Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 21 d.

Antradienis – darbų, didesnių veiklos ciklų užbaigimo metas. Kažko nauja imtis ar skubėti netiktų. Nurimkite – tai padės geriau suprasti kitus, įvertinti nueitą kelią.

Patartina imtis anksčiau nepavykusių, atidėtų darbų. Bus svarbu, kad tai, ką darysite, jums teiktų malonumą, – bendrauti irgi reikėtų su tais, kuriuos mėgstate, su kuriais nekonfliktuojate. Tai džiugus pilnaties metas, kai svarbu ieškoti sąlyčio taškų, o ne skirtumų, kai geriau dėl ramybės nusileisti.

Bus puiki proga nutrūkusių ryšių atnaujinimui – tiek su draugais, tiek su giminaičiais. Palanki diena meilės pasimatymams bei šeimyninių švenčių rengimui – jūsų ryšiai taps tvirtesni.

Vakaras po 18 val. aktyvesnis ir tinkamas susitikti su reikalingais veiklai žmonėmis.

Tinka įrenginėti namuose vandens valymo aparatus, statyti įvairius filtrus vandeniui. Patartina gerti šaltino vandenį, praustis šaltu vandeniu.

Antradienį 18 val. Saulė įeis į Ožiaragio ženklą. Ims ryškėti bei galutinai formuotis svarbiausi tikslai, kertinės nuostatos. Šis metas itin palankus siekiantiems karjeros –derėtų priimti svarbius sprendimus, atsisakyti visko, kas trukdo pasiekti užsibrėžtą tikslą. Beje, sustiprės ir atsargumas, kritiškumas naujų žmonių bei idėjų atžvilgiu. Na, o asmeniniam gyvenimui bus skiriama mažiau laiko, o bendravimas taps oficialesnis, tiesa, taktiškesnis.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį nėra labai svarbūs. Vis tik gerai, jei regėjote žemę, ją dirbote ar tiesiog laukais vaikščiojote – tai sėkmė, laimė. Gerai buvo ir valgyti sapne – praturtėjimo požymis. Blogai buvo save regėti nuogą – nuostoliai, vienatvė, artimųjų netektis, ugnį, žaibą – neturtas, kelionę – iliuzijos, kliūtys reikaluose.

Blogas ženklas: jei prausiantis vanduo dingtų – apsaugos praradimas, taip pat laukia atpildas už nedorus darbus, sudaužyti indus – nuostoliai, liga, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė, susižeisti kruvinai – nužiūrėjimo požymis, nešioti raudonos spalvos drabužius ar daug raudonos spalvos aplink save pastebėti.

Geras ženklas: jei virš jūsų paukštis suklyktų, plunksna užkristų – sveikata, geri santykiai šeimoje, netyčia sulyti ar būti apipiltam vandeniu – sveikatos atgavimas, kojas sušlapti – kažkas perims jūsų neigiamą karmą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, geltona, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Būkite tikri, kad esate mylimi bei vertinami. Vis dėlto antradienį būsite linkę pastebėti, sureikšminti ne nuoširdų žavėjimąsi, o kažkieno pastabas, priekaištus. Jei kas nepavyks, atidėkite rytdienai.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – gera diena įvairiems reikalams tvarkyti, bendrauti, rinkti informaciją, užmegzti reikalingas pažintis – ir ne tik dalykines. Tai romantiškas metas, kai netikėtai galite patirti naujus jausmus (galbūt žmogui, kurį jau seniai pažįstate).

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis iki vakaro tinkamas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Palanku pirkti dovanas.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį problemos spręsis, reikalai pakryps naudinga linkme. Jei siekiate jums svarbaus asmens dėmesio, palankumo (nebūtinai romantiško) – šiandien tinkama proga laimėti simpatijas.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį pasinaudokite jums siūloma pagalba bei tarpininkavimu, na, o patys pasistenkite likti šešėlyje. Galimas netikėtas susižavėjimas, slaptas flirtas.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį nepraleiskite geros progos pakeisti aplinkinių, o ypač partnerių, sutuoktinio nuomonę apie save bei pakoreguoti įsisenėjusius keblius santykius. Gera proga nutrūkusio draugiško ryšio atnaujinimui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis – pripažinimo, išaukštinimo metas. Viskas, kas šiandien įvyks, taps naudinga jūsų karjerai. Tikrų kreiptis su svarbiu pageidavimu ar pasiūlymu į vadovybę.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį nesiskubinkite. Šios dienos susitikimai svarbūs, pasiūlymai naudingi ilgam. Beje, tai metas, kai lengva įveikti nepasitikėjimą savimi. Diena palanki kelionėms, viešnagėms, pažinčių (ir romantiškų) užmezgimui.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį labiau seksis tiems, kieno veikla susijusi su kolektyviniais laimėjimais. Neblogai jausis ir įsimylėję – tai gera diena romantiškam pasimatymui. Nesiimkite nieko sudėtingo bei atsakingo – geriausia atidėti rytdienai svarbius susitikimus bei atsakingus reikalus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį galite įgyti patikimų sąjungininkų bei įtakingų globėjų, dosnių rėmėjų bei atkaklių gerbėjų. Tai gera diena viešiems susitikimams, deryboms, įvairiems susitarimams. Vertėtų daugiau dėmesio skirti tam įspūdžiui, kurį palieka jūsų kalba, manieros na ir, aišku, išvaizda.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį spręskite kasdieniškas problemas: kad nusiramintumėte, būtina rasti išeitį iš smulkių, įprastų kliuvinių. Tai puiki diena „sutvarkyti“ savo kasdienes mintis bei jausmus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pakaks sėkmės, kad sutvarkytumėte skubų reikalą. Verta imtis svarbių reikalų, spręsti sudėtingas problemas tiek veikloje, tiek asmeniniame bendravime.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą