Nuotraukos autorius: A.Vaitkevičius

Kol Alytuje buvo gaudomas plėšikas, jo auka pasiramsčiuodama lazdele išnyko

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariate atliekamas aplinkybių patikslinimas dėl vagystės. Pareigūnai ieško apiplėštos moters, kuri nesulaukusi pareigūnų tiesiog išnyko.

Kaip rašoma Alytaus apskrities VPK pranešime, liepos 1 d. apie 18 val. Alytuje, Naujojoje g., netoli greito maisto kavinės, vyriškis iš senyvo amžiaus moters išplėšė rankinę ir bandė pasišalinti. Pabėgti policijai gerai žinomam vyrui nepavyko, jį sustabdė įvykį matę žmonės.

Įvykio liudininkai rankinę moteriai gražino, o vagį perdavė policijai. Atgavusi savo daiktus moteris iš įvykio vietos pasišalino.

Kad būtų tinkamai išsiaiškintos įvykio aplinkybės, pareigūnai turi apklausti nukentėjusią moterį, tačiau jo tapatybė nėra nustatyta.

Įvykį matę asmenys apibūdino moterį taip: senyvo amžiaus su lazdele pasiremti, žemo ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, plaukai ilgi ir žili. Ypatingas požymis – gumbas ant dešiniojo skruosto. Vilkėjo kreminės spalvos palaidinę ir sijoną.

Asmenis iš apibūdinimo atpažinusius moterį ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Alytaus apskrities VPK pareigūnus tel. +370 700 65 728, mob. +370 601 21 982 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą