Šią savaitę abiturientus išlydi simbolinis paskutinis skambutis

Šią savaitę bendrojo ugdymo ir profesinių mokyklų abiturientams rengiama simbolinė Paskutinio skambučio šventė. Paskutinio skambučio šventės proga visus abiturientus sveikina švietimo, mokslo ir sporto ministrė Jurgita Šiugždinienė.

„Tai šventė, kurioje nežinia, kokių emocijų daugiau: liūdesio ar džiaugsmo. Gal vis tik daugiausia svajonių, o svajonės visada teikia džiugesio. Taip, reikia drąsos joms įgyvendinti. Atkaklumo. Kartais patarimų ir pagalbos. Bet labiausiai – laisvės. Laisvės daryti, ko labiausiai trokštate. Galbūt tik pabandyti. Vėl ir vėl, iš naujo – kiek reikės, kol atrasite savo kelią. Taigi svajokite, eikite pirmyn, kurkite gražesnę Lietuvą ir geresnį pasaulį“, - sakoma ministrės sveikinime.   

Šiemet bendrojo ugdymo mokyklas baigia panašiai tiek pat, kiek ir pernai, – 22 239 abiturientai. Birželio 1 dieną visi abiturientai laikys privalomą lietuvių kalbos egzaminą. Šiemet brandos egzaminus iš viso laikys 27 648 kandidatai. Pagrindinėje sesijoje brandos egzaminams užsiregistravo ir 75 ukrainiečiai abiturientai.  

Komentarai

  • polkm vcv
    prieš 52 minučių
    Liudijimas apie tai, kaip gavau paskolą iš dangaus patirties paskola

    geros dienos, ketinantis pareiškėjas, finansams, Mano vardas yra ALEX Marie. Aš esu Lietuvos pilietis, išvykstantis iš Jungtinės Valstijos, aš esu nekilnojamojo turto vystytojas iš Ajovos, Jungtinės Amerikos Valstijos, labai rekomenduočiau gauti paskolą, jei esate galvodamas apie bet kokius finansinius sprendimus arba pasiskolinti pinigų. Jie visada privertė mane jaustis taip, lyg būčiau vienintelis jų klientas, o atsakymų pateikimo laikas buvo neįtikėtinai geras. Noriu padėkoti jiems už puikų klientų aptarnavimą ir už gautas projekto paskolos lėšas 5 550 000,00 €.

    Jei jums reikia paskolos verslo, asmeninių, projektų, investicijų ir skolų konsolidavimo paskoloms, susisiekite su jais toliau nurodytu el. pašto adresu ir būtinai praneškite, kad aš jus nukreipiau.

    Susisiekite su jais šiandien.
    Paštas: contact@skyexperienceloan.com
    apsilankykite jų svetainėje: https://skyexperienceloan.com

Parašykite komentarą