Horoskopas pirmadieniui, kovo 18 d.

Avinas Šaunus metas: būsite priversti atsisakyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime ir veikloje. Rasite išmintingą išeitį iš jums sunkios situacijos.

Jautis Svarbu nesugadinti to, kas pasiekta. Imkitės darbų, kurie anksčiau nepavyko, susitikite su žmogumi, kuris kažkada jūs atstūmė.

Dvyniai Pajusite permainas, kurios ir džiugins, ir gąsdins. Siekite aiškumo, venkite dviprasmybių. Galimas susitikimas su seniai matytu draugu, netikėta pagalba ar dovana.

Vėžys Itin pasyvus metas: nieko rimta nesiimkite. Daugiau ilsėkitės, nepervertinkite savo jėgų ir finansinių galimybių.

Liūtas Viskas bus gerai, kol nemanysite, kad esate padėties šeimininkas. Negeras laikas mėginti laimę. Nieko jėga nesiekite ir mokėkite patys išvengti prievartos.

Mergelė Neverta rizikuoti pinigais ir nekilnojamuoju turtu – impulsyvus sprendimas tikrai nebus geras. Nepriekaištaukite savo antrajai pusei.

Svarstyklės Ne viskas sklandžiai klostysis, bet jei būsite pasirengę netikėtumams, didelio nusivylimo nepatirsite. Pasisaugokite vagių ir neklausykite apkalbų.

Skorpionas Stabtelėkite ir pasigilinkite į savo mintis, elgesį, bendravimą. Būkite atidesni artimiesiems, daugiau laiko praleiskite su šeima.

Šaulys Smagu, nes matote šviesius horizontus, bet galite pervertinti savo galimybes, ypač veikloje. Tai gana palanki diena, vis dėlto nesiimkite radikalių permainų.

Ožiaragis Nerimas beveik dėl nieko. Pasistenkite neskubėti, gerai viską apgalvoti. Saugokite sveikatą ir nepykite dėl patarimų: jie bus naudingi. Gali pasireikšti slaptos ligos.

Vandenis Pasistenkite įvertinti, ką gero daro jūsų kolegos: taip ne tik pasimokysite reikalingų dalykų, bet ir įgysite neblogų sąjungininkų. Nepiktnaudžiaukite sutuoktinio kantrybe.

Žuvys Nemalonus metas: didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, vis dėlto paskutinę minutę pasiseks. Apskritai antroji dienos pusė palankesnė negu pirmoji.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą