Palmiros horoskopas šeštadieniui, gegužės 14 d.

Savaitgalis taps ryškiai veikiamas pirmadienio Mėnulio užtemimo. Tai bus sudėtingas, kartais ir dramatiškas laikas, mat emocijos veršis per kraštus, stigs blaivios nuovokos. Bendraujant, judant stigs pastabumo, tad reikia būti atsargiems – veiksime negalvodami, iš inercijos, sąmonė bus tarsi aptemusi, negirdėsime ir vidinių įspėjimų, nematysime įspėjamųjų ženklų.

Šeštadienį būsime energingi, ir tai nebloga proga imtis įvairių sunkių darbų. Tiesa, jausis nemenka įtampa, tad bus svarbu likti lankstiems bendraujant. Deja, išaugs traumų (ypač dėl kritimo ar sunkių daiktų kėlimo), konfliktų, avarijų tikimybė. Vakaras po 19 val. itin sudėtingas – prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kurį geriausia praleisti ramiai ilsintis. Tai bus netinkamas metas nei santykių aiškinimuisi, nei šventimams, pramogavimui. Šiandien itin svarbi atjauta bei labdara. Raskite būdų kitiems padėti. Puiki proga dovanoms. Itin palanku teikti gėles. Puiku, jei iš penktadienio į šeštadienį nieko nesapnavote, beveik visi sapnai buvo įspėjantys apie nelaimes, ligas, netektis. Gerai buvo tik praustis, švarų vandenį regėti – tai išsivalymas, pasveikimas. Blogas ženklas: nuskinti gėlę, jie namuose gėlė nuvystų, pasisavinti pamestą daiktą, atsakyti prašančiam, ką nors įskaudinti, sugrįžti atgal išėjus. Geras ženklas: ką nors pamesti (išvengsite gresiančių nemalonumų), gauti gėlę dovanų, jei namuose gėlė išsiskleistų, jei paukščio plunksna užkristų.

Avinas (03 21–04 20). Galite imti įtarinėti sutuoktinį dėl kažkieno neatsakingai mesteltos užuominos, neteisingai suprasto sapno, gal nuovargio ar noro daugiau dėmesio, jausmų, nei paprastai gaunate iš savo išrinktojo. Vis dėlto labiau pasikliaukite antrąja puse – tai puikus būdas pademonstruoti savo atsidavimą. Itin sudėtingas šeštadienio vakaras – likite pagarbesni tėvams, seneliams.

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienis geras tvarkytis namuose, sode, darže, tačiau būkite atidesni ir savo sveikatai – galite greičiau pervargti, netikėtai susirgti. Šeštadienį bus svarbu likti dosniems – nudžiuginkite dovanėle tėvus, senelius, prisiminkite, ko prašė nupirkti jūsų vaikas – tai ta diena, kai tėvams reikėtų išpildyti bent vieną savo vaikų norą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nevenkite draugų – jų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo problemas su mylimu žmogumi, vaikais, bus naudinga. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Tik neskubėkite daryti išvadų, juolab nesivelkite į santykių analizavimą šeštadienio vakare.

Vėžys (06 22–07 22). Nenorėkite būti laisvi, ne laikas veržtis iš artimųjų įtakos, tėvų (sutuoktinio) kontrolės – ten, už šeimos ribų, pasaulis nebus toks mielas, galite iš svetimų sulaukti nenumatytų smūgių.

Liūtas (07 23–08 22). Nepatartina planuoti sunkių ar tolimų kelionių, nebent pas tėvus. Savaitgalį leiskite su artimaisiais – jie turi būti svarbiau už draugus. Šeštadienis tinkamas pasišvęsti buičiai.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite matyti tik šviesiąją gyvenimo pusę – tai bent jau padės išvengti ginčų... Ir nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais – jie gali visiškai sugesti, ir dar pačioje nepatogiausioje vietoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienis iki popietės smagesnis – tai bus aktyvus metas, kai pavyks daug ką spėti. Vėliau mažinkite tempus, lėtinkite greitį, ir ne tik dirbdami, bet ir vairuodami ar ginčydamiesi su sutuoktiniu. Svečiuojantis, pramogaujant pasistenkite neįsivelti į romantišką intrigą.

Skorpionas (10 24–11 22). Galbūt norėsis ramiai pabėgti nuo visų, tačiau kaip tyčia vis atsidursite dėmesio centre. Nors šeštadienį jūsų laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai, tačiau geriau šiuo metu niekam nieko nežadėti, neįsipareigoti.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio pirma pusė smagesnė ir labiau tinkama susitikimams su jums svarbiais žmonėmis. Vėliau nervingas metas, kai geriau atsiriboti nuo darbų, kurie vargina, nuo asmenų, kurie sukelia susierzinimą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis bus slegiantis, jei vengsite atlikti susikaupusius darbus, nepaisysite pažadų sutuoktiniui.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienį dalykiniai reikalai, įvairūs įsipareigojimai artimiesiems, draugams neleis ramiai ilsėtis, gali sutrukdyti net romantiškam pasimatymui. Tačiau turite rasti bent minutę laiko paliudyti savo jausmus sutuoktiniui ar mylimam asmeniui.

Žuvys (02 19–03 20). Nors pakaks rūpesčių, tačiau nepasiduokite įtampai, nerimui. Beje, kai nustosite nervintis, pastebėsite, kad situacija ne tokia jau kebli. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą