Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 18 d.

Savaitgalis bei pirmadienis – Mėnulio mėnesio pabaigos metas, kurį verta panaudoti darbams užbaigti, valytis, tvarkytis. Bus palankios ir iškrovos dietos, skirtos organizmui valyti.

Šeštadienį gerai imtis kažkada užmestų, nepavykusių ar atidėtų darbų. Tai puiki proga nugalėti blogą įprotį, atsisakyti to, kas nereikalinga (daiktų bei žmonių). Pasistenkite grąžinti skolas draugams, įvykdyti seniai duotus pažadus artimiesiems.

Šeštadienio vakaras bei sekmadienis – palankios dienos šeimos susibūrimams, šventimams.

Iš penktadienio į šeštadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų (arba jos iš tiesų nėra rimtos). Šios nakties sapnai susiję su ilgalaikiais planais, kelionėmis, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą, taip pat su jūsų draugais – dabartiniais ir būsimais. Tačiau galėjote regėti ir savo praeitį, net kai ką iš buvusių įsikūnijimų. Palanku buvo matyti veidrodžius, savo atspindį veidrodyje – nelaimės jus aplenks, arklius – gerų draugų kompanija, kelionė, pasagą – didelė laimė šeimoje. Tačiau kalnai, uolos, lipti į aukštį – tai naujos kliūtys, apribojimai.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Avinas (03 21–04 20). Kelionėms, bendrauti su giminaičiais, draugais palankesnis šeštadienis.

Jautis (04 21–05 20). Džiaugsmo ieškokite mažuose dalykuose. Palepinkite save dovana, delikatesiniu patiekalu. Būkite švelnesni sutuoktiniui, nepavyduliaukite.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis smagus: jūs žavite aplinkinius, ir net nežymūs negalavimai, nesklandumai buityje ar darbe jums negali sugadinti nuotaikos savaitgalį.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį galite pasijusti vieniši. Neliūdėkite – vienatvės teikiama ramybė jums padės atgauti jėgas šiuo metu kur kas sparčiau nei buvimas triukšmingoje kompanijoje ar barniai dėl dėmesio, jausmų stokos su mylimu žmogumi.

Liūtas (07 23–08 22). Atidėkite į šalį visus rūpesčius – pabūkite laisvi. Aplankykite draugus, kuriems vis nerandate laiko. Jei jums reikia užmegzti pažintį su svarbiu asmeniu, pasistenkite jį susitikti šeštadienį.

Mergelė (08 23–09 22). Neatsisakykite kvietimo pietų ar į oficialų renginį šeštadienį, nors šiuo metu gali visai nesinorėti dalyvauti panašiuose susitikimuose, ateityje tai duos naudos jūsų karjerai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neblogas metas pasižiūrėti gerą spektaklį, nueiti į parodą, svečiams priimti ar viešnagei bei iškyloms į užmiestį.

Skorpionas (10 24–11 22). Jumis visi žavėsis, norės bendrauti, tačiau šeštadienį stenkitės likti mažiau pastebimi, kad aplinkiniai netrikdytų savo problemomis. Tądien pasistenkite atsiriboti nuo gausių draugijų – jums reikia ramaus poilsio tarp savųjų. Stiprinkite sveikatą ir venkite nereikalingos rizikos – didesnė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Jums verta įsiklausyti į sutuoktinio, draugų patarimus, nuomonę – vėliau pamatysite, kad tai geriausia išeitis. Svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu skirkite šeštadienį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite labiau tolerantiški šeimoje – pagalvokite, gal jūsų artimieji pavargo nuo pastabų, reikalavimų, girdimų iš visų bei iš visur?

Vandenis (01 20–02 18). Renkite smagius draugiškus susitikimus, svečiuokitės šeštadienį. Tai bus puiki proga spręsti bendravimo su savo vaikais problemas.

Žuvys (02 19–03 20). Nepraleiskite gero patarimo ir venkite blogai atsiliepti apie žmogų, nedalyvaujantį pokalbyje. Šeštadienis palankesnis bendrauti, pažintims megzti, kelionėms.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą