Horoskopas trečiadieniui, kovo 27 d.

Avinas Būsite kūrybingi, intuityvūs. Tačiau ne visi jus supras ir palaikys. Galite nukentėti dėl savo originalumo, neapgalvotai ištartų žodžių, paskleistų gandų. Bus sunku atskirti draugus nuo priešų, bet tai itin svarbu. Saugokite reputaciją ir sveikatą.

Jautis Emociškai įtempta diena. Nors turėsite puikių argumentų ir idėjų, kažkas gali strigti, nepasiteisins kai kurios iliuzijos. Jei būsite neatidūs, patirsite piniginį nuostolį. Nusimato nevaldoma aistra, pavydo priepuolis.

Dvyniai Prieštaringa diena. Galimi apčiuopiami įdėtų pastangų rezultatai. Tačiau galite susigundyti ir greita, lengva nauda, kurią mėginsite pasiekti kitų sąskaita naudodamiesi tarnybine padėtimi ar pan. Arba susidursite su taip besielgiančiais.

Vėžys Jūsų aplinkoje atsiras tokių asmenų, kurie mėgins paveikti jūsų sprendimus arba drumsti nusistovėjusią ramybę. Skubotas įsipareigojimas gali tapti nelengva našta. Subtiliau bendraukite su artimaisiais, mylimu žmogumi.

Liūtas Šiandieną gali užgriūti aibė keistų rūpesčių. Galima kebli situacija darbe arba šeimoje. Dėl nepakankamo atsargumo gali nukentėti artimas žmogus. Tačiau neblogai seksis mokytis, tarpininkauti, rinkti informaciją ir ja naudotis.

Mergelė Būsite linkę žavėtis neracionaliais pasiūlymais bei projektais. Jums trūks disciplinuotumo, galite patekti į kažkieno nemalonę, išprovokuoti nuostolį arba jį patirti.

Svarstyklės Tikėtina, kad užsiversite darbais, paskęsite smulkmenose. Labai nerimausite, jei teks eiti į dalykinį pokalbį arba aiškintis santykius su mylimu žmogumi. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, sveikatai, išvaizdai.

Skorpionas Dėl meilės, pinigų, juridinių klausimų gali kilti nesusipratimų. Jei stengsitės, nesunkiai viską išsiaiškinsite. Net jei labai nesinorės nervintis ir kažko reikalauti, vertėtų tai padaryti. Niekas kitas, tik jūs patys galite apginti savo interesus.

Šaulys Tikriausiai teks sukti galvą dėl reikalų, susijusių su mokesčiais, pajamų deklaravimu, alimentais, draudimu ar vertybiniais popieriais. Gali būti, kad darbovietėje bus išsisukinėjama jums apmokėti už visą atliktą darbą.

Ožiaragis Nusimato ir šilto, ir šalto. Seksis protinė ir kūrybinė veikla. Tačiau kažkas gali parodyti nekorektišką dėmesį, sutrikdyti jus keistu pasiūlymu. Tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte ir išvengtumėte problemų.

Vandenis Daugiau dėmesio skirkite profesiniams reikalams, nes dėl aplaidumo gali kilti avarinė situacija, atsirasti nuostolis. Nesitikėkite, kad išsisuksite nuo prisiimto įsipareigojimo ar atsakomybės už savo padarytas klaidas.

Žuvys Šiandien vargu ar išvengsite įtampos ir išbandymų. Kažkuris iš bendradarbių, gerbėjų ar draugų gali apvilti svarbiame reikale, kažką išplepėti, ir tai žada nuostolius arba žalą reputacijai. Venkite naudotis tarnybine padėtimi.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą