Palmiros horoskopas šeštadieniui, rugsėjo 17 d.

Po sudėtingos, įtemptos savaitės – atoslūgio, džiaugsmo metas! Tai smagios dienos, geros ir mėgstantiems ramų poilsį, atsipalaidavimą, ir pramogavimą, šėlsmą draugų būryje...

Šeštadienis bus puikiai tinkamas spręsti amžiną klausimą apie vilko ir avies santykį. Būtent dabar galima rasti atsakymus į įvairius keblius klausimus niekam nepadarant žalos, kai lieka „ir vilkas sotus, ir avis sveika“. Patenkinti liks visi, tad verta susimąstyti apie tai, kas seniai neduoda ramybės, kas slegia. Jei negalėjote prisiruošti (stigo drąsos) svarbiam pokalbiui su artimaisiais, dabar ryžkitės – jus supras. Patys irgi pasigilinkite į savo vaikų, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuotaikas, pasistenkite nuoširdžiai suprasti jų rūpesčius, problemas. Bus lengva įgyti pasitikėjimą, sulaukti atvirumo – buvimas kartu, pokalbiai su tais, kurie jums brangūs, kuriuos mylite, dar labiau suartins. Diena palanki įvairiems susitikimams, nedidelėms išvykoms, šventimams. Tiesa, būkite atsargesni keliaudami, pramogaudami. Taps svarbus saikas šventimų metu. Venkite stiprių svaigalų. Būkite atsargesni prie vandens telkinių. Šeštadienis – ypatingas laikas ir gyvūnų mylėtojams. Tai tas metas, kai verta įsigyti naują augintinį – šis įnamis taps ypatingu draugu bei sargu. Na, o jei gyvūnų neplanuojate laikyti, tuomet pasistenkite ką nors paaukoti gyvūnų prieglaudoms. Taip pat šis laikas tinkamas įsigyti techniką buičiai, darbui. Palanku kirpti plaukus, nagus – tai paskatins geras permainas jūsų gyvenime! Iš penktadienio į šeštadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – reiškia, neturite jokių rimtų problemų. Buvo gerai regėti nebent ryškią šviesą, ugnį.

Blogas ženklas: jei ugnis užgestų be priežasties, valgis nuo stalo kristų, drabužis suplyštų, ką nors išlieti, sudaužyti.

Geras ženklas: jei virš jūsų sužaibuotų, rasti blizgantį daiktą.

Avinas (03 21–04 20). Džiugūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai, ir jūsų gyvenime atsiveria nauji horizontai. Komplimentai, mielos dovanėlės šeštadienį padės užsimiršti ir pasiduoti naujai užplūdusiam jausmui.

Jautis (04 21–05 20). Nespręskite jokių problemų šeštadienį – leiskite laiką su vaikais arba mylimu asmeniu. Šeštadienis geras teikti dovanas mylimam žmogui (net ir tuomet, jei susituokę jau daug metų).

Dvyniai (05 21–06 21). Paslaptingai sugrįžta tai, ko buvote netekę, gaunate tai, ko kažkada trūko. Beje, žmonėms, kurie jus matys pirmą kartą, paliksite neišdildomą įspūdį.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį būsite kupini švelnių lyriškų nuotaikų ir jausitės gerai tik su tais, kurie jums iš tiesų artimi, kuriuos mylite. Ir mokėkite atsiriboti nuo smalsuolių, liežuvautojų – neklausykite įtartinų atsiliepimų apie jums brangų asmenį.

Liūtas (07 23–08 22). Susikaupusius rūpesčius išblaškys susitikimai su draugais. Ir vėl pasijusite laimingi – tiek dėmesio, šilumos. Vėl tikite ateitimi, savo sėkme bei meile. Gali net užsimegzti romantiški santykiai su žmogumi, kuris buvo tik jūsų draugas.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienis puikus, net jei tai jūsų gimtadienis, pradžiuginti artimuosius, draugus maža švente. Tiesa, diena bus tinkama ir neformalioje aplinkoje spręsti profesines problemas – galite išgirsti vertingų minčių, įgyti įtakingų žmonių simpatijas bei paramą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį verta daugiau dėmesio skirti atviriems pokalbiams su mylimu žmogumi, tiesa, geriau laikytis proporcijos: mažiau žodžių, daugiau jausmo.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienis gali sukelti neplanuotų rūpesčių, tad geriau atsiriboti nuo jums nemalonių asmenų. Diena tinkama kur išvykti su mylimu asmeniu. Jei esate vieniši, irgi neužsisėdėkite namuose – susitikite su draugais (gal ir meilė netikėtai aplankys?). Būsite kiek nervingi, linkę ginčyti.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį trauksite, žavėsite aplinkinius. Pasisekimas, populiarumas lydės visur, kur atsidursite. Tai bus gera proga taikymuisi su jums svarbiu žmogumi, su antrąja puse. Ir nepraleiskite progos išjudinti sutuoktinį, paskendusį šeimyninės kasdienybės nuobodulyje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis tinkamas užsiimti savo sveikata. Palanki proga pirkti maisto papildus, sporto inventorių. Bet svarbiausia tądien – nepamirškite dovanėlės mylimam žmogui.

Vandenis (01 20–02 18). Šeštadienis – tas laikas, kai bendraujant su savo pora, artimaisiais svarbu parodyti daugiau pasitikėjimo, nuoširdumo. Atidėkite į šoną visus reikalus bei rūpesčius ir būkite su tais, kuriuos branginate. Verta su šeima išvykti į gamtą.

Žuvys (02 19–03 20). Atsigausite būdami namie, tad išvykų tai dienai geriau neplanuoti. Tai tas metas, kai gera su artimaisiais, su mylimu žmogumi, ir jokių svetimų. Ar nereikėtų šeštadienį surengti mažos šventės artimiesiems, savo antrajai pusei, net jei tam neturite ypatingos progos?

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą