Nuotraukos autorius: Marius Šagunevičius

Regionų krepšinio lygoje dvi Alytaus SRC-„Dzūkijos“ nesėkmės

Itin nesėkmingas praėjęs savaitgalis buvo Regionų krepšinio lygoje rungtyniaujančiai Alytaus SRC-„Dzūkijos“ komandai.

Penktadienį alytiškiai namų tvirtovėje susitiko su Kauno Žalgiris-3“ ekipa. Ūgio pranašumą turintys žalgirio jaunuoliai nuo rungtynių pradžios pabėgo į priekį ir po pirmojo kėlinio pirmavo – 19:24.

Antrajame ketvirtyje toliau dominavo svečiai, kurie buvo nesustabdomi baudos aikštelėje. Po dviejų kėlinių komandas skyrė 9 taškų riba – 37:46.

Po ilgosios pertraukos jaunieji dzūkai nusileisti nebuvo linkę ir Tomo Pačėso bei Martyno Pocevičiaus vedini alytiškiai per trečiąjį kėlinį deficitą sumažino iki 5 taškų – 52:57.

Paskutiniajame ketvirtyje  SRC-„Dzūkija“ vienu metu rezultatą galėjo išlyginti tolimu metimu, tačiau jis tikslo nepasiekė ir kauniečiai įtvirtino savo pergalę – 68:78.

Alytiškių komandai Martynas Pocevičius pelnę 25 taškus bei Tomas Pačėsas pridėjo 15.

Ilsėtis Alytaus SRC-„Dzūkijos“  komanda neturėjo kada, nes jau šeštadienį jų laukė taip pat ne ką silpnesnis varžovas – Anykščių  KKSC-„ELMIS“.

Rungtynių pradžioje abi komandas atrodė apylygiai, tačiau po pirmųjų 10 minučių 3 taškų atsarga turėjo varžovai – 20:23.

Antrajame kėlinyje alytiškiams pavyko stabilizuoti žaidimą ir prieš ilgąją pertrauką rezultatas švieslentėje degė lygus – 43:43.

Antroje rungtynių pusėje tritaškių fiestą sukūręs Anykščių komandos žaidėjas tiesio nepaliko jokių šansų Alytaus komandai pagalvoti apie pergalę. Tautvydas Jodelis pataikęs 11 tolimų metimų iš 15 bandymų tiesiog pražudė SRC-„Dzūkijos“ komandą ir taip padovanojo pergalę savo ekipai – 70:91.

Alytaus komandoje rezultatyviausiai žaidė Tomas Pačėsas surinkęs 18 taškų bei Martynas Pocevičius ir Haroldas Rokas pridėję po 13.

KKSC-„ELMIO“ komandoje išsiskyrė Tautvydas Jodelis bei Donatas Radžiūnas, kurie pelnė  35 ir 16 taškų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą