Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 15 d.

Ketvirtadienis bus tinkamas užsiimti skubesniais, neatidėliotinais reikalais. Tiesa, skubėkite lėtai. Diena naudinga tiems, kas viską gerai apgalvoja bei atsimena senas klaidas, iš jų mokosi.

Gali atsikartoti senos problemos, tad gali pavykti užlipti dar kartą ant to paties legendinio grėblio. Būkite pasirengę, kad dėl jums nežinomų priežasčių gali suirti planas ar teks jį pakeisti. Kad ir kaip klostytųsi aplinkybės, pasistenkite nieko svarbaus bei reikšmingo rytdienai neatidėti. Šiandien netinka pykti, niršti – kad ir ką veiksite, pasistenkite, kad tai būtų malonu ne tik jums, bet ir kitiems. Tinka gražiuoju aiškintis nesutarimus šeimoje bei darbe, spręsti ne tik finansines, bet ir meilės problemas. Gera diena meilės pasimatymams. Bus palanku ir teikti susitaikymo, atsiprašymo, pagarbos dovanas. Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapne skraidyti, jei kas jus vardu pašauktų. Svarbūs tik sapnai, regėti saulei tekant. Itin nepalanku sapne buvo kristi, atsidurti po žemėmis – gresia sunki liga. Medžius kirsti – artimo žmogaus mirtis, valtimi plaukti – jūsų gyvybei pavojus. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar saga ištrūktų – apsaugos praradimas, nuostoliai, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nužiūrėjimo požymis, nagą nusilaužti – gresia muštynės, katastrofa, vandenį ant kelių netyčia užlieti – apkalbos, šmeižtas, šantažas. Geras ženklas: ryte keliskart nusičiaudėti – sėkminga diena, jei keliskart vardu gatvėje pašauktų – sulauksite pagalbos, išvengsite klaidų. Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios visos spalvos, išskyrus labai tamsias spalvas bei juodą.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis palankesnis piniginių, turto reikalų tvarkymui, nei penktadienis, tad geriau šio klausimo rytdienai neatidėti. Nereikėtų rizikuoti pinigais, ypač jei jie bendri. Gresia nenumatytos išlaidos, baudos. Ne laikas su antrąja puse aptarinėti šeimos biudžeto.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienis vers mobilizuotis – galite susidurti su spaudimu iš šalies. Remkitės į save, labiau tikėkite savo galimybėmis ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus. Diena tinkama aktyviam reikalų tvarkymui, tiesa, nepalanki radikalių sprendimų priėmimui (ypač meilėje). Neatidėkite rytdienai svarbių finansinių reikalų.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis – gana pasyvus metas, netinkamas imtis sudėtingų darbų, tvarkyti svarbius reikalus. Šis laikas bus palankesnis konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminio įspėjimo. Būkite atidesni nuojautoms, sapnams.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį nereikėtų laukti pagalbos – patys spręskite kilusias problemas. Ir nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe – vėlesnėmis dienomis dėl to gali kilti rūpesčių.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį svarbu niekur neskubėti, atsisakyti maksimalistinių ambicijų. Kol kas reikalai gali strigti ir ne viskas spręstis taip, kaip norisi. Ne laikas kreiptis į vadovybę su prašymais dėl atlyginimo padidinimo ar darbo sąlygų pagerinimo.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis palankesnis nei penktadienis, tad svarbesnių darbų, susitikimų neatidėkite rytdienai. Daug nesitikėkite iš draugų, žmogaus, kurį mylite. Galimas daiktas, kad jums patiems teks atskubėti į pagalbą. Naujų romantiškų pažinčių neužmezginėkite – įsivelsite į sudėtingus santykius.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis neramus, tad nuo jau nuo ryto siekite ramiai nusiteikti. Vis dėlto imtis svarbių reikalų nepatartina. Ypač būkite atidūs, jei tektų tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tai nenumatytų išlaidų, nuostolių metas. Ir nepamirškite, kad dabar laikas prieš gimtadienį, tad reikia labiau save pasaugoti nuo stresų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį niekam neleiskite sau nuotaikos gadinti. Tiesa, šiuo metu būtini kompromisai, tad jei norite, kad diena praeitų sklandžiai, bendraujant bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros. Būkite atidesni su dokumentais. Jei tektų dalyvauti viešuose renginiuose, pasistenkite mažiau į save dėmesio atkreipti.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų, tuomet jie ims strigti. Tai ir netinkamas metas pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Kad ir su kuo bendrausite, pasistenkite neužsispirti – nepervertinkite savo realių galimybių. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite išradingi, kūrybingi bei patrauklūs, ir tai ketvirtadienį padės sprendžiant ankstesnes problemas. Įsiklausykite į bičiulių patarimus, kreipkitės pagalbos į juos, jei ieškote būdų susitaikyti su mylimu žmogumi.

Vandenis (01 20–02 18). Jei norite, kad pasaulis būtų jums draugiškas, ketvirtadienį ženkite geranorišką žingsnį patys šia linkme. Dalykinių reikalų tvarkymo neskubinkite – gali pakakti rūpesčių ir namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – galite išgirsti netikėtų, bet svarbių dalykų. Gali paaiškėti tai, kas nuo jūsų slepiama. Būkite atidūs gautiems įspėjimams. Šios dienos pasiūlymai intriguojantys, bet mažai naudingi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą