Druskininkų savivaldybė kviečia švęsti Vietos savivaldos dieną: laukia atvirų durų dienos, šventinis koncertas, mero sriuba ir smagios pramogos

Druskininkai kviečia aktyviai paminėti Vietos savivaldos dieną.

Siekiant supažindinti bendruomenę su savivaldybės įstaigų veikla, spalio 10-15 dienomis organizuojamos atvirų durų dienos. Informaciją ir registraciją rasite čia. 

Spalio 15-ąją, šeštadienį, Druskininkų savivaldybės vadovai ir specialistai visą druskininkiečių bendruomenę kviečia susitikti ir kartu paminėti Vietos savivaldos dieną – specialiai šiai progai organizuojamoje šventėje laukia įdomūs pokalbiai ir smagios pramogos.

„Jau tapo tradicija, kad Vietos savivaldos dieną susitinkame su bendruomene – papasakojame apie savo darbus, projektus, diskutuojame, išgirstame žmonių lūkesčius.  Nuoširdžiai kviečiu visus ateiti, bendrauti, užduoti rūpimus klausimus“ – sakė Druskininkų savivaldybės meras R. Malinauskas.

 

Renginio metu bus galima paragauti pagal specialų mero R. Malinausko receptą išvirtos sriubos, kitų rudeninių vaišių bei pagal galimybes paremti druskininkiečių globėjų šeimose augančius vaikus.

Pabendrauti su savivaldybės vadovais, specialistais ir įstaigų atstovais gyventojai galės viso renginio metu – Pramogų aikštėje bus įrengti teminiai paviljonai, kuriuose gyventojų lauks viktorinos, loterijos, atrakcijos.

Renginyje laukia daug pramogų mažiesiems šventės svečiams: kūrybinės dirbtuvės, fotono robotukas, eksperimentai, EKO klasės ir virtualios realybės akinių,  kaip mokymosi ir pramogos priemonės pristatymas., Mini STEAM laboratorija, edukaciniai žaidimai.

Sveikatos priežiūros įstaigos kvies pasiskiepyti, už specialią mažesnę kainą atlikti sveikatos tyrimus bei išbandyti pirmosios pagalbos žaidimą.

VSAT Varėnos pasienio rinktinės Druskininkų pasienio užkardos pareigūnai bendruomenei pristatys programą „Pasieniečių darbo kasdienybė iš arčiau“ bei kinologo su tarnybiniu šunimi pasirodymą.

Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai demonstruos savo įrangą, civilinės saugos išvykimo krepšį, bendraus prevenciniais klausimais, bus dalijama prevencinė informacinė medžiaga. Šventės dalyvius pareigūnai supažindins su gaisrų gesinimo ir gelbėjimo įranga, ugniagesio gelbėtojo profesija, bus organizuojamos rungtys. Norintieji galės būti pakelti su ugniagesių kopėčiomis ir apžvelgti įspūdingą rudenėjančių Druskininkų panoramą.

Susitikime spalio 15 dieną 13 val. Pramogų aikštėje – lauksime Jūsų!

Praėjusių metų Savivaldos dienos akimirkas rasite čia. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą