Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 9 d.

Keistokas, prieštaringas sekmadienis, kai ne viskas išeina taip, kaip norisi, kaip planavote, tarėtės, tačiau pakaks ir progų džiaugsmui, nuoširdžiai nuostabai.

Tai meilės ir žaidimų metas, kai esminį dėmesį reikia skirti mylimam asmeniui, savo vaikams. O aiškintis meilės santykių, juolab skirtis su sutuoktiniu, netinka.

Sekmadienį būkite atidesni ir atsargesni kelionėse, venkite naujų pažinčių, pasisaugokite vagių, sukčių, apgavikų (ypač vakare po 20 val., naktį).

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai dažnai apgaulingi – į juos nereikėtų kreipti daug dėmesio.

Blogas ženklas: išlieti pieną, jei ant jūsų užkristų medžio lapas ar medžio šaka – dramatiškos permainos; čiaudėti nuo dulkių, jei akis niežėtų – apgaulės.

Geras ženklas: rasti daikčiukų iš geltonojo metalo, geltonų monetų, vaikišką žaisliuką, kaukę.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis – sudėtingesnis. Kai kurioms svajonėms bus lemta sužlugti, tačiau atkreipkite dėmesį, kiek puikių dalykų praleidžiate pro šalį jais nepasidžiaugę, nepasinaudoję. Kurkite sau malonią aplinką namuose – vertėtų atsisakyti dalykų, kurie jus erzina, trikdo.

Jautis (04 21–05 20). Savaitgalį būkite atidesni ir švelnesni tiems, kurie jus myli, pasidžiaukite savo namais, šeima, vaikais, sutuoktiniu (net jei to nesinorės daryti) – nė nepajusite, kaip atgausite jėgas ir optimizmą.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite sąžiningi mylimam žmogui ar sutuoktiniui. Beje, sena nuodėmė jūsų romantiškoje biografijoje gali sekmadienį išplaukti ir virsti skausmingu nesusipratimu.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį kritiškai vertinkite, kas ką kalba, turėkite savo nuomonę.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį likite atsargesni, prisiminkite praeities pamokas. Labiau pasirūpinkite, kad jūsų sutuoktinis ar mylimas žmogus šalia jaustųsi saugiai, – galite be reikalo sukelti įtarimų, išprovokuoti pavydą.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį nepasiduokite nostalgiškam grauduliui dėl didelių, gražių dalykų, tobulos meilės – tai paskatins nusivilti tikrove ir apkartins poilsį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį puiki proga paliudyti savo meilę antrajai pusei.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis puikus sportuoti, sveikatingumo procedūroms.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienio vakarą nesivelkite į ginčus – būsite linkę ne visai teisingai įtarinėti mylimą žmogų, sutuoktinį, vaikus, be to, ir jūsų elgesys jiems gali sukelti įtarimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį galite be priežasties susikrimsti. Raskite įdomios veiklos, kad neliktų laiko emocijoms ir santykių aiškinimuisi sekmadienį. Venkite tądien avantiūrų – galite pervertinti savo galimybes.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį bus svarbu taktas ir kantrybė bendraujant. Vakare gali prislėgti rūpesčiai dėl sutuoktinio ar nesutarimai su antrąja puse dėl pinigų, buities. Nesileiskite į ginčus ir nesistenkite primesti savo valios.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienio nesklandumai nors nereikšmingi, bet dėl to nemenkai jaudinsitės vakare. Labiau pasaugokite savo sveikatą ir sutuoktinio gerą ūpą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą