Naujas We love Lithuania projektas – pristatyk savo verslą visai Lietuvai ir tapk matomu

Lietuvoje yra begalė nuostabių verslų, šeimos ūkių, krautuvėlių, įvairių veiklų, edukacijų bei prekinių ženklų, apie kuriuos daug kas nežino arba išgirsta tik iš draugų ar pažįstamų rekomendacijų.
We love Lithuania startuoja su nauju projektu „PASAKYK LABAS“ ir kviečia visus Lietuvos verslus pristatyti save, savo vykdomą veiklą, gaminamą produkciją ar teikiamas paslaugas. Visiškai nesvarbu, kokią veiklą vykdote, esate maži ar dideli – Jūs įdomūs ne tik mums, bet ir didžiulei, pozityviai We love Lithuania auditorijai!

Vienas gamina ledus, lenkiančius itališkus gelato, kepa pačius gardžiausius šakočius, kitas – augina svirplius, sraiges, kanapes ar salotas šiltnamiuose, pristato daržovių “krepšelius” tiesiai į namus.

Dar kažkas gamina išskirtinius rankų darbo kūrinius savo jaukiose dirbtuvėlėse, stato pačias geriausias pirtis, organizuoja eksursijas, edukacijas, naktinius žygius, miško maudynes girios vidury ar turi augintinių viešbutį… Netgi atvyksta į namus su nuosavu teleskopu, atskleisti Jums dangaus paslaptis, tačiau apie tai žino tik vietiniai to krašto gyventojai –  nedidelė dalis žmonių…

Jūsų verslas vertas būti pamatytas, o mes esame tam, kad Jūs taptumėte labiau matomi ir apie Jus išgirstų bei Jus atrastų kuo daugiau žmonių.

Galbūt Jūs ir esate tas Lietuvos verslas ar žinote puikius gamintojus, edukacijų rengėjus, šalia gyvenančius verslius kaimynus, kurie norėtų pasakyti LABAS visai Lietuvai?
Kviečiame Jus bendradarbiauti – išpublikuosime Jus pristatantį straipsnį We love Lithuania portale, Facebook ir Intagram papasakodami apie Jūsų vykdomą veiklą visai Lietuvai. Net neabejojame, kad mūsų auditorija Jus mielai aplankys, keliaujant po Lietuvą.

Jums tik tereikia pasakyti LABAS!
Dėl verslo ar produkcijos pristatymo(reklamos) susisiekite: Lina 8 684 06001 arba el. p. lina@welovelithuania.com

Daugiau informacijos: https://welovelithuania.com/naujas-we-love-lithuania-projektas-pristatyk-savo-versla-visai-lietuvai-ir-tapk-matomu/


Verslo skyriaus informacija

Komentarai

  • Juan Hernandez
    prieš 49 minučių
    Vis dar bandžiau išleisti 10 milijonų dolerių jackpotą, kurį laimėjau 2019 m., kai po 3 metų laimėjau 10 milijonų dolerių. Mano vardas Juanas Hernandezas iš Niujorko. Aš aptikau burtų raitiklį. Žinau, kad daugeliui žmonių būtų įdomu, kaip aš laimėjau loterijoje. Ar patikėtumėte, jei pasakyčiau, kad tai dariau su burtų liejimu? Sutikau šį garsųjį burtininką, žinomą kaip lordas Erhunas, ir jis buvo teisėtas burtininkas, kuris tai padarė už mane. Kad ir kaip šokiruotų daugumą žmonių, mano garsusis komentaras spaudai buvo toks: „Vis dar bandau išleisti 2019 m. laimėtus 10 milijonų dolerių. Jis padeda man tapti tokiu žmogumi, koks esu šiandien. Lordas Erhunas yra puikus burtininkas, kurio galingi burtai pranoksta žmonių lūkesčius. Jei galvojate apie galimybę pakeisti savo gyvenimą į gerą ir laimę, sakyčiau, susisiekite su lordu Erhunu jo el. paštu; meetlorderhun@gmail.com Manau, kad tai geriausia, ką galiu padaryti visiems, norintiems ir tikintiems gero gyvenimo su amžina laime. nedvejodami susisiekite su juo, švęsite kaip aš kiekvieną dieną. Daugiau mano interviu galite pažiūrėti google ir Youtube.
  • Susan Benson
    prieš 35 minučių
    SVEIKI; Aš esu Susan Benson. Esu skolintojas ir finansų konsultantas.

    AR JUMS REIKIA PASKOLOS?
    Teikiame paskolas fiziniams asmenims: asmeninę paskolą vartojimui, būsto paskolą, kredito išpirkimą, skolos išpirkimą visoms skoloms išieškoti vienu kreditu, verslo paskolą, paskolą automobilio įsigijimui finansuoti ir kt.

    AR JUMS REIKIA FINANSINĖS PARAMOS?
    Galime paremti Jūsų projektų finansavimą, pavyzdžiui: Jūsų namų, biurų, fermų statybą, finansuojame Jūsų kelionių projektus, Jūsų įmonę ar projektą, kuriam reikalingas išorinis finansavimas.

    AR JUMS REIKIA INVESTUOTOJO?
    Galime investuoti į Jūsų didelius projektus. Tai skirta įmonėms ar asmenims, ieškantiems investuotojų savo mokslinių tyrimų projektams, nekilnojamojo turto projektams, perėmimams ir kitiems verslo poreikiams finansuoti.

    JEI JUMS REIKIA PASKOLOS, ATSIŲSKITE PASKOLOS PRAŠYMĄ PER;
    El. paštas: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    Galite atsiųsti mums žinutę per WhatsApp telefonu +447360502110 ir gauti atsakymą akimirksniu

    KĄ MES SIŪLOME
    Mes siūlome visų rūšių paskolas, tiek su užstatu, tiek be užstatu, skolų konsolidavimą ir daugelį kitų.

    SUNSHINE FINANCIAL GROUP INC yra vienos stipriausių grupių Europoje ir pasaulyje dukterinė įmonė. Vykdome strategiją – būti ten, kur pastebimas augimas, sujungti klientus su jo kuriamomis galimybėmis, padėti verslui augti, klestėti ekonomikai ir žmonėms įgyvendinti savo ambicijas.

Parašykite komentarą