Alytaus viešasis transportas nuo gruodžio 30 d. važiuos Likiškėlių, Sudvajų ir Santaikos gatvėmis

Nuo 2020-12-30 autobusų maršrutai Nr. 1/1A, 4, 4A, 9/9U kursuos įprasta trasa Likiškėlių, Sudvajų, Santaikos, Pulko ir Ulonų gatvėmis. Keleivių įlaipinimui/išlaipinimui bus aptarnaujamos Likiškėlių g., Sudvajų g. „Jotvingio gimnazija“, „Maxima“,  Santaikos g. ir Pulko g. „Rimi“ stotelės. 

Atkreipiame keleivių dėmesį, kad laikinos stotelės įrengtos Jaunimo, Kaštonų ir Topolių gatvėse naikinamos ir atstatomos Sudvajų g. Likiškėlių g., „Jotvingio gimnazija“, Pulko g. „Rimi“ stotelės, į kurias bus gražinti autobusų stotelių ženklai ir autobusų maršrutų tvarkaraščiai.

Dėl vykdomų žiedinių sankryžų Sudvajų, Kernavės ir Likiškėlių gatvių sankirtoje įrengimo darbų, autobusų maršrutai Nr. 1/1A, 4, 4A, 9/9U laikinai kursavo apylanka Jaunimo, Kaštonų ir Topolių gatvėmis, kuriose buvo įrengtos laikinos autobusų stotelės.

Įrenginėjant žiedines sankryžas Pulko, Rūtų, Gardino taip pat Santaikos, Pulko ir Ulonų gatvių sankirtose, laikinai buvo perkelta ir Pulko g. „Rimi“ autobusų stotelė.

Dėl vykdomų kelio darbų nebuvo aptarnaujamos Sudvajų g. „Jotvingių gimnazija“, Likiškėlių g., „Maxima“ ir Santaikos g. autobusų stotelės.

Primename, kad:

planuojant kelionę viešuoju transportu, prašytume vadovautis maršrutų tvarkaraščiais, kurie patalpinti internete https://www.stops.lt/alytus, mobiliesiems telefonams skirta nuoroda https://m.stops.lt/alytus/

tvarkaraščiai autobusų stotelėse nebus keičiami;

dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis mob. tel. 8 684 96 963 arba el. paštu transportas@alytus.lt

Miesto ūkio skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą