Alytiškiai - pastebėjote duobę? Praneškite!


Prasidėjus pavasariui, miesto gatvėse atsiveria naujų duobių. Atsivėrusios dėl pasikeitusios oro temperatūros arba dėl vandentiekio remonto darbų, jos vairuotojams sukelia ne tik nepatogumus, bet ir nuostolius. Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyrius kviečia gyventojus pranešti apie mieste atsiradusias duobes.
Gyventojai šiemet aktyviai pranešinėjo apie žiemos metu atsiradusias duobes, kurios buvo užliejamos šaltu asfaltu. Šiuo metu specialistai apžiūri gatves ir ruošdamasi kasmetiniam duobių remontui šiltuoju sezonu, sudaro remontuojamų gatvių sąrašą. „Kaip visada pavasarį, duobes užliejant karštu asfaltbetoniu, pirmiausia bus tvarkoma pagrindinės miesto gatvės, vėliau šalutinės, o galiausiai įvažiavimai į kiemus. Užfiksuotos mažos duobės sutvarkomos per keletą dienų“,- teigia Alytaus miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus vedėja Palmira Raškauskienė.
Svarbu atsivėrusią duobę pastebėti laiku, kad būtų galima kuo greičiau ją užtaisyt, taip nesukeliant nepatogumų vairuotojams. Visi duobių tvarkymo darbai prasidės balandžio pradžioje.
Alytaus gatvių duobes tvarko UAB „Parama“.
Alytaus Miesto ūkio skyrius kviečia alytiškius pranešti apie mieste atsiradusias duobes el. paštu miestoukis@alytus.lt arba per interneto svetainę „Tvarkau Alytų“.

Komentarai

  • Jonas
    prieš 43 minučių
    Juokdariai.......... Visas miestas pilnas duobių. Klokit naujas dangas.

Parašykite komentarą