Šiandien derėtų vengti skubėjimo, agresijos

Šios dienos pretenduoja tapti labiausiai įtemptos šį balandį – maksimaliai išaugs maišto, protesto, griovimo dvasia. Azarto ir įkvėpimo naikinti pakaks. Kita vertus, jei norite ko nors atsisakyti amžiams (žalingo įpročio, bendravimo su netikusiais žmonėmis ir pan.), reikėtų dabar pasinaudoti proga.

Kad ir kuo antradienį užsiimsite, derėtų vengti skubėjimo, agresijos – tai bematant pablogins reikalą, padarys jus pažeidžiamus. Nors bus sunku nesierzinti, nesupykti, nes itin aiškiai matysite tiek savo, tiek aplinkinių klaidas ir trūkumus, stenkitės nepasiduoti pirmam impulsui, užplūdusiai emocijai. Tai sunaikins ne tik gerą sumanymą, bet ir jus pačius. Beje, savo interesus, savo nuomonę reikėtų atskirti nuo kolektyvo – kolektyviškumas nieko gero neduos. Tiesa, antradienis iki 14 val. tinkamas finansinėms problemoms spręsti, socialiniams reikalams tvarkyti. Šis metas gana sėkmingas moterims. Vėliau, taip pat trečiadienį netiks rizikuoti ar imtis avantiūrų, pradėti ką nors nauja. Šiomis dienomis bus svarbus didesnis atidumas su darbo technika, degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis, elektra ir elektros prietaisais. Didesnė technikos gedimo, įvairių avarijų, ypač gamyboje, tikimybė. Šis metas sudėtingas vyrams, taip pat širdininkams. Labiau reikėtų pasaugoti kepenis. Didesnė traumų, avarijų tikimybė. Venkite pažeisti įstatymus, taisykles, ypač kelyje.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai reiškė įspėjimą, net geri bylojo apie gresiančias apgaules. Palankiausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei namie gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą (prisiimsite svetimas problemas), sugrįžti išėjus.

Geras ženklas: jei namie gėlė išsiskleistų ar gauti dovanų gėlės žiedą – džiaugsmas, sėkmė meilėje; ką nors pamesti ar tapti vagies auka – išvengsite karminės bausmės; jei paukščio plunksna užkristų – netikėtas turtas.

Avinas (03 21–04 20). Antradienis itin sudėtingas. Įtampa augs. Nepasiduokite pirmai emocijai, nebūkite kategoriški. Ne laikas tvarkyti reikalus, susijusius su karjera. Būkite pagarbesni už save vyresniems, viršesniems asmenims.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį iki 14 val. tinka tvarkyti finansinius, verslo reikalus. Vėliau – problemiškas metas, kai galite pervertinti savo galimybes, įsivelti į avantiūrą. Tad mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas brangiai atsieis.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų: nuovargis, susierzinimas išmuš iš vėžių. Svarbiems susitikimams ir susitarimams nepalankus metas. Neforsuokite finansinių problemų sprendimo. Tiesa, iki 14 val. palanku tvarkyti mokesčių, skolų, kredito ėmimo, baudų mokėjimo reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį ne laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės nuomonei, net jei ji bus nepriimtina. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams ir sandoriams tvirtinti. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį gali erzinti įvairūs nesklandumai, kliuviniai. Vis dėlto dabar esate stiprūs, kad įveiktumėte įvairius sunkumus, adekvačiai reaguotumėte į jums keliamas pretenzijas tiek darbe, tiek namie. Iki 14 val. gali pasisekti sprendžiant darbo problemas.

Mergelė (08 23–09 22). Ne viskas auksas, kas auksu žiba. Neskubėkite žavėtis išgirstais pasiūlymais, naujomis pažintimis – tiek asmeninėmis, tiek dalykinėmis, nebent tai įvyktų antradienį iki 14 val. Vėliau tikrai ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus kaip nors užsiminti jums patinkančiam asmeniui. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ant jų pykti, jų bausti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją antradienį, su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite ir neskubėkite – per skubėjimą pražiopsosite, pamiršite svarbius dalykus. Ieškokite klaidų ir jas taisykite. Galimi pavojingi netikėtumai vairuojant.

Skorpionas (10 24–11 22). Neaiškių nuostolių, keistų pokyčių dienos, netinkamos finansinėms, buities problemoms spręsti (išimtis nebent antradienis iki 14 val.), svarbiems raštams, oficialiems prašymams rašyti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Būsite pernelyg patiklūs – neskubėkite tikėti nuogirdomis, paskalomis. Ir nebūkite atviri – geras draugas gali išplepėti jūsų paslaptį.

Šaulys (11 23–12 21). Dėl skubėjimo, neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai netinkamas laikas investuoti ar skolinti pinigus. Galimi konfliktai dėl veiklos – gali būti pareikštos pretenzijos dėl jūsų atliktų darbų kokybės.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali stigti savikontrolės, objektyvumo. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti svarbių sprendimų. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais (ypač užsienio). Su jais, taip pat sutuoktiniu nesivelkite į konfliktus. Neverta nei santykių aiškintis, pyktis, tartis ar derėtis – nerasite nei teisybės, nei kompromiso. Neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai, ypač vairuodami.

Vandenis (01 20–02 18). Nepatartina imtis atsakingų ar rizikingų darbų – padarytos klaidos pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo antradienį. Tiesa, iki 14 val. palanku ieškoti išeities iš esamų finansinių problemų. Šiomis dienomis didesnė traumų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau tikėkite šių dienų pažadais jums padėti (nebent išgirsite tai iš artimųjų antradienį iki 14 val.). Veikloje galimi netikėtumai, apgaulės, net priešų, konkurentų provokacijos. Nuo jūsų diplomatiškumo priklausys, ar tai neužkirs kelio kopiant karjeros laiptais. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – pavojinga bus supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą