Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 31 d.

Trečiadienis tinkamas aktyviam dalykinių, piniginių, turto reikalų tvarkymui, socialinių, buitinių problemų sprendimui. Palankus metas su vadovybe pasikalbėti apie jūsų darbo sąlygų pagerinimą, atlyginimą. Gautus pasiūlymus verta priimti.

Tiktų imtis ir naujų darbų, ir tvarkyti anksčiau pradėtus bei nepavykusius reikalus. Bus palanku atnaujinti ir nutrūkusį susitarimą ar pasirašyti sutartį, sandorį, kuriam seniai rengėtės, kuris buvo vis atidėliojamas. Seksis norint išjudinti įstrigusį, vilkinamą reikalą. Beje, šiandien geriausia reikalus tvarkyti prie pietų stalo. Bent jau kalbėtis su alkanu žmogumi nepatartina – tiek sprendžiant darbines problemas, tiek aptarinėjant šeimos reikalus, santykius su mylimu žmogumi.

Patartina daugiau dėmesio skirti naminiams gyvūnams. Raskite būdų padėti tiems, kas globoja benamius gyvūnus. Gera proga rinktis iš gyvūnų prieglaudos naminį augintinį. Iš antradienio į trečiadienį reikšmingi tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai būti nuogam, raktus pamesti. Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti kruvinai, katastrofą išvysti – gresia liga. Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas imtis svarbių reikalų tvarkymo, diena itin palanki moterims; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį pakaks jumis besižavinčių, norinčių su jumis imtis bendro reikalo ar tiesiog bendrauti, draugauti. Per partnerius jums atsivers naujos, neišnaudotos galimybės. Palanku spręsti juridinius keblumus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį galite gauti puikių dalykinių pasiūlymų. Gera proga aptarti svarbų reikalą su viršininku. Tinka pasirašinėti ilgalaikes darbdavystės sutartis. Palanku pereiti į naują darbovietę. Verta tikrinti sveikatą, pradėti gydymo kursą. Geras laikas tvarkymuisi namie iš esmės, baldų perstatymui.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis smagus – laukia sėkmė bei pripažinimas. Beje, šiuo metu ne tik asmeninės pastangos, bet ir šeimos palaikymas lems ateitį. Verta suburti šeimą bei pasikalbėti svarbiu klausimu prie pietų (vakarienės) stalo.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį gali stigti optimizmo, tiesa, visai be pagrindo. Nesvarbu, kad kol kas nematote apčiuopiamų savo triūso rezultatų. Nors negreit, tačiau sulauksite puikių vaisių. Dabar sudarytos sutartys, pradėti darbai atneš pelną bei pasisekimą. Palankūs metas romantiškai vakarienei.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį verta spręsti svarbius darbo, jūsų reikalo finansavimo, transporto priemonės įsigijimo (apmokėjimo) klausimus. Šios dienos susitikimai bei laimėti susitarimai atneš sėkmę. Jūs verti pačių geriausių dalykų – nereikėtų varžyti savo norų, pasistenkite įgyvendinti bent vieną savo svajonę.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis tinkamas materialinių problemų sprendimui, taip pat sandorių tvirtinimui. Ir nepamirškite, kad esate verti pačių geriausių dalykų – nereikėtų varžyti savo norų, pasistenkite įgyvendinti bent vieną savo svajonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį labiau pasikliaukite savimi. Nebijokite pakovoti už savo interesus – jūs neabejotinai esate teisūs, ir jums pavyks! Palanki proga laimėti jums patinkančio asmens palankumą pakviečiant pietums (vakarienei). Palanku pirkti daiktus namų patogumui bei jaukumui.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį svarbiam reikalui sutvarkyti galite sulaukti slaptos įtakingo asmens pagalbos. Tai geras laikas ieškoti patikimų tarpininkų, konfidencialių rėmėjų.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis tinkamas imtis kažko reikšmingo. Tai gerų permainų metas, kai reikia sutelkti visas jėgas, kad išsikovotumėte naujas erdves veiklai bei pažangai, sėkmei pasiekti. Itin palankūs susitikimai darbo klausimais prie pietų ar vakarienės stalo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienis – pakilimo metas: ryškiai išskirsite iš kitų, be ypatingo vargo apeisite konkurentus. Gera proga pasiekti stabilumo savo veikloje bei santykiuose su vadovybe.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį – gerų susitikimų, pasiūlymų bei patarimų laikas. Mėginkite spręsti ankstesnius nesusipratimus. Gera proga ieškoti rėmėjų, investuotojų. Palankus metas pokalbiams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais. Diena romantiška – raskite laiko tiems, kuriuos mylite.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį daug naudos tikėtis neverta, tačiau moralinį pasitenkinimą tikrai pajusite. Palanku skolintis ar imti kreditą. Galima aiškintis santykius su žmogumi, kuris jus skaudina, jūsų nevertina – neslėpkite savo išgyvenimų, vakaras palankus išsakyti viską, kas susikaupė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą