Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 14 d.

Penktadienis ypatingas. Derėtų tvarkyti piniginius, turtinius reikalus, aktyviai spręsti finansines problemas. Geras laikas aktyviai veiklai, tinka tvirtinti sandorius.

Palankus metas dalykiniams susitikimams, komandiruotėms. Ieškokite partnerių, investuotojų veiklai plėsti, būkite atidūs gaunamai informacijai, naujiems pasiūlymams. Tinka kreiptis į šefą su projektais, taip pat aptarinėti jūsų karjeros perspektyvas. Palankios komandiruotės bei misionieriškos kelionės. Tinka atnaujinti seną veiklą. Šis metas siejamas su ritualais, tvarkos atstatymu – tad dirbkite sąžiningai, atsakingai atlikite savo pareigas. Greitai išryškės brokas, simuliacija, ges, lūš, kas nepatikima, – nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Vis dėlto, kad ir kas nutiktų šiandien – gerai baigsis! Na, o pats geriausias laikas tiek susitikimams, pasitarimams, atsakingų dokumentų tvirtinimui, tiek pažintims bei jų atnaujinimui prasidės nuo 10 val. 12 min. Gerai pirkti vertingus daiktus, brangakmenius, teikti brangias dovanas. Nors diena ir sėkminga, tačiau nesiblaškykite už vairo, pasisaugokite vagišių, sukčių. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, jei buvo visiškai tikroviški, ryškūs, įsimenantys. Jie pildysis tiesiogiai. Blogas ženklas: sutikti žmogų tuščiais kibirais – nauji finansiniai sunkumai; jei ką ryte pamestumėte, iš rankų kas nors vis kristų – galite praleisti gerą progą; jei durų užraktas sugestų – nesąžiningi dalykai jūsų veikloje gali atsiskleisti; pamesti raktus, pinigus – prarasti ryšį su artimu žmogumi; jei prakiurtų kišenė – laukia nuostoliai. Geras ženklas: sutikti ryte žmogų su pilnais kibirais ar su nešuliais – materialinės padėties pagerėjimas; rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite patikimą partnerį reikaluose. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus kelionėms, viešnagėms, sekmadienis apgaulingas bei nuostolingas, nepalankus šventimams, pramogavimui; sekmadienį palanki ruda, tamsiai mėlyna, juoda, vengtina raudona, oranžinė spalva.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį galite apie save sužinoti itin svarbius, reikalingus dalykus. Geras metas dalykiniams susitikimams bei susitarimas, veiklai, dokumentų tvarkymui, darbų sisteminimui. Na, o aplinkiniai noriai su jumis bendraus, sieks padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgai.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį orientuokitės į pojūčius, nuojautas – taip greičiau sutvarkysite šios dienos reikalus. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas – dabar galima rasti puikią išeitį iš įsisenėjusių sunkumų. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su šeima, taip pat gyvenama vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur?), nekilnojamu turtu.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis nepaprastas: šviesi galva, džiugi nuotaika, būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, vilčių. Patartina tvarkyti itin svarbius reikalus. Dabar galima priiminėti atsakingus sprendimus. Beje, tiks susitikti su asmenimis, kuriems reikėtų dantį užkalbėti. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienio susitikimai, išgirsti žodžiai bei gauti pasiūlymai, patarimai – lemtingi. Pavyks kai ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, kur link jus kreipia gyvenimas. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su pažeisto teisingumo atstatymu.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienio susitikimai, išgirstos naujienos svarbios, atneš geras permainas. Gautus pasiūlymus verta priimti. Gera diena finansiniams, taip pat darbo susitarimams. Palanku kažko mokytis. Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite – tai gali virsti tikra bičiulyste.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį galimi naudingi pokyčiai karjeroje dėl jums nežinomų priežasčių ar padedant slaptiems užtarėjams. Gera proga ir atnaujinti nutrūkusį ryšį. Tinka ieškoti pamestų daiktų, dokumentų. Gali pavykti rasti kontaktą su senai prapuolusiu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis – sėkminga diena: netikėtai gali sena svajonė išsipildyti ar ateiti nuoširdi pagalba, patarimas. Šios dienos pamokymai, dalykiniai pasiūlymai itin vertingi. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su veiklos plėtra, taip pat su kelionėms. Svarbūs bus ir susitikimai, pokalbiai su užsieniečiais, su dvasininkais.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį pasireikš tikrieji draugai – jie padės ne tik teisingai apsispręsti jums svarbiu klausimu, bet ir tiesiogiai įveikti dabar esančius sunkumus. Šiandien pavyks įveikti vidinę krizę, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį būsite objektyvūs ir teisingi – pats laikas įvertinti gaunamą informaciją, besiklostančius įvykius, jus supančius žmones, na ir suprantama – geriausias sutuoktinio puses. Rinkitės dalykinius partnerius, pasirašinėti bendradarbiavimo susitarimus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį verta tvarkyti tarnybos reikalus, o neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė. Tinka pasirašinėti ilgalaikes darbdavystės sutartis. Gera proga sveikatos tikrinimui, ypač, jei sutrikimas sunkiai diagnozuojamas.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis – džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės metas. Kad ir ko imsitės, tai atneš pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais, koreguokite santykius su antrąja puse – pats laikas pasikalbėti apie tai, ką vengiate pasakyti. Jus teisingai išgirs, net jei tema buvo itin nepatogi.

Žuvys (02 19–03 20). Nors penktadienis ir visapusiškai šaunus, tačiau, jei norite, kad sėkmės būtų daugiau, labiau paisykite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Ir būkite kuklesni, kantresni, siekite prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba, taip pat nekilnojamu turtu, žeme, investicijomis. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą