Horoskopas penktadieniui, balandžio 26 d.

Avinas Jei kas nors nesiseks, tikriausiai jums atrodys, kad aplinkiniai kelia per didelius reikalavimus. Manysite, jog esate verti didesnės pagarbos, meilės, palankesnio įvertinimo. Būtų gerai, kad vengtumėte nervingų situacijų.

Jautis Išskyrus kelias veiklos sritis, daugumai užsiėmimų jums šiandien trūks energijos, valios bei kitų pritarimo. Lengva įklimpti į iliuzijų voratinklį, patikėti tuo, kuo norisi tikėti.

Dvyniai Šiandien stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu problemų. Nieko gero, jei imsite savęs gailėtis, graužtis, kad kažko neturite, nepasiekėte. Jei kilo verslo ar nuosavybės problemų, kurių nepajėgiate išspręsti, ieškokite kompetentingo patarimo.

Vėžys Suksite galvą dėl piniginių reikalų, nuosavybės klausimų. Ši diena žada išlaidas, o jei apsiimsite papildomai padirbėti - tai galbūt ir pajamas. Reikalaukite, kad paslauga ar prekė, už kurią mokate, būtų kokybiška, su garantija.

Liūtas Mokėkite pasinaudoti suteikta naudinga informacija ir komercine uosle. Nusimato ginčai, bet juose turėtų gimti tiesa arba kompromisas. Bet kuriuo atveju, pažvelkite į reikalą kitaip - galbūt rasite ir pasirinksite kitą sprendimą.

Mergelė Būsite linkę dramatizuoti, pervertinti įvykių ir žodžių reikšmę. Neskubėkite prisiimti naujos atsakomybės, papildomo darbo krūvio, jei tik galima to išvengti. Verčiau labiau pasirūpinkite savimi ir šeima.

Svarstyklės Tikriausiai ši diena praeis be ypatingų įspūdžių, tačiau galite pasiklysti vidinių abejonių, painių jausmų labirinte. Galbūt kažką mėginsite išsiaiškinti su partneriu, vaikais, tačiau vargu ar išgirsite teisybę.

Skorpionas Bus nelengva susidoroti su užplūdusiais darbais, rūpesčiais. Net jei esate paskendę varguose ir rūpesčiuose, tikėkite, kad ši diena padovanos kažką geresnio, gražesnio, tereikia šiek tiek pasistengti.

Šaulys Panašu, kad būsite priversti taikytis prie kintančių aplinkybių, tramdyti nervingas nuotaikas, dar įtempčiau darbuotis. Negailėkite pastangų, nes konkretūs darbai duos apčiuopiamus rezultatus. Galbūt regsite planus, kaip įveikti konkurentus.

Ožiaragis Noriai priimsite naujas idėjas, tačiau vertėtų būti atsargesniems - spontaniškas sprendimas gali būti klaidingas. Be to, galite išleisti per daug pinigų. Jei ketinate investuoti, imti ar teikti kreditą, paskaičiuokite, ar tai bus naudinga.

Vandenis Dėl gana nekasdienių rūpesčių būsite įsitempę. Galbūt teks dalyvauti svarbiame renginyje, pristatyme, sakyti kalbą ar pan. Vizitas pas įtakingą asmenį gali sujaukti kai kuriuos planus.

Žuvys Tikriausiai jums nestigo darbo, tačiau dabar jo dar padaugės. Visomis prasmėmis bus sudėtinga, jei esate supainioję tarnybinius ir asmeninius interesus. Nepatartina ne vietoje ir ne laiku demonstruoti savo kovingumo, irzlumo.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą