Palmiros horoskopas sekmadieniui, balandžio 30 d.

Sekmadienį iki 14 val. 20 min. tęsis karminio atpildo metas, kai galime sulaukti ir užtarnautų likimo dovanų. Tai bus puiki diena bendravimui, ypač su bendraminčiais, taip pat pažinčių užmezgimui. Tai metas, kai aišku, ko aš noriu, kur man eiti. O taip pat ir su kuo.

Nepraleiskite progos susitikti su tais, kurie su jumis – jūsų ryšiai taps tampresni. Sekmadienis sėkmingas ne tik bičiuliškų ryšių stiprinimui – skirkite tą dieną mylimam asmeniui, daugiau laiko praleiskite su vaikais. Diena kupina džiugių nuotaikų, tinkama ir šeimos šventėms, pramogavimui, dalyvavimui kultūros, meno renginiuose. Iki 14 val. 20 min. palanki proga atsiprašymams, susitaikymui, dovanų teikimui. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį pranašiški. Itin reikšmingi išgirsti ar perskaityti žodžiai, matyti žmonės. Puiku buvo regėti grybus – turtas, sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, vaisius, uogas valgyti – šaunios pažintys.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – vienatvė, liūdesys, sagą pamesti – liga, netyčia sulyti – apsaugos praradimas, raktą pamesti ar sulaužyti – finansiniai nuostoliai, artimo žmogaus netektis; juoda, mėlyna. Geras ženklas: dažnai nustebti, jei jums pokštą kas iškrėstų – sėkmė, jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; ryškios, šiltos spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį būkite atidesni sveikatai. Šių dienų susitikimai, gauti pasiūlymai naudingi veiklai.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį galima mėginti laimę. Sekmadienis smagus – jūsų nuotaikos pakilios, pajusite, kaip esate draugų, aplinkinių mylimi, vertinami. Galima romantiška pažintis. Ji bus laiminga.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis palankus aplankyti seniai matytus žmones.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis vėl džiugus – geros naujienos, džiugūs susitikimai su draugais, su išskirtiniais asmenimis. Sekmadienio pokalbiai gali pakeisti jūs ateitį.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis puikus šventiniams šeimos pietums. Galite sulaukti malonios staigmenos.

Mergelė (08 23–09 22). Jūsų laimės bei sėkmės metas bus sekmadienis, kai gali nutikti iš tiesų kai kas nepaprasto, ypatingo, dėl ko jūsų gyvenimas ryškiai pasikeis į gerąją pusę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį suprasite, kad artimieji, bičiuliai irgi jus myli, jumis rūpinasi. Susitikite su tais, kuriuos iš tiesų mylite, kurie yra jūsų geriausi draugai! 

Skorpionas (10 24–11 22). Laukia laimingas sekmadienis. Tai netikėtų, bet malonių staigmenų metas, kai akimirksniu viskas apsiverčia į gera. 

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienio pokalbiai, gauti pasiūlymai bus naudingi veiklai. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį jums pavyks atgauti pusiausvyrą bei išmintingiau įvertinti tai, kas vyksta. Diena žada netikėtus susitikimus, nelauktus svečius iš toli bei geras naujienas. 

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis kiek įtemptas, nervingas. Vis dėlto dienos tinkamos pabendrauti su seniai nematytais šeimos draugais. 

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būkite atidesni sutuoktinio poreikiams ir nuomonei – dabar nusileisti, prisitaikyti reikėtų jau jums. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą