Nuotraukos autorius: Agneta Mikelionytė

21 taško persvarą iššvaisčiusi „Sintek–Dzūkija“ KMT antrąjį etapą pradėjo palauždami „Nevėžį“

Trečiadienį Alytaus „Sintek-Dzūkijos“ krepšininkai keliavo į Kėdainius, kur prieš „Nevėžio“ komandą pradėjo antrąjį Karaliaus Mindaugo taurės etapą. Antrajame kėlinyje 21 taško persvarą pirmavę alytiškiai vos neišvaistė turėtos persvaros ir į Alytų grįžo su 4 taškų rezervu prieš atsakomąsias rungtynes.

Dzūkai nuo varžovų nutolo jau pirmajame kėlinyje, kai pabėgo į priekį 13:4. Alytiškiai antrajame kėlinyje nutolo dar labiau ir buvo įgavę ir dviženklį pranašumą (29:19).

Apsukų nemažinusi „Sintek–Dzūkija“ iki ilgosios pertraukos sugebėjo susikrauti 16 taškų pranašumą – 49:33.

Po ilgosios pertraukos „Nevėžiui“ pavyko išjudinti savo puolimą ir trečiąjį kėlinį pradėti spurtu 14:6 (47:55).

„Nevėžis“ surengė spurtą ir ketvirtojo kėlinio pradžioje (12:4) bei tokiu būdu sumažino savo atsilikimą iki dviejų taškų – 63:65.

Ir toliau galingai žaidęs „Nevėžis“ likus žaisti pustrečios minutės pirmą kartą rungtynėse sugebėjo išsiveržti į priekį (68:67). Vis dėlto susitikimą užbaigė geriau alytiškiai, kurie po penkių iš eilės Ch. Collinso taškų, likus minutei, įtvirtino savo pergalę 75:70.

„Sintek–Dzūkijos“ gretose rezultatyviausiai žaidė Chauncey Collinsas ir Gediminas Žalalis pelnę po 13 bei Mindaugas Sušinskas pridėjęs 12 taškų.

„Nevėžio“ komandoje išsiskyrė  Arminas Urbutis su 19 ir Georgios Kalaitzakis su 15 taškų.

Antrosios tarpusavio rungtynės Alytuje įvyks lapkričio 12-ąją.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą