Tai gera proga taisyti praeities klaidas

Tai paskutinė Zodiako rato bei Žuvų ženklo diena, skirta išsivalyti nuo metų naštos, pamiršti, kas bloga, už viską padėkoti. Neskubėkite ir suprasite svarbius dalykus, atskleisite paslaptis, nusipurtysite iliuzijų (jums pakaks kritiškumo) tiek veikloje, tiek santykiuose su draugais, artimais žmonėmis.

Nors būsite gana žvalūs, energingi, pradėti naujus darbus nepalanku. Pasistenkite nusiteikti apmąstymams, pasigilinkite į praeitį – tai gera proga taisyti praeities klaidas. Šiuo atžvilgiu taps svarbi gaunama informacija – galite kai ką svarbaus sužinoti iš praeities (labiau atkreipkite dėmesį į dalykus, sužinotus tarp 18 val ir 19 val. 30 min.), tai padės koreguoti jums nepalankią situaciją. Tad bendraudami stenkitės daugiau išgirsti, o ne pasakyti.

Šiandien nieko naujo nesiimkite, nieko nekeiskite veikloje: netinkamas laikas pradėti naujus darbus, priimti svarbius sprendimus. Patartina užbaigti ir apibendrinti nueitą etapą – veikloje, asmeniniame gyvenime. Gerai baigti didelį veiklos ciklą. Gali tekti spręsti finansines problemas tiek oficialiai, tiek per draugus. Tiesa, finansinių įsipareigojimų venkite – ateityje juos bus sunku įvykdyti. Beje, šiandien derėtų grąžinti skolas, jei nenorite, kad jūsų finansinės problemos persikeltų į kitus metus, – nuo kovo 21d. prasidės naujas Zodiako ciklas bei Naujieji arijų metai.

Tad šios paskutinės astrologinių metų dienos užduotis – kuo labiau išsivaduoti iš susikaupusių rūpesčių, ir tai reikia daryti ne tik atsiteisiant su skolininkais, bet ir tvarkant namus, išnešant iš namų šlamštą, šiukšles. Gerai dažniau namuose uždegti žvakes, smilkalus. Ypač tinka su žvake, smilkalais, varpeliais pereiti namus ilgiau pastovint kampuose. Geriausia šiuos ritualus atlikti saulei leidžiantis. Šiandien turite ir patys išsivalyti (atsiprašyti, atleisti), ir savo gyvenamąją aplinką harmonizuoti. Vakare tai bus itin svarbu, nes prasidės įtemptas kritinis pilnaties metas pagal Mėnulio kalendorių.

Rytoj rytą, saulei tekant, 6 val. 20 min. prasidės Naujieji – Danieliaus – metai (skaičiuojant nuo kovo 21 d. jie kartojasi kas 32 m. – 1923, 1955, 1987). Metų spalva – violetinė. Tai bus 18-ieji metai trisdešimt dvejų metų senovės arijų kalendoriuje. Jie tęsis iki kitų metų kovo 20 d. Danieliaus totemas siejamas su Аrta, Pasaulio Motina. Avestoje minima, kad Arta yra Ahura Mazdos, Dievo kūrėjo, sutuoktinė. Dieviška kūrybinė energija siejama su elnio, o jos moteriška emanacija – su danieliaus totemu.


Danieliaus metai siejami su aukščiausio tikslo paieškomis, motiniška globa, teisingumo atkūrimu. Tai bus sąžiningumo bei ištvermingumo egzamino laikas. Tačiau metams būdingas ir teatrališkumas, noras pasirodyti, ką nors įspūdingo suvaidinti, sublizgėti, padaryti įspūdį!

Danieliaus totemas skatina siekti aukštų idealų, sugebėjimą siekti pasirinkto tikslo, suteikia elitiškumo. Danieliaus metais gimę žmonės – tai jautrios, emocingos asmenybės, subtilūs estetai, artistiški bei romantiški. Jie puikiai sudėti – gracingi, laibų galūnių, ilgo kaklo. Tai gražūs ir šiek tiek kaprizingi žmonės.

Danieliaus metai palankūs dvasininkams, teisininkams, asmenims, dirbantiems globos, labdaros srityse, taip pat tiems, kurių veikla susijusi su teatru, kinematografija.

Kadangi metai moteriški, jie bus palankūs moterims apskritai, motinoms, taip pat moterims, dirbančioms vadovaujamą darbą.

Zoroastriečiai Naujuosius sutikdavo per saulėtekį baltai apsirengę (būtinai baltai galvą apsidengę), degant ugniai (gerai įžiebti 8 baltas žvakes ir po to jas per metus pamažu sudeginti), gerdami karštą raudonąjį vyną, išvirtą su medumi ir kvapiais prieskoniais, ir ragaudami saldžią varškę su razinomis. Į namus išvakarėse būdavo atnešama vėjo nulaužta pušies šaka.


Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti laikrodį (ypač smėlio) – jūsų darbų pripažinimas, vėžlį – autoriteto įgijimas, šypsotis – geri santykiai šeimoje. Tačiau verkti – santykių aiškinimasis, vėrinys ant kaklo – ašaros; plaukti prieš srovę, vilkėti kailinius – finansinės problemos, matyti mamą ar būti tamsiai mėlynais drabužiais – įspėjimas neleisti pinigų.

Blogas ženklas: daužyti indus, supykti, šykštėti.

Geras ženklas: sušlapti, netyčia vandeniu apsilieti ar būti apipiltam.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis įtemptas, konfliktiškas, išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Užsiimkite sudėtingais, sunkiais darbais – neatidėkite rytdienai. Analizuokite ankstesnes klaidas, taisykite jas. Tiesa, venkite aiškintis santykius su mylimu asmeniu – ne laikas analizuoti, ko nors reikalauti. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi ar organizmo stiprinimo kursą.


Jautis (04 21–05 20). Būsite populiarūs: jumis žavėsis aplinkiniai, sulauksite pritarimo, pagalbos. Pasinaudokite šios dienos sėkme, kad užbėgtumėte už akių galimiems nesklandumams ateityje. Nepraleiskite progos taikytis su priešais, mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ramybės, atsipalaidavimo metas – nereikėtų forsuoti situacijos: labiau save pasaugokite, nepervarkite. Tinka spręsti šeiminio bendravimo problemas, taip pat tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus. Nepalankus metas pinigams investuoti ar skolinti.

Vėžys (06 22–07 22). Iki pavakarės neblogas laikas įvairiems susitikimams, pažintims atnaujinti. Šiandien rasite reikiamą žodį, taiklų argumentą, tad jei teks ką nors įkalbinėti, tikrai pavyks. Tiesa, vakaras tam jau nebetinkamas.

Liūtas (07 23–08 22). Puiku tvarkyti piniginius, turto reikalus – aiškinkitės nuostolių priežastis, ieškokite naujų būdų užsidirbti. Tai naudos laikas – iki pavakarės gauti pasiūlymai bus naudingi, tiesa, ne iškart.

Mergelė (08 23–09 22). Nors jausite moralinę persvarą, tačiau tiems, kurie vadovaujasi vien šalta logika, diena bus ne itin naudinga. Šis laikas geras intuiciją turintiems asmenims – jiems verta pakovoti už save, savo interesus bei jausmus.


Svarstyklės (09 23–10 23). Gana pasyvus laikas, kai reikalai ima strigti ir įprastiems darbams tenka skirti daugiau laiko nei paprastai. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus, tiesa, nesusijusius su pinigais. Pasisaugokite finansinių apgaulių.

Skorpionas (10 24–11 22). Būsite sumanūs, veiklūs, išradingi – reikalus sutvarkysite greitai (ypač jei draugai jums padės). Galite būti priversti užsiimti finansinių problemų sprendimu. Jums pasiseks, tad neatidėkite to rytdienai.

Šaulys (11 23–12 21). Naujos idėjos, nauji sumanymai – įsidėmėkite juos, tik neskubėkite jų įgyvendinti (atidėkite kitai savaitei). Verta užsiimti užvilkintais dalykiniais reikalais, tačiau vakare problemoms spręsti laikas netinkamas – tą laiką skirkite vien poilsiui šeimoje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėtas įvykis, susitikimas, pasiūlymas padidins jūsų galimybes ir viskas ims dėliotis taip, kaip jums reikia. Reikalams tvarkyti palankesnė pirma dienos pusė. Vakaras, deja, gali būti įtemptas, nesklandus.

Vandenis (01 20–02 18). Gana įtemptas laikas – tik nesinervinkite, dažniau tarkitės, kalbėkitės su artimaisiais, savo pora apie jums nerimą keliančius dalykus ir išeitis atsiras. Tad šiandien reikia daugiau drąsos bei diplomatiškumo (ypač vakare).

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų pusėje bus visuomenė, jus palaikys sutuoktinis (jei buvote susipykę, šiandien nepraleiskite progos susitaikyti). Palanku tvarkyti teisinius reikalus. Vakaras, beje, netinkamas santykiams aiškintis, ypač su savo pora.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Sandra
    prieš 36 minučių
    Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Parašykite komentarą