Turite paskutinę galimybę pasisakyti už didžiąsias Alytiškių iniciatyvas!

Liepos 27 d. baigsis papildomas balsavimas už didžiąsias alytiškių pasiūlytas inciatyvas. Jūsų balsas nuspręs, kuri iniciatyva bus įgyvendinta mūsų mieste. 
Balsuoti už idėjas gali visi Alytaus miesto gyventojai nuo 16 metų, kviečiame balsuoti tik tuos, kurie savo balso dar nėra atidavę. 

Primename, kad pakartotinis balsavimas buvo paskelbtas dėl to, kad patikrinus balsus paaiškėjo, jog už projektus balsavo ne tik alytiškiai, bet ir kitų rajonų ar miestų gyventojai, todėl daug balsų buvo anuliuota. Mažųjų iniciatyvų kategorijai balsų laimėti užteko, tačiau nei viena iš dviejų didžiųjų inciatyvų nesurinko reikiamo balsų kiekio.

Pasikeitė ir taisyklės, pagal kurias šiemet nebūtina buvo balsuoti už abejų kategorijų projektus, užteko balsą atiduoti tik už vieną.

Didžiųjų iniciatyvų kategorijoje varžosi du projektai:

  1. PROJEKTAS „PADAUŽŲ AIKŠTELĖ“. Juo siekiama įkurti pirmąją Alytuje žaidimų aikštelę, pritaikytą paaugliams. Ji būtų įrengta Jaunimo parke. Aikštelės tikslas – kad paaugliai turėtų savo erdvę, kurioje galėtų karstytis, laipioti, suptis, sėdėti, žaisti, bendrauti, nes didžioji vaikų žaidimų aikštelė parke skirta mažiesiems alytiškiams, o ja labai dažnai naudojasi vyresnio amžiaus vaikai. 
  2. PROJEKTAS „SVEIKA, SPORTIŠKA IR DRAUGIŠKA BENDRUOMENĖ. MULTIFUNKCINĖS SPORTO IR POILSIO AIKŠTELĖS ĮRENGIMAS – TVARIOS BENDRUOMENĖS GARANTAS“. Įrengta daugiafunkcė aikštelė būtų pritaikyta ir jaunimui, ir senjorams, vienoje vietoje būtų galima išbandyti daug skirtingų įrenginių, aktyviai praleisti laiką. Įgyvendinimo vieta – antrasis Panemunės mikrorajonas, teritorija, esanti tarp Žirgų g. 46 sklypo ir pėsčiųjų bei dviračių tako, šalia Tūkstantmečio tilto).

Balsavimas vyksta čia:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1Iw0huqMM8BGkEGq1IbzmFKTtK0O1R9VAIwSbBKTYDk7ZDQ/viewform

Balsuojant būtina nurodyti savo vardą, pavardę, gimimo datą ir adresą. Šie duomenys, nurodyti balsavimo metu, bus naudojami tik balsuojančiam asmeniui identifikuoti ir patikrinti, kiek kartų asmuo balsavo, tačiau jie nebus skelbiami viešai.

Iniciatyvos, sulaukusios didžiausio miestiečių palaikymo bus įgyvendintos savivaldybės biudžeto lėšomis. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą