Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 21 d.

Sudėtingos dienos, vienos problemos keičia kitas. Svarbu susitelkti, nesiblaškyti, mąstyti blaiviai ir būti geranoriškiems. Ketvirtadienio pirmąją pusę – toliau kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, stenkitės nepakliūti į iliuzijų pinkles.

Šiuo metu geriau nepriimti atsakingų finansinių sprendimų – galite neteisingai įvertinti finansines perspektyvas. Stenkitės nepažeisti įstatymų.

Blogos dienos teisėsaugos, teisėtvarkos atstovams, vadovams, politikams, kariškiams, muitininkams, keliautojams, sportininkams.

Išlieka didelė avarijų, traumų tikimybė, kad ir kuo užsiimtumėte, būtina atida. Būkite atidesni maisto kokybei – gresia apsinuodyti. Patartina vengti svaigalų.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai susiję su meile, šeimos reikalais, atspindi jūsų dvasingumą. Buvo palanku sapnuoti žaliuojančius augalus, medžius, pievas. Puiku, jei viskas žydėjo, jei matėte vaisius, – sėkmė, turtas, meilė, tačiau blogai buvo sapnuoti žiemą, gyvūnus – apgaulė, nesantaika, vienatvė.

Blogas ženklas: užkliūti einant, parkristi – galite praleisti gerą progą, jei kas nors ant jūsų užgriūtų, užbyrėtų, užkristų – nuostoliai, jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: išvysti žiežirbas, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos: tamsiai raudona, ruda, auksinė, geltona, vengtini šalti tonai.

Avinas (03 21–04 20). Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Būsite linkę netinkamai pasinaudoti savo autoritetu, įtaka bei turtu, pinigais. Ne laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo ar meilės iš sutuoktinio.

Jautis (04 21–05 20). Nurimkite. Nusišypsokite. Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu: jokių neapgalvotų ir skubių veiksmų. Nereikėtų tikėti ir draugų pažadais, jų nuomone. Naudinga pasisaugoti ir norinčių jus sužavėti, nupirkti.

Dvyniai (05 21–06 21). Protinga atsisakyti bendravimo, ilgiau pabūti vieniems – išvengsite nereikalingų pagundų, klaidingų apsisprendimų. Nepasiduokite provokacijoms, mėginimui šantažuoti – gailėsitės, jei silpnumo akimirką pasiduosite spaudimui ir priimsite kompromisą.

Vėžys (06 22–07 22). Pasistenkite atsiriboti, likti nepriklausomi nuo aplinkinių įtakos. Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai nesugadins nuotaikos. Mažiau planuokite, nežadėkite, neįsipareigokite.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkus, įtemptas laikas. Nesmagiai jausitės – nesiklostys reikalai, erzins viršininko (ar klientų) nepasitikėjimas, kaip ir kelių policininko pastabos. Iš jūsų bus nemažai pareikalauta (ypač darbe), tad nereikėtų imtis nieko papildomo.

Mergelė (08 23–09 22). Ypač jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems – nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų. Tačiau ir vyresnio amžiaus žmonių laukia netikėtumai – ko gero, svarbus reikalas (ypač susijęs su pinigais ar romantišku susitikimu) bus atidėtas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite sąmoningi bet kokioje situacijoje. Emocijos gali užvaldyti ir priversti žengti kvailą žingsnį. Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas – nukentėsite ir nieko nepakeisite, niekam nepadėsite.

Skorpionas (10 24–11 22). Gana slegiantis metas, vis dėlto galvokite apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Būkite apdairesni ir su dalykiniais partneriais, nerizikuokite finansiniuose dalykuose.

Šaulys (11 23–12 21). Kvailų ir nereikalingų dalykų gali tekti nuveikti namuose bei darbe. Tačiau kantrybės: nesipiktinkite, niekam nieko neaiškinkite. Būkite labai atidūs, jei teks užsiimti atsakingu darbu, – galite padaryti žioplų klaidų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Rizikuoti nederėtų. Viskas gali pasirodyti geriau, nei yra iš tiesų. Vargu ar sugebėsite priimti tinkamą sprendimą, nes bus sunku teisingai įvertinti situaciją. Ir ne tik dirbant, tvarkant reikalus, bet ir asmeniniuose santykiuose.

Vandenis (01 20–02 18). Bus sunku išlikti santūriems – kvailos mintys, negeri prisiminimai, senos nuoskaudos neleis objektyviai įvertinti situacijos... Galimi apmaudūs nesusipratimai su šefu, tėvais, mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Nesėkmės dėl skubėjimo, paviršutiniškumo, neapdairumo, nemokėjimo naudotis informacija (bei praeities pamokomis), ryšiais. Jokių avantiūrų, jokių atsakingų sprendimų – galite suklysti, pralaimėti svarbų reikalą. Net jei ką nors ir išlošite, tai laikina.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą