Makniūnuose prasideda antrasis Bagažinių turgelio sezonas

Pernai vasarą užgimęs Makniūnų bagažinių turgelis pradeda antrąjį sezoną. Ateinantį sekmadienį (sausio 9 d.) Makniūnų sodžiaus bendruomenė vėl kviečia susitikti visiems renginyje, kuriame pamėgo dalyvauti visi: ir makniūniškiai, ir gretimų kaimų gyventojai ir dar iš toliau atvykusieji.

Turgelis šiemet taip pat bus organizuojamas kiekvieno mėnesio antrą sekmadienį. Makniūnų sodžiaus bendruomenė šiuo renginiu nori prisidėti prie antrinio daiktų naudojimo kultūros skatinimo, taip bandant sulėtinti pirkinių keliavimą į šiukšlynus ir taip mažinti neigiamą poveikį mūsų gamtai.

"Kas vienam šiūkšlė - kitam lobis!" šūkiu besivadovaujantys turgelio dalyviai prekiauja arba mainosi įvairiais jiems jau nebereikalingais daiktais: buities įrankiais, knygomis, audiokasetėmis, CD, virtuvės reikmenimis, automobilių detalėmis, įrankiais, rūbais, žaislais, suvenyrais, kolekcinėmis vertybėmis ir visais kitais daiktais, kurie jau nėra reikalingi, tačiau gaila išmesti, nes šie daiktai gali praversti kitiems.

Kainos čia mažos, o jeigu kaina pasirodys didelė, visada galimos derybos. Dažnas prekeivis savo daiktus linkęs net padovanoti.

Atvykite sausio 9 dieną į Makniūnų sodžiaus bendruomenės kiemelį (Dzūkų g. 4. Makniūnai, Alytaus raj.). Kuriame nuo 10:00 iki 13:00  valandos vyks “Bagažinių turgelis“.

Norinčius prekiauti prašome registruotis tel.nr. +370 623 11303.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą