„Padėkos gamtai“ šventė Kučiūnuose


Šeštadienį Kučiūnų seniūnijos gyventojai buvo pakviesti į rudens šventę „Padėka gamtai“. Su derliaus švente Kučiūnų bendruomenę pasveikino Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.
Sveikindamas šventės dalyvius meras A. Margelis džiaugėsi matydamas gausų būrį Kučiūnų seniūnijos gyventojų, dėkojo jiems už darbštumą, nuoširdų triūsą bei kantrybę baigiant rudens darbus. „Sunkiu kasdieniu darbu jūs kuriate savo šeimos gerovę. Tikiu, kad šiais metais ant jūsų stalo netruks duonos“, - sakė A. Margelis. Šventės dalyviams rajono vadovas palinkėjo stiprios sveikatos ir smagios šventės.
Lazdijų rajono meras A. Margelis už patriotiškumą ir meilės gimtajam kraštui puoselėjimą padėkas įteikė Sapiegiškių kaimo gyventojams Danutei ir Algirdui Petrauskams, už aktyvią visuomeninę veiklą ir krašto istorijos puoselėjimą Kučiūnų kaimo gyventojai Gintarei Šimoniūtytei. Šviežios duonos kepalą rajono vadovas įteikė visiems susirinkusiems į šventinę popietę „Padėka gamtai“. Duoną jis perdavė seniūnei Linai Marcinkevičienei.
Kučiūnų seniūnė L. Marcinkevičienė pasveikino visus susirinkusius sakydama, jog šią vasarą ir rudenį gamta mūsų nelepino, tačiau turime būti dėkingi jai už visas duodamas gėrybes. Ji padėkojo Kučiūnų žmonėms ir įstaigoms, kurios padeda susidūrus su problemomis. Padėkos dovanas už nuolatinę pagalbą Kučiūnų seniūnė L. Marcinkevičienė įteikė Rūtai ir Gintui Cimakauskams bei Kučūnų bendruomenei ir mokyklai.už visokeriopą pagalbą organizuojant kultūrinius renginius.
Šventėje taip pat dalyvavo Kučiūnų medžiotojų būrelis. Medžiotojai atnaujino įžadus, taip pat pademonsntravo žvėrių jaukinimo ypatumus ir užtraukė skambią dainą.
Popietę vainikavo šeimyninio dueto Livetos ir Petro Kazlauskų koncertas, po kurio šventės dalyviai neskubėjo namo, amatininkų mugėje galėjo įsigyti dovanų, džiaugėsi rudens gėrybėmis bei ragavo šeimininkių ir medžiotojų paruoštas vaišes.


Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą