Akcija ,,Miestas be apleistų ir nenaudojamų automobilių“

 

Jau tapo tradicija skelbti sezonines akcijas ,,Miestas be apleistų ir nenaudojamų automobilių gatvėse ir kiemuose“, jose gyventojai aktyviai dalyvavo. Buvo pranešta apie 121 neeksploatuojamą automobilį. Tai jau trečia akcija.
Viešosios tvarkos skyriaus specialistai nustatė automobilių savininkus, išsiuntė įpareigojimus pašalinti neeksploatuojamus automobilius iš bendrojo naudojimo vietų. 81 automobilis buvo pašalintas iš bendrojo naudojimo vietų, vienas automobilis nuvežtas priverstinai.
Tačiau ši problema išlieka aktuali. Gyventojai susirūpinę, kad kai kuriuose kiemuose vėl atsirado paliktų be priežiūros transporto priemonių.
Siekiant, kad atsirastų daugiau vietos naudojamiems automobiliams statyti, Alytuje pradedama rudeninė akcija „Miestas be apleistų ir nenaudojamų automobilių gatvėse ir kiemuose“. Alytiškiai raginami iš gatvių bei daugiabučių namų kiemų pašalinti apleistus, nenaudojamus automobilius. Prašome apie tokias „griuvenas“ pranešti Viešosios tvarkos skyriui.
Gyventojai gali pranešti apie kiemuose paliktas neeksploatuojamas transporto priemones (pagal galimybę nurodyti gatvę ir namo numerį, automobilio markę, spalvą, valstybinį numerį, datą ir laiką, kada pastebėta transporto priemonė, ir, jei įmanoma, pridėti transporto priemonės nuotrauką) Viešosios tvarkos skyriui el. paštu viesojitvarka@alytus.lt arba telefonais (8 315) 55 194, (8 315) 55 123, (8 315) 55 128.
Gavę informaciją apie gatvėse ir kiemuose paliktus automobilius, Viešosios tvarkos skyriaus tarnautojai įspės savininkus pasirūpinti transporto priemone iki įspėjime nurodytos datos. Nepasirūpinus transporto priemone iki nurodytos datos, bus taikoma administracinės atsakomybės procedūra.
Primename, kad neeksploatuojamos, paliktos be priežiūros transporto priemonės laikymas bendro naudojimo vietose užtraukia baudą transporto priemonės savininkui nuo 70 iki 140 eurų.
Akcija vyks iki 2018 m. spalio 31 d.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą