Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 31 d.

Sunki diena – baigiasi Mėnulio mėnuo, stinga gerų emocijų (ir gerų norų), jėgų. O jei ir kiltų kokių nors sumanymų, ketinimų – jie apgaulingi: situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Netiks nieko naujo ar svarbaus imtis. Ne pats geriausias laikas tvarkyti biurokratinius, teisinius reikalus – gresia painiava. 

Baikite senus darbus, grąžinkite skolas, atsiprašinėkite, taikykitės. Beje, šiandien reikėtų labiau susitelkti į savo vidines problemas ir mažiau kreipti dėmesio į svetimus trūkumus. Jokiu būdu nesiaiškinkite santykių (ypač meilės), niekam nieko nepriekaištaukite ir apskritai nesikiškite į kitų reikalus. 

Patartinos iškrovos dietos. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. 

Agresyvus laikas, kupinas maištingų nuotaikų, kai dėl niekų prisimenamos senos nuoskaudos, nusižengimai ir siekiama atsiteisti. Tai bus nervinga, neprognozuojama diena, kai gali nutikti kas tik nori. Ūmi nuotaikų kaita, nestandartinės situacijos – vis būsite kuo nors nepatenkinti, sunkiai įtiks kiti, nors aplinkiniai irgi jumis stebėsis, gal net piktinsis. Tad vieni kitiems neįtiksime, vieni kitų nesuprasime, taip nejučiomis virsime atskalūnais. Gali kilti pagunda nutraukti kai kuriuos ryšius ir imtis radikalių priemonių – jei tam ruošėtės seniai, mėginkite, bet jei dabar nusprendėte, dar palaukite – atrodo, kad jus apėmusi akimirkos nuotaika. Ir nesistenkite visur būti pirmi, už kitus šaunesni. Likite pakantūs, geranoriški. 

Na, o kasdieniuose darbuose reikėtų būti labai atsargiems – gali gesti darbo technika (ypač kompiuteriai, telefonai, transporto priemonės), dingti reikalingiausi daiktai. Bus didelė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Venkite įsipareigoti svarbiu reikalu, atsargiai tvirtinkite reikšmingus dokumentus. Neverta kurti planų, pasirašinėti ilgalaikių susitarimų. Tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač naujienas – galimi nesusipratimai. Saugokitės apgavikų, vagių. Būkite itin atidūs ir atsargūs vairuodami. 

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo regėti gyvulius, paukščius – geri santykiai šeimoje ar su mylimu žmogumi, plaukti – sveikata, naujus drabužius matuotis – turtas, skristi – atgausite jėgas, grįš seni draugai. Tačiau jeigu išvysite save veidrodyje, saugokite savo paslaptis, jei nuogi būsite – gresia liga, nesėkmės, ugnis – kančia, jėgų netektis, žiema, šaltis – liūdesys, nesėkmės. 

Blogas ženklas: jei rytą kūną niežėtų be aiškios priežasties, indą sudaužyti (einate klaidingu keliu), sulyti, jei purvu kas nors aptaškytų, druską išberti, jei jūsų laikrodis sustotų. 

Geras ženklas: rasti monetų, blizgančių metalinių daiktų – sulauksite pagalbos, jei peilis iš rankų netyčia iškristų – jūsų priešai sulauks bausmės. 

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis – Mėnulio jaunaties metas, tinka kurti planus, nieko sunkaus ar sudėtingo nesiimkite, palankesnis laikas veiklai iki 15 val. 50 min.; palankūs žalsvi tonai. 

Avinas (03 21–04 20). Reikalai strigs. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga pasiekti. Didesnė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, taip pat buitinių avarijų namuose tikimybė. Vakare gali užklupti netikėti rūpesčiai dėl vaikų. Šis laikas nepalankus ir romantiškiems pasimatymams – tai kivirčų su mylimaisiais metas. 

Jautis (04 21–05 20). Kad vėliau netektų gailėtis, mažiau norėkite – būkite asketiški. Diena neprognozuojama – viskas gali verstis aukštyn kojomis. Ir nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Netyčia galite prasitarti apie savo paslaptį. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Nerizikuokite vairuodami. 

Dvyniai (05 21–06 21). Kritinis laikas – nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri savo nuomonės teisingumu. Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos (jei ji ir ateis, tuomet, kai tai bus nebeaktualu). Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite. Kas jus šiuo metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra (arba nebūtina). 

Vėžys (06 22–07 22). Net jei žinote, kaip ir ką papurtyti, pasvarstykite, ar apskritai tai reikia daryti? Šiandien galimas netikėtas pralaimėjimas, nusivylimas, išdavystės. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti. Ir nepasiduokite provokacijoms – tai gali ne tik užkirsti kelią į sėkmę, bet ir sunaikinti tai, ką jau turite. Ir jokių priekaištų sutuoktiniui, mylimam asmeniui bei šefui. 

Liūtas (07 23–08 22). Nesmagus metas, kai imama nerimauti be priežasties. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į abejotiną reikalą. Vakare išaugs traumų, avarijų tikimybė. Geriausia būtų likti namie ir ilsėtis. Saugokite savo turtą bei sveikatą. Ne laikas aiškintis meilės santykių – galite išsiskirti. 

Mergelė (08 23–09 22). Negeras laikas: neaišku, ko labiau saugotis, – svetimų ar savęs? Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis – ir tai nebus naudinga nei jums, nei tiems, kurie su jumis. Nelaukite pagalbos iš šalies, labiau remkitės savo jėgomis. Kita vertus, nepervertinkite savo sugebėjimų, paklausykite artimųjų, draugų įspėjimų, abejonių. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms. Didelė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Tai netikusi diena ko nors naujo imtis darbe, su vadovybe aptarinėti veiklos perspektyvas. Mokėkite laiku nusileisti ir darbe, ir namie, nieko iš kitų nereikalaukite. Būkite pasiruošę, kad partneriai, draugai gali nuvilti, šefas pamiršti duotą pažadą. Jei būsite pernelyg kategoriški, sunkiai išvengsite konfliktų su vaikais, kils nesusipratimų su tais, kuriuos mylite. 

Skorpionas (10 24–11 22). Esate įžvalgūs, apsukrūs (tik nereikia kitiems to demonstruoti), tiesa, aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, ypač būkite atsargūs. Ši diena nepalanki nei tolimoms, nei mažoms kelionėms. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą. Tikėtinos traumos, avarijos. 

Šaulys (11 23–12 21). Sunkus laikas – nepasiduokite pagundai į viską nusispjauti. Šią sudėtingą dieną iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Ieškokite sąjungininkų, galinčių pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui. Beje, toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik šiandien. Vis dėlto būkite atsargūs darbe, kelyje. Didelė traumų (ne tik fizinių) tikimybė. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali virsti nesėkmių priežastimi. Galite tapti partnerių, kolegų neatidumo, neprofesionalumo auka, todėl geriau atsakingų darbų niekam nepatikėti, o jei taip nutiktų, tuomet tikrinti. Beje, galite būti pernelyg priekabūs, tad neįžeiskite sutuoktinio. Vakare – nemenka netikėtų nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė. 

Vandenis (01 20–02 18). Net nedidelės problemos darbe ar asmeninio gyvenimo nesklandumai privers pasijaudinti. Todėl būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei – tai padės užbėgti nemalonumams už akių. Stenkitės likti korektiški kolegų atžvilgiu, pasaugokite sveikatą. Vakarop tikėtini nesusipratimai tarp dalykinių partnerių, taip pat sutuoktinių. 

Žuvys (02 19–03 20). Jaučiatės stiprūs ir sumanūs, galite net kitiems padėti. Vis dėlto nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis. Mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis, kitaip kalbant, avantiūroms ne laikas nei darbe, nei jausmų srityje. Vargu ar bus sėkmingi ir mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus – paramos greičiausiai nesulauksite. Labiau pasaugokite vaikus. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 4 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą