Palmiros horoskopas pirmadieniui, gegužės 23 d.

Nors pirmadienis tradiciškai laikomas pasyvia diena, tačiau šįkart energijos bei įkvėpimo nestokosite. Būsite darbingi bei sumanūs. Tiesa, emociškai kiek įtemptas metas, kai dažniau kyla noras pyktis, ginčytis, kovoti už savus principus. Bent jau iki 14 val. 33 min. nevertėtų ieškoti progos aiškinti, ko jūs norite ar kas jums nepatinka. Šis laikas netinkamas svarbiems susitikimams bei susitarimams, piniginių, turto reikalų tvarkymui.

Šiandien patartina labiau susitelkti ties sava veikla, savomis problemomis – tai ne tik apsaugos nuo nereikalingų diskusijų, tuščių kovų, tai tiesiog geras laikas intensyviam darbui.

Romantiškiems pasimatymams bei pažintims, šventimams, pramogavimui diena nėra palanki.

Pirmadienį 4 val. 16 min. Merkurijus, judėdamas atatupstas, sugrįš į Jaučio ženklą, kuriuo judės iki birželio 13 d. Kai Merkurijus Jautyje, nepalanku ką nors keisti ar diegti naujas idėjas. Tampa sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį. Pakanka praktiškumo, konservatyvumo, organizuotumo, bet stinga lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lemia užsispyrimas. Bendravimas tampa ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus laikotarpis spręsti materialines problemas.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti valgį – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Tačiau blogai banknotus – nuostoliai, mirusiuosius – katastrofos, ginklus – išbandymai.

Blogas ženklas: jei sulūžtų koks metalinis daiktas, ypač peilis, jei sulūžtų kėdė, ant kurios sėdite, sušlapti netyčia; žalia.

Geras ženklas: jei indas sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus, įsidurti, įsipjauti – atsikratyti nereikalingo savo gyvenime, rasti aštrių metalinių daiktų – priešus nugalėsite; raudoni tonai.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas darbo reikalų tvarkymui, ilgalaikiams susitarimams; verta nešioti pastelinių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienio pirmai pusei neplanuokite jokių atsakingų susitikimų, nepriiminėkite svarbių sprendimų, kad ir ką išgirsite – ne viskas bus taip blogai (arba gerai), kaip pasirodys. Ir nepasiduokite minėtu sudėtingu laiku gražiems įkalbinėjimams.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį verta prisiminti tai, kuo kažkada užsiėmėte, – kils naujų minčių. Pasikalbėkite antrąją dienos pusę su senais draugais bei tais, su kurie kadaise buvo jūsų bendražygiai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis žada rūpesčius darbe – kad ir ką sužinosite, neskubėkite reaguoti. Tai išsprendžiama.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis geras įvairiems atidėtiems susitikimams, kelionėms, tiesa, itin svarbius reikalus geriau atidėti antradieniui. Pirma dienos pusė netinkama kreiptis į vadovybę su prašymais.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis žada stresus, nenumatytas išlaidas...

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis dvilypis – nors teks nemenkai pasinervinti, tačiau antrą dienos pusę įveiksite didelę problemą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis traumingas – būkite atidūs kelyje, darbe, buityje. Ir venkite ginčų su kolegomis, klientais, bendrakeleiviais bent jau pirmą dienos pusę.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienio pirma pusė apgaulingas, tačiau vėliau – palankus metas bet kokių reikalų tvarkymui.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis nepalankus dalykiniams reikalams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis pakeis jūsų planus, gali tekti staigiai spręsti nenumatytai iškilusią problemą.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis po pietų tinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis po pietų tinkamas išjudinti seniai įstrigusį reikalą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą