Svarbiausia nekaltinti savęs dėl nieko

Nepasitenkinimas savimi, savo aplinka ar visuomene gali sudaryti uždaro rato įspūdį ir net prislėgti. Svarbiausia nekaltinti savęs dėl nieko, bet ir neieškoti atpirkimo ožių. Neskubėkite nusiminti, tiesa, ir karštligiškai nespręskite situacijos – mąstykite, neskubinkite nei savęs, nei aplinkinių ir savaime rasite priimtiną išeitį. Deja, tai gana įtemptos dienos, kai tampa svarbu nuoširdumas, šiluma, mokėjimas kitą išgirsti, suprasti. Ypač antradienį venkite ko nors iš kitų prašyti ar įrodinėti savo nuomonę – vargu ar sulauksite realaus palaikymo, pagalbos, tiesiog supratimo. Taip pat tuščia prieštarauti bendrai nuomonei ne tik darbe, bet ir šeimoje: turite likti lankstūs, mokėkite prisitaikyti prie kitų, prie aplinkybių. Net jei nestigs energijos, sumanumo, nereikėtų imtis svarbaus reikalo prieš partnerių valią. Tai nėra optimalus metas svarbiems susitikimams su užsieniečiais ar įtakingais valdininkais – vargu ar jus tenkins išgirsti dalykai.

Kad ir kuo užsiimsite, būkite pasiruošę netikėtumams – ko gero, jie bus susiję su partneriais, teisėsauga, užsieniečiais ir tai gali priversti sutrikti, pasiduoti, pakeisti planus. Vis dėlto neskubėkite nuleisti rankų, ko nors atsisakyti, nusiminti – tai toks laikas, kai viskas arba stringa, arba išeina atvirkščiai. Ir nesivelkite į ginčus – jie bus išpūsti, nepagrįsti.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai susiję su ilgalaikiais planais, profesinėmis perspektyvomis, turtu, kelionėmis, meile. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas. Grybai – pinigai. Varpelio skambėjimas – svarbūs pokyčiai tvarkant reikalus arba jausmų srityje. Patrankos šūvis – greitos vestuvės. Puiku buvo sapne garsiai dainuoti, girdėti audringus aplodismentus.

Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę, sulyti saulei šviečiant – sėkmė tvarkant reikalus.

Avinas (03 21–04 20). Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite, neįsipareigokite materialiai ir nesivelkite į avantiūras dėl pinigų ar mylimo žmogaus (galbūt vaiko) kaprizų.

Jautis (04 21–05 20). Antradienis – jūsų jėgos metas, nestigs energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, užvaldyti panašių minčių, siekiantys tų pačių dalykų, o jūs tapsite jų lyderiu. Rizikuokite, jei jus remia kolektyvas, šeima, šefas.

Dvyniai (05 21–06 21). Vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienumos. Mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas – vargu ar jūsų reakcija bus adekvati. Beje, nesistenkite kitiems įtikti – kad ir kaip gerai viską atliksite, atsiras nepatenkintų.

Vėžys (06 22–07 22). Gresia neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos. Vis dėlto antradienį rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį tiktų užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su šefu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų, patys būkite jiems atidesni, meilesni.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį labiau pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite tinkamą išeitį. Šiomis dienomis patartina netvarkyti juridinių reikalų, taip pat tų, kurie susiję su dideliu turtu. Būkite tolerantiškesni tėvų bei visuomenės nuomonei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aiškumo ir geros nuotaikos stigs. Deja, ir jūsų sprendimai gali tapti trumparegiški tiek tvarkant reikalus (ypač finansinius), tiek asmeniniuose santykiuose (ypač susijusiuose su mylimu žmogumi).

Skorpionas (10 24–11 22). Aplinkybes veikloje, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti, perdėti, o kraštutinumų reikėtų vengti – nesiruoškite labai blogiems dalykams, tačiau ypatingos sėkmės kol kas laukti irgi tuščia.

Šaulys (11 23–12 21). Viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių, taip pat savo vaikų nuomonei. Likite atidesni skaičiuodami, rašydami, vairuodami automobilį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar kitiems padedant išspręsti asmeninę, gal šeimos problemą. Tiesa, nereikėtų laukti ugningo mylimo žmogaus asistavimo – tai santūrumo meilėje metas.

Vandenis (01 20–02 18). Aktyviai veiklai, darbo reikalams tvarkyti ne itin tinkamos dienos. Nesiimkite svarbių darbų – dėl įvairių priežasčių jūsų planai gali suirti. Mažiau pasikliaukite draugais, partneriais, geriau jau patys spręskite savo problemas, tiesa, ne šiomis dienomis.

Žuvys (02 19–03 20). Neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės – jūsų laukia netikėtumai, naujienos.

lrytas informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą