Sėkmė lydės tuos, kurie veikia drauge su kitais

Būsime kupini naujų minčių ir siekių – tapsime optimistai! Tai nušvitimo bei energingų pastangų, susitelkimo metas, kai svarbu vienytis su bendraminčiais, drauge veikti ką nors svarbaus, reikšmingo. Tinka imtis svarbių darbų, sudėtingų užduočių – tuščiai negaiškite laiko ir nieko svarbaus neatidėkite rytdienai. Pats laikas kviesti talkininkus, pagalbininkus, ieškoti sąjungininkų. Kitaip kalbant, sėkmė lydės tuos, kurie veikia drauge su kitais, tad dažniau tarkitės su draugais, kolegomis, siekite bendradarbiavimo, neatsisakykite siūlomos bičiuliškos pagalbos. Tiesa, bendraudami pasistenkite nieko neįžeisti, nors bus svarbu likti principingiems.

Palanku tvarkyti piniginius, turto reikalus, tvirtinti sandorius, užmegzti bendradarbiavimą. Tinka kreiptis su pasiūlymais bei prašymais į vadovybę. Sėkmingas metas pasirašyti darbo sutartį. Tinka pradėti veiklą naujoje darbovietėje, aiškintis teisybę, kovoti už teisųjį reikalą, pradėti bylinėtis. Tinkamas laikas ilgalaikiams susitarimams. Beje, šiandien reikėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams, tuomet diena praeis tikrai naudingai. Nepatartina vykti kur nors toli nuo namų. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buitines problemas. Gerai pradėti taupyti, kitaip kaupti pinigus. Negerai išlaidauti. Tinka pradėti namo statybą. Geras laikas ir meilės pasimatymams (pažintims irgi). Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Kelionė, kelias, medžiai – geros permainos, svajonių išsipildymas. Miręs giminaitis – apsaugos įgijimas. Blogai kirpti plaukus, nagus, matyti iškreiptą savo atvaizdą veidrodyje, išvysti stiklinius daiktus, ypač juos dūžtančius.

Blogas ženklas: ką nors pamesti (ypač piniginę) – galima liga, gresia nuostoliai, nemalonumai šeimoje, jei sulūžtų peilio ašmuo – galima katastrofa, saugokitės vagių, chuliganų išpuolio, jei skėtis sulūžtų – vienatvė, jei vėjas nuneštų kepurę – nuostoliai, liūdesys, jei plaukai labai veltųsi, prie drabužių liptų siūlai, svetimi plaukai – nužiūrėjimo ar kitokio negero maginio poveikio požymis.

Geras ženklas: išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą – laimė, skalsa šeimoje, įgysite tikrą draugą; pamesti smulkių pinigų (be piniginės) – pavyks išvengti gresiančių nemalonumų, rasti odinį ar medinį daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis įtemptas, kai reikia viską apgalvoti, nepasiduoti emocijoms, diena netinkama tvarkyti piniginių ir turto reikalų; palankūs raudoni tonai, vengtini – žali.

Avinas (03 21–04 20). Nebūkite kategoriški, pasistenkite iki galo neišsakyti savo nuomonės, mažiau kritikuokite, nepykite. Kad ir kuo užsiimsite, nepraraskite kantrybės, tiesa, likite atkaklūs, užsispyrę, tuomet palengva viskas susiklostys taip, kaip jums reikia. Tiks priimti atsakingus sprendimus darbe, kuriems buvo ruoštasi. Galite sulaukti pagalbos iš aukšto asmens – verta kreiptis su prašymais.

Jautis (04 21–05 20). Palanki diena, kad ir kuo užsiimsite. Pasidžiaukite savo pasiekimais, aplinkinių pagarba bei meile ir pamėginkite nuveikti ką nors šaunaus. Daugiau bendraukite, kalbėkite apie jums svarbius reikalus – sulauksite supratimo bei paramos, draugiško gesto iš aukšto asmens, jūsų vadovo. Šios dienos pasiūlymai naudingi, perspektyvūs ilgam – neatsisakykite.

Dvyniai (05 21–06 21). Turėkite kantrybės – viskas dar prieš akis. Ši diena nėra labai sėkminga ar rami. Tiesa, laimė jums gali nusišypsoti tada, kai manysite, kad viską praradote arba viskas baigta. Ir labiau remkitės nuojauta, įsiklausykite į draugų nuomonę, neatsisakykite jų pagalbos – tai padės teisingai pasirinkti ir išspręsti kilusias problemas. Gerai tvarkyti kredito, draudimo, mokesčių reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Palanki diena – nesunkiai rasite kompromisą, tik mokėkite priimti patarimus, pamokymus – neužsispirkite. Geras laikas stiprinti ryšius, sąjungą. Nesunkiai susitaikysite (jei norėsite) su draugu ar artimu žmogumi. Esminį dėmesį skirkite antrajai pusei. Beje, šiandien nepersidirbkite, imkitės tik to, kas svarbiausia. Vakaras palankus viešnagei su antrąja puse pas draugus.

Liūtas (07 23–08 22). Darbai sparčiai eisis, o rūpesčiai ims sklaidytis – laukia geros permainos tvarkant dalykinius reikalus. Net nedidelis pasiūlymas bus naudingas. Tinka pasirašyti darbo sutartis. Tiesa, svarbu, kad mažiau nervintumėtės ir labiau patausotumėte sveikatą (patartina daugiau ilsėtis ir džiaugtis kiekviena gyvenimo akimirka). Palankus metas tikrinti sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Atgaunate ramybę bei aiškumą, o reikalai ima klostytis taip, kaip reikia. Turite puikią progą atlikti tai, ko vakar nespėjote, susitikti su tais, kuriuos sunku pagauti, – jus lydės sėkmė. Tai palankus metas ir sprendžiant šeimos, meilės problemas. Gera proga rimtiems pokalbiams su savo atžalomis. Palankus metas meilės pasimatymams bei pažintims.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepersidirbkite ir nepersistenkite. Beje, tai tinkamas metas spręsti ilgalaikių investicijų klausimą, palankus ir konfidencialiems susitarimams. Geriausia šią dieną praleisti su artimaisiais, daugiau dėmesio skirti savo tėvams, prisiminti mirusiuosius. Tinkamas metas spręsti susikaupusias problemas šeimoje, aiškintis santykius su mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Nestigs sumanumo bei apsukrumo. Tiktų tvarkyti skubius reikalus. Lengvai bendrausite, žaviai užmegsite naujas pažintis, nesunkiai rasite reikalingą asmenį ar dokumentą. Puiki diena aplankyti giminaičius, vaikystės draugus, tik venkite daug, juolab tuščiai, kalbėti, žadėti, mokėkite saugoti draugų paslaptis. Šios dienos susitikimai, naujos pažintys, pokalbiai, išgirstos naujienos gali į gerą pusę pakreipti jūsų ateitį.

Šaulys (11 23–12 21). Ramios, produktyvios veiklos metas, sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite! Būkite dosnūs, neatsakykite prašantiems, tačiau pamąstykite ir apie save bei artimųjų interesus, poreikius. Tinka spręsti bendravimo šeimoje keblumus. Palanku ką nors vertingo nupirkti namams. Vakaras puikus susitikti su artimais draugais, aplankyti giminaičius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Viskas puiku. Verta suskubti ir sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų. Jūsų asmenybės jėga bus lemtinga. Svarbų sprendimą reikėtų priimti pasitarus su aplinkiniais – išklausykite įvairiausių nuomonių. Beje, tai gera proga ryžtingam pokalbiui tiek darbe, tiek namie. Tik nepiktnaudžiaukite šefo bei artimųjų kantrybe, mat vėliau už tai sumokėsite. Nieko nesiekite jėga, prievarta.

Vandenis (01 20–02 18). Kad ir kokios nepaprastos idėjos jus aplankytų, iki penktadienio nieko nespręskite ir nesiimkite. O šiandien nereikėtų daug laiko gaišti dalykiniams reikalams. Tinkamas metas konfidencialiems susitikimams, susitarimams, tik neskubėkite kitiems patikėti savo paslapčių. Kita vertus, jums gali tekti tapti svetimos paslapties liudininku arba saugotoju. Vakare pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Žuvys (02 19–03 20). Tai gerų naujienų, atsakingų susitikimų diena. Planuokite ateitį, tarkitės su bičiuliais bei savo šefu, jų padedami spręskite svarbų klausimą – netikėtai pamatysite situacijos visumą, iš esmės suprasite savo jausmus, poreikius. Nesidrovėkite dėl svarbaus reikalo kreiptis į draugą, kurio seniai nematėte. Pats laikas prisiminti ir senus pamirštus būdus – toliu keliu einant dabar bus lengviausia pasiekti norimą tikslą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą