Palmiros horoskopas penktadieniui, balandžio 8 d.

Pirma penktadienio pusė palankesnė, ir iki 13 val. 15 min. tinkamiausias laikas svarbesniems susitikimams, piniginių, turto reikalų tvarkymui. Vėliau geriau nesiimti nieko atsakingo bei rizikingo finansiniuose dalykuose – tai iliuzijų laikas, kai neteisingai įvertinsite galimą naudą, sėkmę. Beje, tuo metu gali kilti pagunda aiškintis jau esamą painiavą, ieškoti teisybės finansiniuose dalykuose. Nereikėtų to daryti, nebent siektumėte dar labiau viską supainioti. Po 13 val. 15 min. netinkamas metas pinigų investavimui, didelių sumų skolinimui.

Kad viskas sklandžiau klostytųsi, rodykite savo nuoširdumą, gerą valią, tiesa, venkite rimtų įsipareigojimų ateičiai – tai reikėtų atidėti kitai savaitei.

Diena nepalankesnė moterims. Tai bus netinkamas metas ir romantiškiems pasimatymams, dovanų teikimui, šventimui, pramogavimui.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tada, jei naktis buvo apsiniaukusi. Pildysis greitai.

Blogas ženklas: šunį nuskriausti, ką nors įžeisti, apmeluoti.

Geras ženklas: jei už jūsų durų lotų svetimas šuo – protėvių apsauga, pašerti svetimą šunį.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus bendravimui, kelionės, šventimams, bus didelė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė; šeštadienį palanki raudona, ryškiai geltona, vengtinos šviesios spalvos; sekmadienį palanki tamsiai raudona, rudai raudona, vengtini ryškūs deriniai, žydra; pirmadienį palankūs blankūs tonai, vengtini ryškūs deriniai, taip pat raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį mažiau jaudinkitės – šiuo metu esate linkę kiek dramatizuoti situaciją. Ne laikas išlieti nuoskaudą – kažkas tuo pasinaudos ar tiesiog pasišaipys.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis naudingas tik iki pietų. Po 13 val. 15 min. sudėtingas, metas, kai planai yra, kai nesulauki reikiamo žmogaus, žadamos pagalbos Nebūkite patiklūs – galimos išdavystės tiek darbe, tiek namuose, ir netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia bei patikrinta informacija.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį nerizikuokite pinigais – dėl menkos klaidos gali sugriūti ilgai puoselėtos viltys. Labiau pasaugokite santykius su pora – likite ištikimi. Beje, pasiruoškite atsakyti ir už ankstesnius žygdarbius meilės fronte – meilės paslaptys gali išaiškėti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienio pirma pusė smagesnė, kai verta suskubti svarbesnius reikalus sutvarkyti. Vėliau įtemptas metas (moterims – itin). Nepykite, jėga nieko nesiekite – tai atneš vien nuostolius (ne tik finansinius, bet ir moralinius).

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį geriausia likti namie bei netvarkyti svarbių profesinių reikalų – nebent telefonu, ir tai pirmą dienos pusę. Ne laikas su vadovybe aptarinėti jums svarbius klausimus. Ypač antrą dienos pusę būkite atidesni darbų kokybei, nesivelkite į konfliktus su artimaisiais, mylimu asmeniu.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį nenorėkite sužinoti to, ko jums nesako, ir nesistenkite atrodyti šaunesni, nei leidžia jūsų kišenė, socialinė padėtis – aplinkiniai tai įvertins kritiškai, o jūsų pačių lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite patarinėti, juolab mokyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį gresia priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Kita vertus, ne laikas priiminėti ir brangias dovanas (ypač pareigūnams bei moterims iš mažai pažįstamų vyrų)... Pavojinga aiškintis santykius sutuoktiniams – išprovokuosite atšalimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį nuoseklumas, blaivumas privalus – kitaip galite būti įvelti į nuostolingą avantiūrą. Ne laikas žaisti mylimo asmens jausmais. Galimos problemos su pinigais dėl užsienio partnerių arba sutuoktinio reikalų, dėl kelionės.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni antraeiliams dalykams – taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimetinėja draugu, sąjungininku. Labiau pasaugokite paslaptis, susijusias su jūsų pinigais, meilės santykiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį suskubkite svarbesnius reikalus atlikti iki pietų. Vėliau sudėtingas metas, netinkamas svarbių sprendimų, ypač asmeninių, priėmimui. Pasistenkite į jums svarbią situaciją pažvelgti iš šalies – ir nesibijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus žingsnio.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienio pirmąją pusę patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Net jei gausite naudingą pasiūlymą, šiandien nederėtų duoti galutinio atsakymo. Antrą dienos pusę kritiškiau vertinkite tiek dalykinius pasiūlymus, tiek prisipažinimus meilėje. Ne laikas priiminėti svarbius finansinius sprendimus, taip pat ir abejoti, nusivilti mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį nuo ryto apims entuziazmas, ir tai padės pirmąją dienos pusę lengvai ir sėkmingai sutvarkyti svarbų reikalą. Deja, vėliau noras sužavėti, atkreipti į save, savo sumanymus dėmesį gali tapti rūpesčių ir net nuostolių priežastimi. Prieš ką nors veikdami nepamirškite pagalvoti apie pasekmes. Gali tekti sumokėti ir už ankstesnes iliuzijas reikaluose, meilėje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą