Neįgaliųjų dienos centro lankytojai pasitiko LRT televizijos projekto „Mums pakeliui“ dalyvius

Su liaudiškos muzikos garsais, šalta arbata ir šypsenomis veiduose Alytaus miesto socialinių paslaugų centro Neįgaliųjų dienos centro lankytojai vakar Miesto sode pasitiko LRT televizijos projekto „Mums pakeliui“ dalyvius. Svečių pasveikinti atvyko ir Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Giedrius Griškevičius, buvusi Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja Daiva Ulbinaitė ir lenktynininkas Vaidotas Žala.

Dzūkijos sostinę aplankę projekto dalyviai buvo pakviesti pasigaminti „Draugystės“ apyrankes ir iš įvairiausių žolelių pasiruošti patinkančią arbatą, o D. Ulbinaitė ir V. Žala – susirungti, kas greičiau neįgaliojo vežimėliu įveiks nedidelį atstumą. Sėdint neįgaliojo vežimėlyje svečiams įveikti akmenuotą Miesto sodo takelį nebuvo lengva. Vis tik varžytuves laimėjo draugystė.

Pabendravę su Alytaus miesto socialinių paslaugų centro Neįgaliųjų dienos centro lankytojais, paragavę arbatos ir pasipuošę pačių pasigamintomis apyrankėmis projekto dalyviai pėsčiomis patraukė link Miroslavo.

LRT televizijos projekto „Mums pakeliui“ metu žmonės su negalia, jų draugai ir įžymūs žmonės įveikia „Camino Lituano“ kelią. Žygio metu lankomi šalies turistiniai objektai, susitinkama su įdomiais žmonėmis, o įspūdžiai transliuojami kasdieniuose reportažuose lrt.lt

Kviečiame pasižiūrėti projekto „Mums pakeliui“ dalyvių sutiktuves Alytaus miesto sode, o projekto „Mums pakeliui“ dalyviams linkime sėkmingo kelio!

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą