Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien - puikus metas energingai veiklai

Puikus metas energingai veiklai. Pasistenkite nieko neįžeisti ir negaišti laiko. Tinka imtis bet kokių darbų, palanku ir ką nors pradėti, ir ką nors užbaigti. Ieškokite bendraminčių, kreipkitės pagalbos į draugus. Jų padedami spręskite užgriuvusias problemas: tiek dalykines, tiek asmenines. Puikus metas ryžtingai nusiteikusioms moterims – joms itin seksis. Ir turėkite omenyje, kad paprasti, aiškūs, net šiurkštoki veiksmai šįkart bus pranašesni už rafinuotumą, diplomatiškumą. Jei reikia kirsti, kirskite, jei taikytis – drąsiai pripažinkite savo klaidas ir nuoširdžiai atsiprašykite.

Ginkite savo principus, namus, kovokite už šeimos interesus. Beje, jei daugiau laiko skirsite šeimai, namams, diena praeis tikrai naudingai. Tad nepatartina kur nors toli nuo namų išvykti. Palanku užsiimti šeimos reikalais, spręsti buities problemas. Tinka pradėti namo statybą. Gerai pradėti taupyti ir kitaip kaupti pinigus. Negerai išlaidauti. Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims. Tiesa, tai ir gera proga senam, nutrūkusiam ryšiui atgaivinti. Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Išgirstus žodžius reikėtų vertinti kaip patarimą. Kelionė, medžiai – geros permainos, norų išsipildymas, mirusieji – apsauga, sėkmė. Tačiau stikliniai indai, veidrodžiai (ypač kreivi) – apgaulės, vagystės. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus, danties netekti, jei indai dužtų.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę, jei vėjas skrybėlę nupūstų, daug dūmų matyti, jei sulūžtų peilio ašmenys.

Geras ženklas: rasti odinį arba medinį daiktą, pinigus, išėjus iš namų išgirsti šuns lojimą, jei svetimas šuo ateitų prie namų slenksčio, jei paukštis į langą stuktelėtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį geriausia užsiimti senais reikalais, ką nors taisyti, tobulinti ir nieko labai neplanuoti – gali tekti užsiimti nenumatytais reikalais, ne pats geriausias laikas teisiniams reikalams tvarkyti; gerai nešioti raudonų, rausvų atspalvių drabužius, vengtina žalia spalva.

Avinas (03 21–04 20). Svarbi diena – su kai kuo atsisveikiname, kai ką paaukojame, kad galėtume žengti pirmyn. Beje, bus svarbu jėgą derinti su geromis manieromis – tai padės išvengti nereikalingos įtampos, konflikto tiek darbe, tiek namie. Neabejokite: aplinkiniai jums padės – sulauksite nuoširdaus patarimo, pagalbos. Puiki diena įgyvendinti savo sumanymus kitiems padedant. Iš šiandien pradėtų tvarkyti reikalų galite tikėtis ir finansinės sėkmės. Tik dykai laiko neleiskite – nieko neveikimas kaip niekada bus nuostolingas ir net pavojingas.

Jautis (04 21–05 20). Daug ko norite ir dėl to imate pernelyg nerimauti, tuščiai blaškytis. Pasikliaukite juslėmis, pirma mintimi ir elkitės ryžtingai, drąsiai. Pergalė galima, tačiau nepakaks vien entuziazmo ir išradingumo – teks dar ir savo priešą pamilti (bent pagerbti). Beje, gavus, ko norisi, gali greitai praeiti noras tai turėti. Tinkama proga savireklamai. Saugokite sveikatą. Kiek didesnė nelaimingų atsitikimų darbe, kelyje dėl išsiblaškymo, neapdairumo tikimybė. Venkite ginčytis su kolegomis ar klientais.

Dvyniai (05 21–06 21). Viską matote ir puikiai suprantate, tačiau venkite atvirų veiksmų. Sėkmė ateis netikėtai, savaime, tad be jūsų pastangų viskas susitvarkys. Nereikėtų veltis į kovą, konfliktus, imtis sudėtingų darbų. Stenkitės veikti atsargiai, švelniai ir nepastebimai. Beje, šiuo metu itin svarbu apriboti savo profesinius užmojus. Galima džiugi žinia iš vaikų. Galite būti maloniai nustebinti ir mylimo žmogaus. Diena palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims (jos perspektyvios). Gali į jūsų gyvenimą grįžti ir žmogus iš praeities.

Vėžys (06 22–07 22). Pasiruoškite netikėtumams – lengviau persiorientuosite, kai jūsų planus kas nors sutrikdys. Venkite žadėti ilgam, ką nors prognozuoti ir apskritai kol kas atsisakykite didelių sumanymų – imkitės ko nors mažo, paprasto: būtent tai vėliau gali lemti didelę sėkmę. Būkite tikri: savo tikslą jau pasiekėte, o dabar galite ir truputį pailsėti, atsipalaiduoti (tereikia išlaikyti pergalę). Beje, jus gali pasiekti svarbi konfidenciali dalykinė informacija, galite sužinoti tai, kas nuo jūsų buvo slepiama namie. Palanku ieškoti dingusių daiktų.

Liūtas (07 23–08 22). Geras metas atsigriebti už nuoskaudas, patirtas darbe ar šeimoje. Tai proga moterims įtvirtinti savo namuose ir net veikloje matriarchato principus. Palanku su vadovybe aptarti karjeros bei uždarbio perspektyvas. Gautus veiklos pasiūlymus priimkite. Beje, gera proga atnaujinti seną (gal anksčiau ir buvusią nenaudingą) veiklą – dabar ji bus sėkminga. Diena tinkama ir atsakingiems dalykiniams pokalbiams neoficialioje aplinkoje. Venkite ginčų su sutuoktiniu dėl išlaidų bei vaikų auklėjimo.

Mergelė (08 23–09 22). Dar viena sėkminga diena šią savaitę: kad ir kuo užsiimsite, jums pasiseks. Tinka susitikti su nauju darbdaviu, taip pat pasirašyti naują darbo sutartį, pereiti į kitą darbovietę ar imtis naujų pareigų. Prasminga susitikti su svarbiais žmonėmis, užsienio partneriais, kad užsitikrintumėte bendradarbiavimą, paramą. Tik nebūkite kategoriški bendraudami su sutuoktiniu, vaikais – gali greitai kilti priešiškumas. Vakare tinka aplankyti draugus, svarbų žmogų ir įteikti dovaną.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtai gali išsispręsti labai painus klausimas, nemaloni problema. Netrypčiokite vietoje – pasikliaukite pirmuoju impulsu. Ir net jei kas nors primins nuospaudą, neskubėkite piktintis, įsižeisti, kerštauti, – žinokite, jog kol kas turite laukti, be to, iš esmės viskas gerai. Svarbiausia šiandien – pasistengti rasti kompromisą tiek dalykiniuose reikaluose, tiek asmeniname gyvenime – tai duos naudos. Palankus metas tvarkyti skolų, mokesčių, kredito, taip pat alimentų arba paveldėjimo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Labiau pasikliaukite partneriais, plėskite savo galimybes bendradarbiaudami. Šiuo metu gali atsirasti patikimų sąjungininkų ir aukštų globėjų, padėsiančių įgyvendinti didingus jūsų planus. Diena gera ir su darbdaviu (esamu ar būsimu) aptarti karjeros perspektyvas, derėtis dėl jums palankesnių sąlygų, palanki dalykiniams susitikimams su partneriais, ilgalaikiams susitarimams pasirašyti. Stiprinkite ryšį su sutuoktiniu (-e), nes tai santuokinės meilės metas.

Šaulys (11 23–12 21). Kai kas svarbaus, apie ką negalvojate, gali pasikeisti jūsų naudai. Netikėtai gali išsipildyti svarbus noras. Ir, ko gero, prie to prisidės jūsų draugai – įsiklausykite į kritiškas pastabas, paisykite jų nuomonės, patarimų. Bus palanku tvarkyti tarnybinius reikalus: aiškinkitės, ką ne taip darote, kovokite už savo veiklos bei įtakos išplėtimą, pasirašykite naują darbo sutartį ar net pakeiskite darbovietę. Būkite atidesni sveikatai, pasistenkite išvengti konfliktų su artimaisiais – ne laikas įrodinėti savo teisumą bei kitus privalumus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkmingas laikas – turite progą užbėgti už akių galimiems nemalonumams. Pasistenkite išspręsti esamus nesklandumus su kolegomis, draugais, giminaičiais, kaimynais – vėliau tai gali virsti tam tikromis problemomis. Nepraleiskite sėkmės akimirkų, stenkitės pasinaudoti bet kokia palankia proga, kad sutvarkytumėte svarbų reikalą. Visur siekite aiškumo, konkretumo. Bendraudami venkite daug kalbėti, tuščiai žadėti. Gera diena moterims pasikalbėti su viršininku dėl karjeros perspektyvų.

Vandenis (01 20–02 18). Tikslo siekite ramiai, gražiuoju. Daugiau laiko praleiskite namie. Nepatartina imtis ko nors sunkaus ar sudėtingo darbe. Ne laikas ir svarbiems dalykiniams pokalbiams – galite patekti į labai dviprasmišką situaciją, kai būsite spaudžiami priimti kokį nors sprendimą ar gausite neblogą pasiūlymą, bet neturėsite nei galimybių, nei jėgų, nei noro tuo pasinaudoti. Šiuo metu verta paklusti aplinkybėms, įsiklausyti į savo poros, partnerių nuomonę, pageidavimus. Tinka ieškoti dingusių daiktų, dokumentų.

Žuvys (02 19–03 20). Aplinkybės gali skubinti priimti sprendimą neatidėliotinai, tačiau jei jaučiate, kad jums pritrūks jėgų eiti iki galo, geriau visai atsisakyti dabartinio sumanymo ar gauto pasiūlymo. Itin paaštrės intuicija – nedarykite nieko, jei vidaus balsas jus įspės apsigalvoti ar jei ką nors negera susapnuosite. Galite sužinoti svarbią informacija keistu, netikėtu būdu, tad būkite atidesni net atsitiktinai nugirstiems dalykams. Šiandien reikėtų ir mažiau žadėti. Nieko reikšminga rytdienai neatidėkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą