Alytaus miesto savivaldybę aplankė svečiai iš penkių užsienio šalių

Pirmadienį Alytaus miesto savivaldybėje šurmuliavo pedagogai ir mokiniai net iš penkių užsienio šalių. Kartu su Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos atstovais Europos Sąjungos programos „Erasmus+“ mokyklų mainų partnerysčių projekte „Silent Scream“ dalyvauja pedagogai ir moksleiviai iš Rumunijos, Graikijos, Portugalijos, Lenkijos ir Turkijos. Tai trečiasis visų partnerių susitikimas – pirmasis praėjusiais metais vyko Rumunijoje, antrasis – Turkijoje.

„Sveikiname jus mūsų gražiajame mieste ir džiaugiamės tokia sėkminga draugyste bei prasmingu bendradarbiavimu“, – susitikimo metu kalbėjo Alytaus miesto savivaldybės mero pareigas einanti mero pavaduotoja Jurgita Šukevičienė. 

Šio projekto tikslas – dalytis patirtimi patyčių atpažinimo ir prevencijos klausimais, pažinti partnerių mokyklų ir Europos švietimo sistemas, stiprinti tarpkultūrinį dialogą, tobulinti IT įgūdžius, mokytis užsienio kalbų, stiprinti tėvų, mokinių, mokyklos bendruomenės ryšius. 

Susirinkusiems taip pat parodytas reprezentacinis filmas apie Alytų.
 
Svečiai iš užsienio šalių atvyko savaitgalį ir Lietuvoje viešės visą savaitę – moksleiviai kartu dalyvaus projektinėje veikloje, aplankys gražiausias Lietuvos vietas ir megs draugystę bendradarbiauti ateityje. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

  • polkm
    prieš 41 minučių
    Liudijimas apie tai, kaip gavau paskolą iš dangaus patirties paskola

    geros dienos, ketinantis pareiškėjas, finansams, Mano vardas yra ALEX Marie. Aš esu Lietuvos pilietis, išvykstantis iš Jungtinės Valstijos, aš esu nekilnojamojo turto vystytojas iš Ajovos, Jungtinės Amerikos Valstijos, labai rekomenduočiau gauti paskolą, jei esate galvodamas apie bet kokius finansinius sprendimus arba pasiskolinti pinigų. Jie visada privertė mane jaustis taip, lyg būčiau vienintelis jų klientas, o atsakymų pateikimo laikas buvo neįtikėtinai geras. Noriu padėkoti jiems už puikų klientų aptarnavimą ir už gautas projekto paskolos lėšas 5 550 000,00 €.

    Jei jums reikia paskolos verslo, asmeninių, projektų, investicijų ir skolų konsolidavimo paskoloms, susisiekite su jais toliau nurodytu el. pašto adresu ir būtinai praneškite, kad aš jus nukreipiau.

    Susisiekite su jais šiandien.
    Paštas: contact@skyexperienceloan.com
    apsilankykite jų svetainėje: https://skyexperienceloan.com

Parašykite komentarą