Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas trečiadieniui, rugpjūčio 14 d.

Trečiadienį seksis perdaryti tai, kas anksčiau nepavyko, kas kliuvo, trukdė. Diena tinkama ir išjudinti seniai įstrigusį reikalą ar atgaivinti ką nors pamiršta. Tinkamas laikas klaidų ieškoti, jas taisyti, imtis užleisto darbo. Palankus metas dirbti su informacija, dokumentais, pinigais. Verta su vadovybe aptarti jūsų uždarbio klausimą. Tai, beje, itin sėkmingas metas moterims. 

Trečiadienis palankus įvairiems susitikimams, susibūrimams, susirinkimams – būtent šiandien kolektyviniai sprendimai duos teigiamų rezultatų. Tai puiki proga burti apie save žmones, stiprinti sąjungas. Tiesa, bus svarbu būti konkretiems – labai tikėtina, kad pašnekovas jūsų mintis interpretuos savaip, tad pasistenkite pasitikrinti, ar buvote teisingai suprasti. Taip pat būkite atidūs įsipareigodami – galite pernelyg greitai ir lengvai ką nors pažadėti, o vėliau paaiškės, kad misija neįmanoma. 

Palanku spręsti finansines, socialines problemas. Tiks tvirtinti reikšmingus ilgalaikius sandorius, įvairius partneriškus susitarimus. Gera diena pradėti bylinėtis. 

Diena bus palanki kelionėms, susitikti su užsieniečiais. 

Beje, jei norite atgaivinti seną, nutrūkusį ryšį (draugišką, romantišką), irgi negaiškite laiko – jau nuo ryto bus puiki proga priminti, kad esate, gal atsiprašyti ar užsiminti apie savo palankumą, buvusį glaudų ryšį? 

Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su jūsų finansine padėtimi bei karjeros sėkme. Puiku, jei regėjote daug sapnų. Palanku buvo sapne lipti į kalną, vykti į kelionę, matyti monetas, tauriuosius metalus, brangakmenius. Tačiau jei regėjote banknotus, peles, žiurkes, plaukus kirpote – saugokitės vagysčių, gresia ir kitokie nuostoliai. 

Blogas ženklas: kristi, einant už ko nors užkliūti, jei negalėtumėte batų raištelio atrišti, pamesti raktus, jei ant jūsų drabužis imtų svilti ar namuose kas nors savaime užsidegtų. 

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, krintančią žvaigždę (moterims iš kairės pusės, vyrams iš dešinės). 

Avinas (03 21–04 20). Ištieskite pagalbos ranką, net jei jūsų pačių reikalai nesiklosto taip, kaip norėtųsi, ir jūs vėl pelnysite draugų, kolegų, visuomenės simpatijas! 

Jautis (04 21–05 20). Nenustygsite vietoje. Tačiau žinokite: jums dar viskas prieš akis. Beje, trečiadienio triūsas nenueis veltui. Tai virs geru pagrindu užsitikrinti sėkmę ateityje. 

Dvyniai (05 21–06 21). Vėl sėkmingos dienos – trečiadienį viskas pasisuka jums palankia linkme. Geri susitikimai, pasiūlymai. Jūsų padėtis tampa tvirtesnė. Tačiau būtina labiau įsiklausyti į intuiciją – reikėtų atseikėti atsitiktinius dalykus. 

Vėžys (06 22–07 22). Ne pats smagiausias laikas – pasistenkite nepasiduoti emocijoms, draugų nuomonei. Daug darbo, išlaidų, įtampos, nors viskas baigsis gerai. Stiprinkite nervus, sveikatą, stenkitės dažniau atsipalaiduoti. 

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis itin palankus deryboms, susitarimams. 

Mergelė (08 23–09 22). Trukdymai nereikšmingi, jie ne tik nepakenks, bet ir padės pasiekti dar geresnių rezultatų. Dirbkite sąžiningai, nesigailėdami jėgų – dabar galite daug laimėti. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtumas gali pakeisti jūsų planus (ir jausmus), tačiau tai atvers naujų galimybių! Nebijokite rizikuoti. 

Skorpionas (10 24–11 22). Jūs norite daug ir greitai. Bet jei mėginsite jėga paskatinti įvykių eigą, sulauksite atvirkščio rezultato. Šeima turi būti prioritetas visais atžvilgiais. 

Šaulys (11 23–12 21). Palankus metas – reikalai gali sparčiai pajudėti į priekį. Galite tikėtis naudos ir pripažinimo. Trečiadienis puikus kelionėms bei svarbiems susitikimams. Galimos veiklai naudingos pažintys. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Idėjos, kurios šiuo metu sukasi jūsų galvoje, kaip ir gauti pasiūlymai, duos naudos. Tiesa, neskubėkite, būkite nuoseklūs. Trečiadienis itin palankus svečiams priimti (ypač iš toli), dovanoms teikti. 

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis – dar viena šauni diena, kai reikia pasistengti sutvarkyti visus svarbius ir nemalonius reikalus. Trečiadienis, ketvirtadienis – jūsų sėkmės dienos, kai pakaks ne tik gerų sumanymų, bet ir noro, energijos, taip pat aplinkinių pagalbos tai įgyvendinti. 

Žuvys (02 19–03 20). Neverta imtis nieko nauja ar svarbaus. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, informacija, pinigais. Šiomis dienomis geriausia vien ilsėtis, tad stenkitės atsiriboti ne tik nuo nebūtinų darbų, bet ir šnekų: nenorėkite daug žinoti, o sužinoję neskubėkite interpretuoti, dalytis – jūsų vertinimai gali būti neteisingi. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą