Palmiros horoskopas sekmadieniui, liepos 4 d.

Nereikėtų tikėtis, kad savaitgalį teks skirti ramiam žavėjimuisi pasaulio darna. Likimo kaprizai, nepasitenkinimas tuo, ką turiu, kas čia šalia, suteiks poilsiui dinamikos – nuobodžiauti neteks. Kitaip kalbant, svajonės, lūkesčiai neatitiks realybės. Viskas smagiai klostysis, lydės pakili nuotaika tol, kol nesieksite kažko ypatingo – norai kainuos, ir teks už juos mokėti ne itin priimtiną kainą. Geriausia per išeigines ilsėtis gamtoje su tais, kas jums mieli bei malonūs.

Sekmadienis nebus palankus romantiškų, taip pat draugiškų pažinčių užmezgimui. Netinkamas laikas ir meilės santykių aiškinimuisi, pretenzijų reiškimui. Ir ne tik savo antrajai pusei, bet ir artimiesiems, o taip pat draugams, kaimynams ar visiškai nepažįstamiems asmenims. Deja, konfliktai megsis žaibiškai – pakaks ir nežymios priekabės.

Būkite atsargesni su aštriais ar karštais daiktais (skysčiais), degiomis, sprogiomis medžiagomis, elektra ir elektros prietaisais. Būtina atida nardant ar ką veikiant aukštyje – išlieka didesnė kritimų, traumų tikimybė. Labiau pažeidžiama galva (didesnė insultų tikimybė), akys, nugara, keliai, kojos.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai itin svarbūs. Vanduo – sėkmė, pinigai, aukšti apdovanojimai; dangų matyti, jame skraidyti – sveikata; darbužius regėti, juos matuotis – geros permainos arba kelionė; valgyti – gera žinia, pagalba. Tačiau gyvūnai, paukščiai – nelaimė. Šunį glostyti – draugo išdavystė, katę išvysti – saugokitės vagystės, prie paukščio prisiliesti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: blogai ką nors laužyti, drabužį suplėšyti, kraują matyti, ką nors sudaužyti (stiklą, veidrodį, indą, akinius, langą), jei ant jūsų stiklas užkristų, jei akmuo iš žiedo iškristų, sugestų laikrodis ar svarstyklės, jei laikrodis visai sustotų, jei daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa – išvengsite nelaimės, rasti žiedą su akmeniu – pagalba, apsauga.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite, kad jūsų energingumas netaptų našta artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atlaidesni savo sutuoktiniui ir nemėginkite suprasti, kuris teisus. Sekmadienis – pavojingų provokacijų laikas.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį nieko svarbaus neveikite, net jei nesinorės tinginiauti.

Vėžys (06 22–07 22). Aplankykite senus draugus – tai bus pats geriausias poilsis.

Liūtas (07 23–08 22). Šiandien bus svarbus lankstumas bendraujant su sutuoktiniu, su mylimu asmeniu – neužsispirkite.

Mergelė (08 23–09 22). Viešnagių metu sekmadienį galimi netikėtumai. Venkite ginčų su kelių policija, galimi rūpesčiai muitinėje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stenkitės likti dosnūs ir malonūs. Sekmadienis gana įtemptas – skirkite šią dieną visiškam atsipalaidavimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis – puiki proga atidžiai įsiklausyti į sutuoktinio žodžius.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien daugiau dėmesio skirkite sveikatos stiprinimui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavyks suprasti, jog buvote neteisūs niurzgėdami. Raskite būdų pasidžiaugti, kad jūsų gyvenimas klostosi puikiausiai!

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį, ypač jo vakarą, geriausia praleisti namie. Būkite atidesni sveikatai.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni kelionių ar viešnagių metu pas draugus, giminaičius.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą