Taupykite jėgas savaitės pabaigai

Tai nėra geras metas. Niekur nepersistenkite ir nieko naujo nesiimkite, nors jus gali apimti entuziazmas, poreikis ką nors rimto, svarbaus nuveikti. Deja, nieko naujo šiandien pradėti netinka: taupykite jėgas, naujų idėjų įkarštį savaitės pabaigai ar kitai savaitei. Šiandien būkite pasiruošę, kad netikėta naujiena, atsitiktinis susitikimams ar dar kas nors, ko nelaukėte, sutrikdys dienos planus. Ko gero, dažniausiai kliūtys kils dėl nenumatytų finansinių problemų ar dėl kieno nors antipatijos jūsų atžvilgiu. Kitaip kalbant, šiandien stenkitės su visais gražiai sutarti ir netvarkykite tų reikalų, kurie susiję su pinigais. Taip pat nesitikėkite, kad šiandien bus įvykdyti pažadai jums padėti. Tiesa, kadangi dabar viskas virs atvirkščiai, gali pasisekti tuo atveju, jei nebus nieko tikimasi. Šiandien netikslinga kurti verslo, finansinių planų. Kita vertus, išryškės, kas buvo nerealaus jūsų ankstesniuose planuose, kur blogai numatėte darbų apimtį, pinigus. Nepatartina tarpininkauti, ypač draugams, tvarkant piniginius ir turto reikaluose. Netiks ir pasirašyti atsakingų dokumentų. Mažiau pasikliaukite įvairiais tarpininkais bei nepatikrinta informacija. Pasiruoškite reikalų vilkinimui, taip pat vėlavimui. Būkite itin apdairūs dirbdami su kompiuteriais. Galimi nesusipratimai ir dėl modernaus ryšio priemonių, tad nederėtų itin atsakingų dalykų aiškintis telefonu – nesusipratimų tik padaugės. Itin nepalanki diena įsimylėjusiems, ji netinkama ir meilės pasimatymams apskritai. Emocijos bus nepastovios: taps sunku suvaldyti spontanišką troškimą, naują susižavėjimą, užplūdusius jausmus (jie nebus suprasti, adekvačiai įvertinti). Nederėtų šiandien nei įsimylėti, nei nutraukti senų meilės ryšių – pakentėkite, ir jau kitos savaitės pradžioje bus aišku, ar tai buvo akimirkos nuotaika, ar viskas kur kas rimčiau. Gali dažniau gesti moderni darbo technika, kompiuteriai. Būtinas didesnis atsargumas, jei dirbate su elektros prietaisais. Nepalanku pirkti kompiuterių, televizorių, mobiliųjų telefonų bei papuošalų ar drabužių. Venkite svaigalų, neperdozuokite raminamųjų vaistų. Nemalonumai, išgyvenimai bei nuostoliai galimi per apsvaigusius žmones.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo susiję su turtu bei jūsų veikla. Lipti į kalną, matyti tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – sėkmė, turtas. Blogai matyti banknotus, peles, žiurkes, tarakonus, muses – tai nuostoliai, vagystės.

Blogas ženklas: jei ant jūsų drabužis užsidegtų ar namie kas savaime užsiliepsnotų, be paliovos į žemę žiūrėti, raktus pamesti, nukristi, jei nagas nulūžtų.

Geras ženklas: išvysti krintančią žvaigždę (moterims iš kairės, vyrams iš dešinės pusės, o kairiarankiams atvirkščiai), vaivorykštę, lietų saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis tinkamas imtis sunkių, sudėtingų darbų ir nepalankus švęsti, pramogauti, sekmadienis palankus įvairiems susitikimams, šventėms.

Avinas (03 21–04 20). Vargu ar pavyks teisingai apsispręsti. Tad nepasiduokite jokiems raginimams, spaudimui tiek darbe, tiek namie. Kol kas naudinga vilkinti situaciją – nieko neveikdami bent jau nieko neprarasite. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidas, planuoti šeimos biudžetą – jis nebus realus. Būkite atidesni moterų nuotaikoms šeimoje.

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite, nesiimkite didelių darbų. Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti, norite to ar ne, teks išvysti kitą medalio pusę. Būkite itin atsargūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus: nuostoliai dabar kur kas labiau tikėtini nei pelnas. Pasisaugokite sukčių, vagių. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską dar reikia patikrinti. Ir nepatikėkite meilės paslapčių draugams.

Dvyniai (05 21–06 21). Apgaulingas metas: viską darysite tik iš geriausių paskatų, tačiau aplinkiniams (sutuoktiniui, šefui, kolegoms) atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti po kelių dienų. Būkite itin atidūs naudodamiesi kompiuteriais bei mobiliojo ryšio telefonais – per juos tikėtinos problemos. Netvarkykite finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Visiškai netinkamas laikas meilės santykiams aiškintis su sutuoktiniu – gali paaiškėti, kad skyrybos yra vienintelis gelbėjimo ratas.

Vėžys (06 22–07 22). Viskas bus gerai, jei nepersistengsite, – noras padaryti geriau šiandien itin pražūtingas. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, meile ar santuoka. Šiandien mažiau blaškykitės, venkite kategoriškų išvadų – suklysite spręsdami kur link reikia judėti. Ypač nereikėtų vertinti mylimo žmogaus elgesio, taip pat priimti finansinių sprendimų – gresia nuostoliai. Mokėkite skirti provokacijas, kad kovodami dėl valdžios, įtakos (darbe, visuomenėje, šeimoje) neprarastumėte realybės jausmo. Venkite pažeidinėti įstatymus, Kelių eismo taisykles, nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Netinkama diena jokiai svarbiai veiklai bei atsakingiems žingsniams, naujų darbų pradžiai. Beje, galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos bei garantijų. Bet, jei turite gerą intuiciją, paisote ženklų, sapnų reikšmių, sugebėsite išvengti klaidų. Šiandien geriausia likti nuošalyje ir niekam nenurodinėti. Niekam nereikėtų leisti ir naudotis jūsų vardu, įtaka – kiti asmenys, ypač draugai, gali tuo piktnaudžiauti. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu bei neatsargaus elgesio pramogaudami.

Mergelė (08 23–09 22). Netikėtumai neišvengiami, tad nesutrikite, kai pasirodys, kad kai kas nesilaiko susitarimo, išduoda ar net parduoda. Visiškai netinkama diena piniginiams, turto reikalams tvarkyti, sandoriams pasirašyti. Nerizikuokite savo sėkme bei pinigais, nesivelkite į avantiūras – tai apgaulių, nuostolių metas. Ir dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais ar meile. Blogas sumanymas ir prisiekti ištikimybę. Būkite atidesni, pagarbesni sutuoktiniui ar mylimam žmogui, labiau paisykite jo nuotaikų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pavojingas laikas karjerai – intrigantai, pavyduoliai nesnaus. Kas nors pasistengs rasti jūsų profesinių klaidų (anksčiau ar dabar padarytų) ir apie tai informuoti šefą. Nesitikėkite nieko gero iš vadovybės ir venkite kreiptis su prašymais, pasiūlymais ir apskritai kristi į akis. Galima painiava, susijusi su jūsų veikla bei vardu, tačiau šiomis dienomis ne pats tinkamiausias laikas tai išsiaiškinti. Finansų srityje nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

Skorpionas (10 24–11 22). Šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti. Daugiau nuveiksite, jei mažiau tikėsitės aplinkinių, ypač draugų, pagalbos. Nors patys irgi nepiktnaudžiaukite kito kantrybe nei dalykinių, nei meilės santykių srityje, nes galite likti vieni. Neskubėkite patikėti išgirstais dalykais ir rodyti savo reakcijos. Galimos finansinės apgaulės per užsieniečius. Labai nepasitikėkite vaikais duodami pinigus – nereikėtų tenkinti jų prašymų. Nederėtų didelių vilčių dėti ir dėl šios dienos meilės prisipažinimų – tai akimirkos nuotaika, nors ir nuoširdi, bet laikina.

Šaulys (11 23–12 21). Padėtis nėra lengva, nes bus sunku suprasti, kuri blogybė didesnė. Kad to apskritai nereikėtų daryti, atidėkite šią problemą bent jau savaitgaliui, ir atsipalaiduokite – tai padės kitaip įvertinti situaciją. Deja, greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, susipykti su veiklai reikalingu žmogumi, draugu, mylimu asmeniu. Beje, labiau pasaugokite asmenines bei darbo paslaptis. Būkite itin apdairūs finansų srityje. Kad ir kuo užsiimsite, nepraraskite atidos – galite pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Ir nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje – šiuo metu jie neišvengiami. Pavyduliavimas sutuoktiniui gali liūdnai baigtis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių visai nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių ar sutuoktinio. Beje, mokėjimas bendrauti, atjausti ir padėti kitiems šiandien pravers. Tik nemėginkite ko nors papirkti pinigais ir patys saugokitės bandančių įbrukti dovaną ar pinigų. Beje, venkite įtarinėti savo partnerius, sutuoktinį, jei neturite konkrečių kaltės įrodymų. Deja, šiandien gali apnikti kvailos mintys, kurios provokuos netikusiam, neteisingam sprendimui, tad neskubėkite su niekuo nutraukti santykių – net nuojauta gali apgauti, o geri draugai – suklaidinti.

Vandenis (01 20–02 18). Kuo anksčiau imsitės darbų, tuo daugiau laimėsite. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidesni smulkmenoms: dėl niekų gali sugriūti svarbus reikalas, sugesti santykiai su partneriais, kolegomis, mylimu asmeniu. Būkite pagarbūs bendraudami su aplinkiniais ir venkite ginčų su moterimis – priešingu atveju brangiai sumokėsite. Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu nei namie, nei darbe. Beje, jei jūsų darbas susijęs su pinigais arba informacija, prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, dirbate kompiuteriu, šiandien gali kilti daugiau rūpesčių. Labiau rūpinkitės sveikata. Pasisaugokite vagių.

Žuvys (02 19–03 20). Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus arba avantiūras darbe, nes ambicijos – blogos patarėjos. Galima patirti nemenkų nuostolių dėl patiklumo. Ne laikas finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir pasirengėte nepriekaištingai. Beje, mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors jūsų draugams netrūks išradingumo peikiant jūsų meilės objektą. Nesiaiškinkite meilės santykių – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, tik paskatins vėliau visiškai susipykti.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą