Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gegužės 5 d.

Ketvirtadienis – teisingumo atkūrimo metas. Tiesa, pirmiausia derėtų sąžiningai atlikti viską, kas jums bei nuo jūsų priklauso – pirmiausia reikalaukite iš savęs ir tik paskui iš kitų. Bus svarbu nemeluoti, neduoti pažadų, kurių negalėsite įvykdyti, tad prieš įsipareigodami gerai pamąstykite: ar pavyks tesėti žodį?

Šiandien teisingai prognozuoti bus sudėtinga: pakaks nestandartinių situacijų – nereikėtų būti tikriems, kad tai, kas visada pavyksta, ir dabar pavyks, kad sugaišite tiek pat laiko, kiek įprasta žinomam dalykui. Dabar pakaks netikėtumų, naujienų, atradimų, permainų ir bus tikslinga apgalvoti planą B, C ar D, būti pasiruošusiems gaudyti palankią progą, mokėti greitai persiorientuoti. Diena siejama su asmeninės charizmos atsiskleidimu ir tai reikšmingas metas asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą, išradėjams, racionalizatoriams ar tiesiog nestandartiško elgesio, mąstymo, jausenos asmenims. Dienos privalumais labiau pasinaudoti pavyks organizuotiems, susikaupusiems, išradingiems bei originaliems žmonėms. Palanku bendrauti, užmegzti pažintis su išskirtiniais žmonėmis, su keistuoliais, ypač jei jaučiatės, jog atsidūrėte aklavietėje, jei sprendžiate problemas, susijusias su teisingumo atstatymu, su darbu ar su jūsų vaikais, jei neberandate sutarimo su draugu, su mylimu žmogumi. Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti danguje – sveikata; drabužiai, juo matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys, – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą ir pan.); jei akmuo iš žiedo iškristų; jei sugestų laikrodis, svarstyklės; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Sieksite ramybės, bet staigmenų pakaks. Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus. Palanku spręsti šeimos problemas – rasite naują išeitį. Galimi malonūs siurprizai iš artimųjų.

Jautis (04 21–05 20). Galite išgirsti puikių patarimų, pasiūlymų, netikėtai susitikti su reikalingais žmonėmis. Daugiau bendraukite, užmegzkite pažintis, tarkitės jums svarbiais klausimais, neužsisklęskite savyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Spręskite materialines problemas patys, kol jūsų neverčia artimieji ar partneriai. Neblogas laikas nusipirkti išskirtinį daiktą ar drabužį, apie kurį seniai svajojote.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį jausitės puikiai ir jus lydės sėkmė. Svarbius reikalus tvarkykite patys. Galite būti itin populiarūs ir visiems reikalingi tiek darbe, tiek artimų draugų tarpe.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis sėkmingas, tačiau nereikėtų daug dirbti bei labai dienos planuoti – elkitės ekspromtu. Tvarkant reikalus, pasikliaukite intuicija. Bus svarbu gerai išsimiegoti.

Mergelė (08 23–09 22). Diena žada permainas, atsivers naujos galimybės. Šiandien gauti pasiūlymai ar sugalvoti dalykai perspektyvūs ilgam. Gerai aptarinėti ilgalaikius darbinius projektus. Vakaras palankus susitikti su artimais draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiandien spręskite sudėtingas veiklos problemas. Nepraleiskite progos šnektelėti su šefu svarbiu klausimu. Šios dienos įvykiai gali atnešti ilgalaikę, stabilią sėkmę – pakovokite už principus, už ateitį.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį aiškinkitės santykius bei teisybę. Geras laikas pasirašinėti susitarimus su užsieniečiais, tvarkyti kelionių dokumentus. Palankus metas viešnagei pas draugus.

Šaulys (11 23–12 21). Jausite bei nutuoksite daugiau nei aplinkiniai, tad labiau tikėkite tuo, ką sako vidinis balsas. Tai nelengva, bet svarbi diena. Tik nebūkite tiesmuki. Nebijokite nesėkmių, nesklandumų – jie irgi bus naudingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis – palanki proga juridiniams reikalams tvarkyti. Svarbu taikytis su priešais, konkurentais. Gera diena visuomeniniams susitikimams, savo darbų pristatymui plačiajai publikai.

Vandenis (01 20–02 18). Puikus metas dalykiniams, tarnybiniams reikalams tvarkyti. Palanku sudarinėti svarbias darbines sutartis, pereiti į kitą darbovietę. Palankus metas ir vizitui pas gydytoją.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį būkite energingi, ir viskas susiklostys šauniai. Dabar pavyks nesudėtingai išspręsti susikaupusias problemas. Išgirstomis priesaikomis galite tikėti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą