Ši diena gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime

Jums stinga įkvėpimo, idėjų? Atsibodo tai, ką dirbate, kaip gyvenate, kaip viskas apie jus klostosi? Nėra su kuo pasišnekėti, kam pasipasakoti, atsiverti? Tuomet ši diena gali kai ką pakeisti jūsų gyvenime – tai nepaprastų susitikimų, inspiruojančių pokalbių metas, kai viskas vyksta netikėtai ir greitai. Tik atsisakykite išankstinių nuostatų, būkite pasirengę kam nors naujam, nežinomam, daugiau bendraukite, kalbėkite, tarkitės. Kita vertus, neskubėkite daryti išvadų, juolab įsipareigoti. Deja, ką tik praėjo Mėnulio užtemimas, tad sudėtingas laikas tęsiasi: svarbu susitelkti, kad ir juo užsiimsite. Itin svarbu tikrinti pasiekiančią informaciją, atidžiai skaityti dokumentus, būti atidiems su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais, nerizikuoti kelyje. Bendraudami stenkitės mažiau kritikuoti, reikšti savo nuomonę, nesivelkite į ginčus, venkite intrigantų. Jei tai atminsite, diena bus net džiugi bei naudinga, puikiai tinkama susitikimams su asmenimis, svarbiais jūsų veiklai, karjerai. Tiks tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu bei užsieniečiais, spręsti teisinius klausimus. Tiesa, būkite pasiruošę netikėtumams – nebus taip, kaip norėsite ar suplanuosite. Nesureikšminkite šios dienos pokalbių bei naujienų, nes ne viskas bus taip, kaip žadėta ar atrodys, – galbūt ne taip gražiai arba atvirkščiai. Dažniau tikrinkite pasiekiančią informaciją – šiandien lengva apsigauti. Ši diena nepalanki transporto, žiniasklaidos darbuotojams, tiems, kurių darbas susijęs su kompiuteriais, taip pat besimokantiems, prekiautojams. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, modernia technika, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais, taip pat blogai nusiteikę ar su žmonėmis, kurių nemėgstate. Vairuodami nesumanykite aiškintis santykių su pakeleiviu (ypač mylimu žmogumi ar sutuoktiniu) – tai gali baigtis liūdnokai. Išaugs konfliktų (ypač tarp draugų), autoavarijų, įvairių traumų, vagysčių tikimybė. Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė jausmų srityje ir tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, parkristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos užkristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus kelionėms, tvarkyti svarbius reikalus; tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Būsite optimistiškai nusiteikę ir darbingi. Palankus metas, ypač kūrybiniam darbui. Nesiimkite jokių avantiūrų – situacija gali pasikeisti neprognozuojamai. Labiau pasaugokite vaikus. Tai apgaulingas laikas įsimylėjėliams – nors nestigs karštų aistrų, galimi ir kvaili (bet labai emocingi) konfliktai, po kurių norisi santykius nutraukti. Atsargiau elkitės su telefonais, kompiuteriais. Itin nepatartina santykius aiškintis telefonu.

Jautis (04 21–05 20). Elkitės kaip visada, nieko nekeiskite, niekur nerizikuokite. Geriausia šiandien likti namie, bet jei dirbate, nesiimkite nieko atsakingo. Tinkama diena dideliems darbams namuose nuveikti. Tiesa, nereikėtų priimti jokių svarbių sprendimų dėl gyvenamosios vietos, nekilnojamojo turto pirkimo. Gerai imtis remonto. Moterims galima investuoti pinigus trumpam laikui. Kad ir kuo užsiimsite, būkite atidesni gaunamai informacijai, atidžiai tikrinkite dokumentus.

Dvyniai (05 21–06 21). Daugiau dėmesio kreipkite į naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Atidžiau dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai žinote, dėl kurių abejojate. Būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas. Diena nebus stabili, aplinkybės gali pasikeisti jūsų nenaudai, o jei ką nors ir išlošite, tai bus laikina. Didesnė konfliktų, traumų, autoavarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite energingi, tad nesunkiai sutvarkysite tiek susikaupusius reikalus, tiek naujai iškilusias problemas. Beje, labiau įsiklausykite į sutuoktinio, taip pat partnerių, savo vaikų ar darbo kolektyvo nuomonę –išgirsite naudingų įspėjimų. Šiandien nepriimkite atsakingų veiklos, taip pat finansinių sprendimų. Vakarop nesiimkite nieko svarbaus, mat dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų tiek dirbdami, tiek vairuodami automobilį. Būkite taktiškesni bendraudami su draugais, giminaičiais ar kaimynais.

Liūtas (07 23–08 22). Kad ir kokie rūpesčiai jūsų pečius slegia, šiuo metu palengvės, atsiras išeitis net iš itin keblios situacijos. Beje, netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti jus apsigalvoti, tik vargu ar bus naudinga keisti ankstesnes pozicijas – verta palaukti. Šefas, kolegos, net draugai gali suklaidinti, tad pasistenkite reikalus tvarkyti vieni, mažiau klausyti kitų patarimų.

Mergelė (08 23–09 22). Tai pavojinga diena – neskubėkite, nepykite, mažiau planuokite. Darbe ir namie prireiks nemažai ištvermės – tai metas, kai jus visi skubins, jums prieštaraus, įrodinės savo teisybę. Deja, galite sužinoti ir ne pačių geriausių naujienų, susidurti su slaptomis kliūtimis, kenkimu. Tad elkitės ramiai, nesinervinkite. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti. Svarbius reikalus tvarkyti paveskite artimam žmogui arba atidėkite ketvirtadieniui. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Į jus su prašymais gali kreiptis draugai – padėkite, bet venkite ilgalaikių įsipareigojimų. Bendraukite, tarkitės – drauge kils šaunių sumanymų. Draugų pagalba irgi gali būti svarbi bei reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Tiesa, venkite atsakingų, juolab ilgalaikių įsipareigojimų – akimirksniu viskas gali pasisukti prieš jus. Venkite ginčų su mylimu žmogumi – tai gali virsti netikėtu konfliktu.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesitikėkite daug iš šios dienos pažadų, tariamai atsivėrusių naujų veiklos perspektyvų – patirsite nemalonumų, o naudos turėsite mažai. Saugokitės žmonių, norinčių jums padėti, patarti, pamokyti. Beje, jūsų kompetencija gali būti patikrinta – savo užduotis atlikite itin atidžiai. Venkite ginčų ar svarbių pokalbių su viršesniais ar vyresniais už jus asmenimis.

Šaulys (11 23–12 21). Puikus laikas, tačiau likite kritiški. Bet kokia naujiena, žavus pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas – neskubėkite niekuo tikėti. Vis dėlto tai geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui su užsieniečiais užmegzti. Vakaras palankus viešnagei. Galima ir romantiška pažintis toli nuo namų, tik atsargiau elkitės prie vairo, su elektros technika, kompiuteriais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nenustebkite, jei nuotaika ges dėl kiekvieno nieko, jei aplinkybės keisis ne ta linkme, kuria norėtųsi. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas. Savo darbus atlikite kuo atidžiau. Ir nesinervinkite, būkite malonesni, švelnesni artimiesiems, kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai, net sėkmingai. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų, tvarkyti kredito, draudimo reikalus. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai.

Vandenis (01 20–02 18). Jei mokėsite įvertinti sutuoktinio bei aplinkinių pastangas, diena bus laiminga. Šiandien pats laikas ieškoti rėmėjų, naudingų partnerių, sąjungininkų, tad nepraleiskite progos susitarti su svarbiais žmonėmis, įtakingais draugais. Tiesa, nesiaiškinkite teisybės šeimoje, nenorėkite visko sužinoti. Labiau pasikliaukite sutuoktinio jausmais.

Žuvys (02 19–03 20). Gana slegianti diena. Galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Venkite atsakingų darbų bei savo šefo. Vakarą geriausia praleisti savo namuose, tik venkite ginčų su kolegomis bei klientais. Geras laikas pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą