Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 28 d.

Savaitė prasideda puikiai – rūpesčiai palengva tolsta, problemos sprendžiasi. Imkitės intensyvios veiklos, – energijos, įkvėpimo pakaks net patiems sunkiausiems darbams įveikti.

Geras laikas susitikti su svarbiais žmonėmis, taip pat su užsieniečiais, užmegzti reikalingus ryšius, tvirtinti svarbias sutartis, sandorius. Verta apjungti jėgas, ieškoti sąjungininkų, bendraminčių, pagalbininkų, rėmėjų.

Dirbkite su sudėtinga informacija, būkite atidūs. Kita vertus, tai puiki proga garsiai apie save pareikšti visuomenei, pristatyti savo kūrybą, sumanymus, planus.

Patartina daugiau bendrauti, taikytis su priešais bei artimais žmonėmis ir visai netinka su kažkuo pyktis, nutraukti santykius, – skyryboms su sutuoktiniu irgi blogas laikas. Palankios kelionės.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį buvo reikšmingi. Puiku, jei regėjote paukščius, gyvūnus. Jei plaukėte vandeniu – ligoniams sveikata, jei skraidėte – įgysite jėgų, užmegsite puikią draugystę, jei matavotės naujus drabužius – turtas, šeimyninių santykių pagerėjimas, šeimos pagausėjimas, blogai buvo save regėti nuogą – liga, nesėkmės, veidrodyje – jūsų paslapties atskleidimas, ugnį – jėgų netektis, kančia, žiemą – liūdesys, nesėkmės.

Blogas ženklas: jei niežėtų ryte kaklą – gresia ilgalaikiai nuostoliai, nugarą – mėnesio laikotarpyje nemalonumai per vaikus ar meilę, sėdmenis – mėnesiui patartina atsisakyti tolimų kelionių, svarbių kontaktų su užsieniečiais, pilvą – ilgalaikiai nemalonumai darbe, sveikatos pablogėjimas, problemos per naminius gyvūnus, druską išberti – konfliktai, chaosas, indus sudaužyti – neteisingas pasirinkimas gyvenime, jei laikrodis sustotų – galite padaryti lemtingą klaidą, pamesti raktą – artimo žmogaus mirtis, jei purvu kas aptaškytų – kliūtys reikaluose, o moterims – derėtų saugotis prievartautojų.

Geras ženklas: ryte burnoje pajusti saldoką skonį ar užuosti saldų kvapą – geros naujos pažintys, sėkmė, rasti blizgantį metalinį daiktą – sulauksite pagalbos, jei netyčia peilis iš rankų iškristų – jums pakenkę žmonės bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios žalios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį galite rasti tinkamą sąjungininką, kuris parems, ir ne tik morališkai. Būkite drąsūs, ryžtingi, – kad ir kokioje situacijoje atsidursite, nesivaržykite. Tai gera proga priešus ar konkurentus palenkti savo pusėn. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, nieko reikšmingo rytdienai neatidėti.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį dirbkite su dalykine informacija – ieškokite naujų dalykų, apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas. Palanku su vadovybe pasikalbėti apie jūsų ilgalaikes darbo perspektyvas. Tinka tikrintis pas gydytoją, palanku pradėti sveikatos stiprinimo ar gydymosi kursą.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis – sėkmės metas, kai verta visas jėgas skirti dalykinių projektų parengimui, stabilumo profesinėje veikloje įtvirtinimui. Beje, derėtų sukrusti dirbantiems kūrybinį darbą.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį pagalbon gali ateiti senas šeimos draugas ar kolega, kuriam esate anksčiau padėję. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su šeimos reikalais, nekilnojamuoju turtu.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų žodžiai aplinkinius paveiks. Antradienis – tai puiki proga pasikalbėti su žmogumi, kurio nuomonę jums reikia paveikti. Būsite apsukrūs, jums seksis, ir per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną reikalą – neatidėkite nieko svarbaus rytdienai.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis puikus svarbiems sandoriams, ilgalaikiams susitarimams bendradarbiauti. Palanku dovaną teikti, norint užmegzti naują svarbią pažintį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį spręskite aktualias problemas (tik ne meilės). Laimingų progų pakaks – tad galite drąsiai imtis ir rizikingų dalykų.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį būkite tikri, kad šiuo metu viskas klostosi taip, kaip reikia, ir vienintelis dalykas, kurio nereikia daryti, – tai kištis į natūralią įvykių eigą. Aktyvesne veikla galėsite užsiimti ryt, o šiandien labiau pasvajokite ir nebijokite pasinaudoti tarpininkų paslaugomis. Galite gauti vertingą konfidencialų pasiūlymą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį geri draugai, laimingas atsitiktinumas jums padės laimėti gerų dalykų, ypač jei jie susiję su jūsų karjera, pinigais. Beje, šios dienos susitikimai, pokalbiai (net atsitiktiniai) gali naudingiau pakeisti jūsų ateitį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį pats laikas griebtis ryžtingų priemonių, kad įgyvendintumėte savo tikslus. Jums pavyks vadovybę, aukštus valdininkus įtikinti savo teisumu, idėjų pranašumu.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienis geras kelionėms, viešnagėms, sutikimams su užsieniečiais. Esamas problemas pavyks išspręsti gana sklandžiai, neatidėkite jų rytdienai. Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos iš įtakingo draugo – pats laikas pasidalinti savo rūpesčiais.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pabūkite avantiūristais (tiesa, avantiūros turi būti bent truputį apskaičiuotos) – tai padės tvarkant dalykinius, finansinius reikalus. Verta tikrinti sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą