Palmiros horoskopas trečiadieniui, kovo 24 d.

Trečiadienis – komplikuota diena, kai pasidavus pirmam impulsui galima daug ką sugriauti, smarkiai nukentėti.

Nevertėtų imtis naujų dalykų – tai lemtingų klaidų metas, kurios gali iš esmės pakenkti jūsų ateičiai. Neskubinkite įvykių – jie dar labiau strigs.

Nusiteikite ramiam, nuosekliam darbui, atsisakykite maksimalistinių ketinimų. Savistaba, savikontrolė padės išvengti galimų nelaimių. Nesierzinkite susidūrę su kliūtimis, reikalų vilkinimu – atvirkščiai, tai išeis tik į naudą. Ne laikas bendravimui – patartina atsisakyti lemtingų pokalbių su vadovybe, su svarbiais, įtakingais asmenimis. Venkite ginčų, santykių aiškinimosi, juolab konfliktų ir su artimaisiais, su bičiuliais – galite ilgam susipykti, tikriausiai dėl niekų.

Ypač venkite pykti, nervintis, kaip ir skubėti, rizikuoti. Būkite itin apdairūs su degiomis, sprogiomis medžiagomis, su aštriais įrankiais (ypač metaliniais), su ginklais. Diena itin nepalanki asmenims, dirbantiems vadovaujantį darbą, sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai, taip pat transporto, žiniasklaidos tarnyboms. Didesnė traumų (galvos, rankų itin), įvairių susižeidimų, nukraujavimo tikimybė. Galimi galvos skausmai be aiškios priežasties.

Bus didelė avarijų kelyje bei gamyboje tikimybė dėl skubėjimo ar technikos gedimo. Labiau pasisaugokite sukčių, vagių.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai regėti dinamiškus, kovingus sapnus – tai reikštų jūsų sugebėjimą pasipriešinti daromai neigiamai įtakai, blogio jėgoms. Kirpti plaukus – atsikratysite to, kas jums trukdo gyvenime. Blogai matyti savo atspindį veidrodyje. Žolė – liūdesys, apgaulė, zuikiai, katės – išgyvenimai, emociniai stresai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis, būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa, valgyti – liga, išbandymai.

Blogas ženklas: jei avalynė plyštų, purve ištepti, jei rankose kas sulūžtų, jei naminiai gyvūnai būtų agresyvūs jūsų atžvilgiu (nesėkmė meilėje), jei odą niežėtų be aiškios priežasties, paslysti, nukristi.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaislą ar medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis įtemptas, konfliktinis, nepalankus svarbių sprendimų priėmimui, naujų darbų pradžiai; patartina nešioti žydrų, sidabrinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis – kritinis laikas: pavojaus nejausite, ir optimizmo ideologija nepasiteisins, tad nepervertinkite savo galimybių. Deja, dabartinės pastangos gali atnešti priešingų rezultatų – nė nepastebėsite, kaip virsite sau priešu, pakenksite vaikams ar žmogui, kurį mylite. Didelė traumų, avarijų, vagysčių tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį geriausia ramiai praleisti namuose, daugiau šilto dėmesio skiriant artimiesiems. Tai bus apgaulingas, sunkus, pavojingas metas, kai atsitrenkiama į nenumatytas, nelogiškas kliūtis, kai patiri nepelnytą bausmę, pažeminimą... Šios dienos finansiniai pasiūlymai apgaulingi. Saugokitės intrigantų už nugaros.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį gerai dirbti nebus lengva: stigs atidos, teisingos informacijos, koordinuotų veiksmų su partneriais, na ir tiesiog sėkmės, o reikalaujama iš jūsų bus daug. Tiek aplinkiniai, tiek viršininkas gali klaidingai vertinti jūsų elgesį. Bus geriau, jei nesitikėsite komplimentų bei dėkingumo. Itin nepalankus laikas po 15 val.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį neverta kažkur skubėti, juolab svarbius reikalus tvarkyti. Na, o darbe kuo atidžiau atlikite savo užduotis – didesnė profesinių nesėkmių tikimybė. Beje, galite nukentėti ir nuo viršininkų nemalonės. Saugokitės sukčių, paskalų nešiotojų, vagišių.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį gali suirti seniai puoselėtas planas. Tiesa, vėliau atsigriebsite. Bus svarbu savitvarda – nepasiduokite pirmam impulsui, provokacijoms. Nekeiskite ankstesnių sprendimų. Kategoriškai nesivelkite į ginčus nei darbe, nei namie, nei kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį nepasiduokite liūdesiui, tačiau ir nebrandinkite vilčių – tai praradimų, nusivylimų ir ne visai malonių staigmenų metas. Ir venkite ginčų su vyresniais bei viršesniais asmenimis – tiek darbe, tiek namie. Svarbesnius reikalus atidėkite penktadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas kažką keisti, nepasiduokite pirmam impulsui ir nepraraskite savitvardos. Jūsų agresyvumas išaugs, tad būkite atidūs, kad nesusipyktumėte su artimaisiais, ypač sutuoktiniu, su dalykiniais partneriais, su draugais. Venkite patarinėti, mokyti – vėliau gali paaiškėti, jog buvote neteisūs. Nepalankios tolimos kelionės, taip pat viešnagės.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį nesinervinkite, nepanikuokite – tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su viršininku bei karjerai. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Sunkumų kilti gali ir dėl tėvų, ypač mamos – jei nenorite vykdyti jų valios, mokėkite diplomatiškai išsisukti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį nerizikuokite savo sveikata bei gerove. Svarbių reikalų patartina netvarkyti, į keliones nevykti. Gali tekti keisti planus ir dėl tolimų kelionių. Ne laikas pasirašinėti reikšmingus dokumentus. Venkite bet kokių konfliktų su vaikais bei mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis sudėtingas, įtemptas, kai geriausia palikti visus reikalus, atidėti darbus ir eiti ilsėtis – bet kokiu atveju vargu ar padarysite tai, ką suplanavote. Dirbant būtina atida – traumos, darbo technikos gedimai. Saugokitės vagių bei kontrolierių. Didesnė autoavarijų, taip pat rankų traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – sunkus metas, kai tuščia laukti teisybės, kvaila ką nors planuoti, pasikliauti draugiška pagalba – nenorėkite būti išgirsti bei įvertinti. Labiau derėtų paisyti, ko iš jūsų nori vadovybė, sutuoktinis, šeima. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. Ne laikas su jais konfliktuoti. Nesiaiškinkite meilės santykių.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį būkite apdairūs bendraudami, dirbdami su informacija, ką nors remontuodami, tvarkydamiesi – didesnė traumų tikimybė. Venkite viršininko – galite patekti į nemalonę. Ne laikas pinigus skolinti, investuoti. Gresia nuostoliai, priverstinės išlaidos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą