Ugniagesių g. naikinamos rezervuotos automobilių stovėjimo vietos


Vyksta Ugniagesių g. pokyčiai – naikinamos visos rezervuotos automobilių stovėjimo vietos. Šie kelio ženklai bus pakeisti į transporto priemonių stovėjimo vietos ženklus.
Šie pakeitimai priimti Saugaus eismo komisijai atsižvelgus į 2019-08-22 susitikime su Alytaus miesto savivaldybės atstovais, suinteresuotais asmenimis bei įmonėmis dėl automobilių stovėjimo vietų Ugniagesių ir S. Dariaus ir S. Girėno gatvėse išsakytą daugumos nuomonę panaikinti visų kelio ženklų Nr. 531 „Rezervuota stovėjimo vieta“, pastatytų savivaldybės bendro naudojimo teritorijoje Ugniagesių g., galiojimą. Minėtoje gatvėje esantys ženklai bus pakeisti kelio ženklais Nr. 528 „Transporto priemonės stovėjimo vieta“.
Norime atkreipti dėmesį, kad transporto priemones galima statyti tik kelio ženklais pažymėtose vietose, kadangi įvažiuojant į šią teritoriją yra įrengti kelio ženklai Nr. 540 „Zona, kurioje draudžiama stovėti“.
Asmenims, kurių „P rezervuota“ leidimų galiojimo terminas nėra pasibaigęs, bus proporcingai grąžinti pinigai už nepanaudotą laikotarpį. Todėl kviečiame kreiptis į savivaldybės administraciją su prašymu, kuriame turi būti nurodyta, kam ir į kokią sąskaitą grąžinti pinigus, bei pridėti turimus „P rezervuota“ leidimus.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą