Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 20 d.

Puikus penktadienis, nors ir netinkamas naujų darbų pradžiai, mat baigiasi Rytų kalendoriaus metai: ryt vėlai vakare prasidės jau kiti. Diena palanki aktyviems asmenims, vyrams, lyderiams, o taip pat senjorams – jiems pavyks sutelkti bendraminčius, gerbėjus, šalininkus. Sėkmė lydės tuos, kas veikia bendrai, tad nederėtų vieniems imtis kažko svarbaus – būtinai tarkitės su draugais, kolegomis, siekite bendradarbiavimo, neatsisakykite siūlomos bičiuliškos pagalbos.

Prasminga imtis sunkių darbų, reikalaujančių ištvermės bei pasitikėjimo savimi. Verta su vadovybe aptarti jūsų veiklos ilgalaikes perspektyvas, kreiptis pagalbos į įtakingus asmenis, ypač jei jie jūsų draugai (geriausia nuo 13 val. 10 min. iki 14 val. 40 min.). Tinka gilintis į sudėtingą, užšifruotą informaciją, taip pat ieškoti slaptų informacijos šaltinių, reikalingų veiklai. Mėginkite suvokti slaptą įvykių, žodžių prasmę. Diena palanki atsiprašymams (geriau ryte), taikymuisi, bičiuliškų santykių atnaujinimui, nutrūkusių ryšių atgaivinimui. Penktadienį 10 val. 31 min. Saulė įeina į Vandenio ženklą, paskatindama seniai pribrendusių reformų įkūnijimą bei didesnį asmeninės laisvės poreikį. Itin svarbus tampa bičiulystės jausmas – asmeninius apsisprendimus labiau nei paprastai ima lemti draugai. Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai sapnuoti žemę – sėkmė; duoną ar ką nors valgyti – pinigai. Tačiau kelionė – kliūtys reikaluose; ugnis, žaibas – nemalonumai, nuostoliai; būti nuogam – vienatvė, artimo žmogaus netektis. Blogas ženklas: jei indas sudužtų – nuostoliai, liga; sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nesėkmė. Geras ženklas: netyčia apsipilti šaltu vandeniu ar sulyti, kojas sušlapti – kažkas kitas spręs jūsų problemas; jei virš galvos paukštis suklyktų – sveikata, šeimos tvirtumas. Žvilgsnis į priekį: šeštadienį verta skirti darbų užbaigimui, tvarkymuisi, namų valymui, sekmadienis palankus bičiuliškiems susitikimams, viešnagėms; šeštadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, juoda itin; sekmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudonai ruda; pirmadienį palanki geltona, tamsia raudona, ruda, vengtini šalti tonai.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis – puiki diena veiklai. Nors kažko naujo imtis nederėtų, tačiau puikių rezultatų sulauksite puoselėdami dabartinius projektus – tai, ką dabar nuveiksite, atneš geras permainas, ilgalaikę sėkmę bei pripažinimą. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų – patys būkite jiems atidesni, meilesni.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį jausitės stiprūs, ir iš tiesų, dabar pavyks tiesiogiai paveikti įvairius dalykus: ir asmeniškus, ir bendrus. Itin geras laikas ieškoti būdų veiklai plėsti, ją, o taip pat save populiarinti. Palankūs kontaktai su užsieniečiais bei įtakingais asmenimis. Gera proga atnaujinti bendravimą su toli gyvenančiais draugais ar giminaičiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pasikliaukite turima praktika, vidine nuojauta – tuomet rasite tinkamą išeitį. Būkite tolerantiškesni tėvų nuomonei.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį kraštutinumų venkite, ypač veikloje. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais – nė nepastebėsite, kaip sukelsite slaptą nepasitenkinimą. Neskubėkite apsispręsti – trūks objektyvios informacijos. Taikymuisi, atsiprašymui, svarbiam susitarimui geriausias laikas nuo 13 val. 10 min. iki 14 val. 40 min.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių, partnerių, o ypač sutuoktinio nuomonei. Bus svarbi didesnė atida skaičiuojant, rašant, vairuojant automobilį. Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio pastabas – teks susitaikyti su tuo, kad gyvenimas ims „dresuoti“, ir galimybių išeiti iš tam tikro aplinkybių sukurto „narvo“ bus mažai.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį jums simpatizuos visi, su kuriais teks bendrauti, ir tai padės ne tik įgyti sąjungininkų darbe, bet ir tuomet, jei spręsite savo asmenines, šeimos problemas. Galite sulaukti ir atkaklaus gerbėjų dėmesio.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį pavyks suvokti savo ar jums artimų žmonių problemų priežastis bei rasti būdų, kaip tai įveikti. Nors diena palanki dalykinių reikalų tvarkymui, tačiau daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, namams. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis palankus užvilkintų reikalų paskubinimui, atidėtų tvarkymui. Gera proga apsispręsti dėl gyvenamosios vietos, taip pat pirkti savo šeimai būstą ar kraustytis į naują vietą.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį galite nemažai nuveikti. Palanku spręsti finansines problemas. Beje, seno draugo pagalba bei įtaka (ypač priimant sprendimus) bus kaip niekada reikalinga bei naudinga. Tinka teikti susitaikymo dovanas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis bus kupinas pakilių nuotaikų: daug energijos, ryžto. Tinkama proga burti žmones, apimtus panašių minčių, siekiančius tų pačių tikslų – dabar tapsite jų lyderiu. Rizikuokite reikale, jei jus remia kolektyvas, šeima, vadovybė.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Tik mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas – vargu ar jūsų reakcija bus teisinga.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės kolektyve, šeimoje – geriausia veikti bent truputį slaptai. Vis dėlto diena palanki – jūs rasite tikrų draugų, galinčių pagelbėti, patarpininkauti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą