„Lankavos“ gerumo akcijos rezultatai – parama sunkiai besiverčiančioms šeimos ir seneliams


Dvyliktą kartą organizuota kalėdinė paramos akcija „Gerumo žvaigždė 2018“ baigėsi, o organizatorė bendrovė „Lankava“, susumavusi rezultatus, džiaugiasi galėdama prisidėti prie sunkiai besiverčiančių šeimų ir senelių gyvenimo, buities pagerinimo.
Šįkart paramos sulaukė Maltos ordino pagalbos tarnybos Simno ir Pivašiūnų grupių globojamų šeimų ir asmenų namai. Įmonės „Lankava“ klientų, akcijos rėmėjų dėka buvo surinkta 5 tūkst. eurų, kurie bus pervesti į „Maltos ordino“ banko sąskaitą ir maltietė Laima Žemaitienė aprūpins šeimas būtiniausiais reikmenimis.
„Laimutė vadovaujasi mintimi: kai svetimas skausmas tampa artimu, negali nepadėti, todėl nekyla abejonių, kad ji geriausiai žino, ko labiausiai reikia asmeniui ar šeimai. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie žmonių gyvenimo kokybės gerinimo“, – sakė UAB „Lankava“ direktorius Mantas Karalius.
Prie „Lankavos“ gerumo akcijos įvairiomis dovanomis prisidėjo rėmėjai. „Šių daiktų labai reikėjo Laimutės globojamiems žmonėms. Tiesiog žvelgėme į kiekvieną situaciją, kiekvieną sunkiau gyvenančio žmogaus istoriją ir bandėme surasti konkrečius sprendimus“, – sakė UAB „Lankava“ komercijos direktorė Jurgita Dimšienė.
UAB „Ejot Baltis“ padovanojo viryklę, „Hanbud Henryk Pruszynski“ – du šaldytuvus, UAB „PRO Colore“ prisidėjo ne tik prie renkamos sumos, bet ir padovanos vandens pagrindo dažus, skirtus medžiui, o „Lankavos“ darbuotojas, santechnikos skyriaus vadovas Aurimas asmeniškai padovanojo klozetą.
Maltietė L. Žemaitienė sakė net nesitikėjusi, kad ši akcija turės tokį didelį pasisekimą. „Motina Teresė yra pasakiusi, kad meilė – tai davimas. Didelė laimė susipažinti su „Lankavos“ kolektyvu, nuoširdžiai kitiems padėti ir duoti norinčiais žmonėmis. Jų organizuota akcija prašviesins daugybės žmonių gyvenimą. Dabar su jumis kalbu šalia garaže gyvenančio žmogaus, ši akcija palies ir jo gyvenimo kokybę“, – sakė L. Žemaitienė.
UAB „Lankava“ kolektyvas dėkoja savo klientams ir rėmėjams, kurie savo indėliu prisidėjo prie Maltos ordino pagalbos tarnybos Simno ir Pivašiūnų grupių globojamų šeimų ir asmenų namų gerumo.
Kalėdinė paramos akcija „Gerumo žvaigždė“ vyko 2018 metų lapkričio 2 – gruodžio 24 dienomis. Dėkojame už Jūsų gerumą!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą