ir ne tik draugams, bet ir savo šeimai (tik dėkingumo nesitikėkite ir venkite priekabiauti dėl niekų).

Šaulys (11 23–12 21). Stenkitės atsiprašyti tų, kuriuos mylite, ir jiems pasitarnauti. Ar pakankamai savo vaikams esate dėmesingi? Galimi nemalonūs pokalbiai su vaikais – vis dėlto tai netikęs laikas juos kritikuoti, barti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį vargu ar pavyks paskubinti įvykius – kas nors vėluos, strigs, pagaliau ir patys galite greitai prarasti entuziazmą dirbti. Imkitės to, kas gerai žinoma, paprasta, nevargina.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį greitai išspręsite net sudėtingas problemas, atliksite neįdomius, nuobodžius darbus. Patartina ieškoti naujos profesinės informacijos, daugiau bendrauti su kolegomis, partneriais. Šios dienos susitikimas ar gauta naujiena padės suprasti kai ką svarbaus.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau vertinkite savo laiką, pastangas ir pinigus – jėgų ir pinigų gali pristigti lemtingą akimirką. Ir pamirškite ambicijas – per jas konfliktai ir kitokie nemalonumai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą