Nuotraukos autorius: 123rf nuotr.

Velykų laikotarpiu nušvisiantis Mėlynasis mėnulis atneš ypatingų dovanų

Jei šeštadienio vakarą pakelsite akis į dangų, jame išvysite Mėlynąjį mėnulį, kuris ne tik retai pasirodo, bet ir atneša sėkmę.  Išvysti mėnulio pilnatį 2 kartus per tą patį kalendorinį mėnesį (kovo 2 dieną ir šį šeštadienį) yra gan retas įvykis. Būtent antroji pilnatis per tą patį mėnesį ir vadinama Mėlynuoju mėnuliu. Astronominiu požiūriu ši pilnatis nėra kuo nors ypatinga, tačiau astrologai turi kitokią nuomonę. Pasak astrologės Gillian Kemp, Mėlynojo mėnulio suteiktos malonės galios visą savaitę. „Mėlynojo mėnulio savaitė prasideda likus 3 dienoms iki jo pasirodymo ir tęsiasi dar 6 dienas po to. Metu, kuomet šviečia Mėlynasis mėnulis, sulauksite sveikatos, turtų, jus aplankys meilė ir laimė. Jei įdėsite šiek tiek pastangų darydami darbus, kuriuos seniai atidėliojote, rezultatai nustebins jus pačius. Šį laikotarpį patariama būti drąsiems ir susikaupus siekti to, kas tikrai gali pakeisti jūsų gyvenimą, – sakė astrologė.

– Mėnuliui pilnėjant padidės jūsų šansai sulaukti pasisekimo visose gyvenimo srityse. Kai mėnulis ima dilti, jūsų laimei gali trukdyti tam tikri negatyvūs reiškiniai,“ 

Štai ką kiekvienam Zodiako ženklui žada Mėlynasis mėnulis.

Avinas

Tikėkite savimi ir savo sugebėjimais pasiekti daugiau, nebijokite paprašyti didesnio atlygio ar paaukštinimo pareigose. Esate pakeliui į sėkmę, kai tuo tarpu žmogus, kurį puikiai pažįstate, ritasi žemyn. Kalbant apie sveikatą, turėsite daugiau energijos nei bet kada anksčiau, kuri leis pasitempti ir laikytis sau duotų pažadų. Aplink jus sklando pavydo energija, todėl nepamirškite savo mylimam žmogui pasakyti, jog jį mylite. Išdrįskite pakviesti ką nors į pasimatymą. Mėgausitės užsitarnauta ramybe.

Jautis

Darbe su jumis elgsis pagarbiau ir dosniau. Anksčiau jūsų nevertinęs kolega jums atsivers, išsipasakos savo jausmus ir bandys susitaikyti. Sveikai maitindamiesi ir sportuodami sustiprinsite savo sveikatą, aktyviai leisdami laisvalaikį imsite save labiau gerbti. Kadangi į jūsų romantišką gyvenimą šviečia meilės šviesa, nutiks kažkas nuostabaus. Savo tikruosius jausmus jums atskleis itin patrauklus žmogus. Kadangi tai, ką darote, kalbate ir mąstote, yra glaudžiai susiję su jūsų laime, tam tikri veiksmai sustiprins šį jausmą.

Dvyniai

Darbe tuojau pasieksite to, kas jūsų gyvenimą padarys ramesnį ir sėkmingesnį. Netrukus sulauksite išsvajoto darbo pasiūlymo. Jei jūsų gyvenime įvyko kažkas, kas iš pirmo žvilgsnio atrodė kaip didžiausia katastrofa, šiuo laikotarpiu paaiškės, kad visa tai įvyko dėl tam tikrų specifinių priežasčių, tad nepraraskite tikėjimo. Kadangi suprantate, jog tiek fiziškai, tiek protiškai sunkiu metu jums svarbu išlikti ramiems, jūsų gyvenimą lydi harmonija. Kalbant apie meilę, asmuo, kuris jums simpatizuoja, padės savyje atrasti labai gerų dalykų. Tikėkitės būti pakviesti į ypatingą renginį ar išvykti atostogų. Jūs spinduliuojate laime, todėl ir kitus ja lengvai užkrėsite.

Vėžys

Jei sukaupę drąsą darbe paprašysite to, ko norite, būsite maloniai nustebinti, nes jūsų pastangos ir sunkus darbas neliks nepastebėtas. Gausite tai, ko trokštate. Jei atidėliojote registraciją pas odontologą ar kitą gydytoją, nebijokite ir pagaliau tai padarykite. Romantiški santykiai juda link kito, gerokai rimtesnio ir stabilesnio lygmens. Skirkite laiko tiems, kurie jumis domisi. Gali būti, jog tas asmuo yra jums skirtas. Būsite įkvėpti su visais elgtis maloniai.

Liūtas

Darbe pasieksite visų savo tikslų. Ne už kalnų ir ilgai lauktas proveržis. Jei paprašysite, jums skolingi asmenys grąžins visas skolas. Šiuo laikotarpiu jums bus lengviau sveikiau maitintis, būsite apdovanoti energija, kurią skirkite sportui. Šį pavasarį meilės fronte jūsų laukia džiugios permainos. Draugas arba žmogus, kuriam simpatizuojate, taps jūsų antrąja puse. Dėkokite gyvenimui už atrastą laimę.

Mergelė

Ir toliau dirbdami taip pat uoliai ir atsakingai, galiausiai atrasite savo pašaukimą. Sveikata jūsų tikrai neapleis, o dėl tvirtos valios pasieksite visų užsibrėžtų tikslų. Kalbant apie meilės reikalus, kadangi jūsų antroji pusė pradėjo jus suprasti, galite šiek tiek atsipalaiduoti ir elgtis nebe taip atsargiai. Jūsų laukia smagi ir linksma ateitis. Pagarba darbe ir santykiuose didina jūsų ištvermingumą.

Svarstyklės

Kadangi puikiai mokate sutelkti dėmesį į jums svarbius dalykus, po truputį kilsite karjeros laiptais. Save apsupate žmonėmis, kurie jus motyvuoja, o ne smukdo žemyn. Pats metas pakeisti neigiamą mąstymą pozityviu, galbūt išbandyti meditaciją. Teisingas ir subalansuotas mąstymas padės išsigydyti visas pažeistas gyvenimo sritis. Emociškai jus pakels mylimas asmuo. Kartu judu lankysitės naujoje vietoje, o galbūt netgi kraustysitės į naujus namus. Mėgausitės gyvenimu ir išbandysite visas naujas galimybes.

Skorpionas

Sunkūs darbo vaisiai po truputį noksta, nes dirbate su žmonėmis, kurie jus skatina siekti daugiau. Laiką leisite užsiimdami mėgstama veikla, išsimiegosite ir jausitės kupini energijos. Meilės reikaluose jūs ir jūsų antroji pusė atskleisite vienas kito gerąsias savybes. Jei esate vieniši, taip bus nebeilgai. Kupidono strėlė jau skrieja jūsų link.

Šaulys

Atsidūrę tinkamoje vietoje tinkamu metu nė nepastebėsite, kaip jums pradėjo sektis darbe. Mėgausitės sunkaus darbo rezultatais. Dabar pats metas pakeisti savo mąstymą. Jūsų laukia keli pasimatymai ir pakvietimai į susitikimus, o jei neturite antros pusės, šiuo metu sutiksite žmogų, kuris gali tapti tuo vieninteliu. Laimė nepriklauso nuo to, ką turite, o nuo to, koks žmogus esate.

Ožiaragis

Kolegos jus apdovanos pagyromis. Dėl to, jog darote tik tai, kas jums patiems patinka, darbus atliksite idealiai. Kalbant apie sveikatą, būsite ištikimi sveikai mitybai ir sportui, o tai tikrai atsipirks. Tarp jūsų ir kito žmogaus vyraujančią aistrą pastebės ir aplinkiniai. Neleiskite, kad net ir menkiausi trikdžiai trukdytų jums džiaugtis kiekviena diena ir būti laimingiems.

Vandenis

Naujas požiūris į darbe iškilusią problemą padės ją išspręsti, sulauksite finansinės sėkmės. Jūs norėsite visiems pasakoti ir demonstruoti, koks sveikas ir aktyvus žmogus esate. Dėmesį sutelksite ties savęs gerinimu, klausysite širdies balso, o ne jausmų. Jūsų niekada neapleis laimė, be to, laukia išties džiugios naujienos.

Žuvys

Darbe jūsų laukia nemenkas atlygis, todėl neapleiskite to, ką darote, ir po truputį siekite užsibrėžto tikslo. Dėl mokėjimo sutelkti dėmesį ties viena užduotimi įgyvendinsite visus didžiulius planus. Pavasaris įkvėps jus pasirūpinti savo sveikata. Širdies reikalai bus kupini romantikos ir juoko. Tie, kurie neseniai užmezgė naujus santykius, šiuo metu tikrai suspindės. Laimė, kurios jūsų gyvenime vis daugiau, suteikia jums pasitenkinimo jausmą. Pasirinkimas visuomet būti laimingiems, o ne laukti, kol tam tikri įvykiai pakeis jūsų nuotaiką, traukia prie jūsų džiaugsmingas akimirkas, kuriomis užkrečiate ir kitus.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą