Palmiros horoskopas antradieniui, kovo 14 d.

Antradienis – nervingas, nestabilus metas, kai svarbu daug nesusiplanuoti bei nesiimti visko iš karto. Stenkitės remtis labiau į save – neverta pasikliauti niekieno pažadais. Jei ir sulauksite pagalbos, nebūkite tikri, ar tai ne „meškos paslauga“. Ne viskuo galima šiomis sudėtingomis dienomis tikėti.

Emocingi, impulsyvūs sprendimai dažniausia bus klaidingi. Siekite likti gerai informuoti – itin pavojinga veikti aklai, apgraibomis, spontaniškai. Derėtų paisyti nuojautų – jei įtarsite kažką negero, nerizikuokite. Mažiau problemų patirsite, jei jums nemalonaus pasiūlymo atsisakysite iš karto. Kita vertus, asmeninės ambicijos irgi gali būti sureikšmintos, o svetima nuomonė, reikalavimai vertinami tik kaip kliuvinys. Tad verta paisyti išgirstų įspėjimų. Kad išvengtumėte nesusipratimų, santykių aiškinimosi, pasistenkite neįkyrėti dėmesiu, jėga nepiršti savo nuomonės. Venkite kerštingų asmenų, fanatikų – galite per tokius nukentėti (ši savaitė – jiems įkvėpimo metas). Taip pat būkite atidesni savo sprendimų, veiksmų pagrįstumui – tik tikslu nereikėtų teisintis. Venkite ginčytis bei įsipareigoti, žadėti, už kažką laiduoti, skleisti naujienas. Ir labiau pasaugokite paslaptis – savo bei ne savo, asmenines bei dalykines. Išaugs konfliktų, agresijos, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, modernios technikos, ypač transporto priemonių, gedimų tikimybė. Venkite svaigalų, stiprių raminamųjų vaistų – tai irgi gali tapti nemalonumų šaltiniu. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Iš pirmadienio į antradienį ryškūs sapnai reikšmingi. Gerai, jei regėjote žemę, gyvulius, duoną, sūrį, varškę valgėte, pieną gėrėte – tai turtas, skalsa namuose. Blogai, jei sapnavote žaibą – negeros permainos, neturtas, jei keliavote – kliūtys. Blogas ženklas: indus sudaužyti – neturtas, liga, sutikti žmogų tuščiais kibirais – nesėkmė, dabartinis jūsų noras neišsipildys, kruvinai susižeisti – nužiūrėjimo požymis, jei netikėtai šaltą vandenį atjungtų, ypač jums maudantis – apsaugos praradimas. Geras ženklas: netyčia šaltu vandeniu apsipilti ar sulyti – sveikata, kojas sušlapti – kažkas perims atsakomybę už jūsų nuodėmes, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų arba paukštis suklyktų virš jūsų galvos – sėkmė, apsaugos įgijimas, sutikti žmogų, nešantis kibirus, sklidinus vandens, – norų išsipildymas, šeiminių santykių pagerėjimas. Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – balta, gelsva, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Netikėtai atsiveria akys, ir jums jau atrodo, kad dabar viską žinote, suprantate. Gal ir taip, bet gal tai dar viena iliuzija? Tad venkite skubotų išvadų! Antradienį verta imtis svarbesnių reikalų – kitoms dienoms jų nebeatidėkite.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – daug kuo nepalankus metas. Jei negerai jaučiatės – likite namie. Jei tektų kur vykti – būkite atidesni kelyje. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką veiktumėte, venkite rizikingų sprendimų, kraštutinių priemonių. Ir mokėkite nereaguoti į provokacijas, neįsivelti į konfliktus.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį būkite pagarbesni, tolerantiškesni, kad ir su kuo bendrausite. Jokių kraštutinumų. Vertinkite gerus santykius su partneriais bei sutuoktiniu.

Vėžys (06 22–07 22). Nors yla iš maišo išlys, tačiau paaiškėjusi „teisybė“ nebūtinai bus teisybė. Pasistenkite svarbių sprendimų priėmimą atidėti kitai savaitei – jums reikalingas laikas viską ramiai apmąstyti bei patikrinti. Antradienį galimi nesusipratimai su kolegomis, netikėti technikos gedimai.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį pakaks optimizmo, kad filosofiškai įvertintumėte galimus nesklandumus, nesureaguotumėte į galimą įtampą bei taptumėte taikdariais. Deja, tikėtini ir kvaili, bet lemtingi nesusipratimai su mylimu žmogum. Būkite atidesni vaikams, ypač paaugliams.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis netinkamas aktyviai veiklai. Pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių, bet jei teks bendrauti – nepraraskite savitvardos, kad ir ką sužinosite ar išvysite. Būkite atlaidesni tėvų pastaboms, pretenzijoms.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį nesistenkite visų planų įvykdyti, visur suspėti, su visais susitikti. Neskubėkite žadėti, pasirašinėti dokumentus. Atsargiau kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių. Pasaugokite telefonus, banko korteles, ir ne tik šiandien, bet ir artimiausiomis dienomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį verta stabtelėti ir paabejoti: ar reikia tiek daug visko jums ir jūsų šeimai? Ar tai, ko taip siekiate, norite, jus nuramins, padarys laimingus? Tai blogas laikas svarbioms finansinėms operacijoms. Pavojinga priekaištauti sutuoktiniui – galite sukelti rimtą skandalą.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį stenkitės suprasti ne tik kitus, bet ir save. Jūsų ketinimai, norai keisis. Nepriimkite jokių lemtingų sprendimų – vėliau gailėsitės. Na, o svarbiausia – nesakykite „niekada“. Beje, ne tik šiandien, bet ir artimiausiomis dienomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis tinkamas nebent poilsiui, tad ilsėkitės, dirbdami galite padaryti lemtingų klaidų. Venkite viešų susibūrimų bei šventimų. Itin apdairiai vairuokite automobilį, atidžiai eikite per gatvę. Ir labiau pasaugokite savo turtą bei paslaptis.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį išradingų sumanymų nestigs, bet neskubėkite apie juos pasakoti, juolab jų imtis. Būkite atsargesni su elektros prietaisus, kompiuteriais. Galimi nemalonumai dėl neapdairaus elgesio su vandeniu, vandens čiaupais bei per apsvaigusius draugus.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pasisaugokite provokacijų darbe. Ne laikas kovoti už principus ar kažko prašyti, reikalauti iš šefo, siūlyti savo sumanymus. Nepatartina imtis svarbių, atsakingų darbų – galite padaryti rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų ateičiai. 


lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą