Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 21 d.

Penktadienis ramesnis, palankesnis teoriniam problemų sprendimui nei praktiniams veiksmams. Tiesa, verta daugiau bendrauti, aptarinėti jums svarbius reikalus. Svarbu vykdyti savo pareigas, taip pat paklusti, nusileisti. Gera proga taikytis.

Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – galimos klaidos dėl išsiblaškymo. Būtina didesnė atida dirbant su dokumentais, juos pasirašant. Venkite oficialių įsipareigojimų.

Nepalanku vykti į keliones, taip pat priimti dovanas, pirkti vertingų daiktų. Negerai pyktis. Netinka badauti. Tinkamas metas romantiškiems pasimatymams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis ramesnis, tinkamas darbams užbaigti, palankesnis uždaras šeiminis bendravimas, sekmadienis – labiau aktyvus metas, puikus įvairiems bičiuliškiems susibūrimams, susitikimams su bendraminčiais, švęsti, pramogauti, kultūriniams renginiams; šeštadienį patartini sidabriniai, žydri tonai, vengtinos ryškios spalvos, juoda; sekmadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, ypač juoda; pirmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudona ir ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų juos ištaisyti. Svarbių dalykinių reikalų tvarkymą su užsieniečiais atidėkite kitai savaitei.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo netikėtai gali nusišypsoti laimė. Tinka ieškoti patalpų veiklai.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, bus naudinga. Sėkmingas laikas, tiesa, įvykių neskubinkite – tai, ką šiuo metu svarstysite, kam ruošitės, bus perspektyvu ir naudinga ilgam. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis netinkamas dideliems užmojams – ne laikas demonstruoti ambicijas (atidėkite tai kitai savaitei). O kol kas tenkinkitės tuo, ką turite, ir pasistenkite tai išlaikyti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį galite apie save sužinoti svarbių jums reikalingų dalykų. Net jei tai bus kritinės pastabos, įsiklausykite: pats laikas kai ką pakeisti savyje. Tądien gauti pasiūlymai bus naudingi, bet ne iškart – teks palaukti iki rugsėjo.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį netikėtai galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kurių įdirbis nemenkas, – gausite užtarnautą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį būsite pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, santykius su artimaisiais, draugais taip, kaip norisi.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį niekur nesiveržkite, pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria. Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei ne viską padarysite. Beje, gali atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio nebemylite, bet jus laikė įprotis, gailestis.

Šaulys (11 23–12 21). Susirūpinkite santykiais namuose, šeimos problemomis. Susimąstykite, kaip į tai reaguojate, ką apie tai galvojate, taip pat įsiklausykite, ką kalbate, kaip priimate išgirstus iš artimųjų patarimus, pamokymus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis – gerų pasiekimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų. Kelionės ar viešnagės metu galimas romantiškas nuotykis.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Išgirsti pamokymai bus vertingi, dalykiniai pasiūlymai naudingi. Tinkamas laikas pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis, galinčiais padaryti įtaką jūsų sėkmei.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis kiek įtemptas, kai kyla pagunda manyti, kad viskas veltui, kad jūsų niekas nesupranta. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui bei kolegoms, dalykiniams partneriams. Tai geros dienos sveikatai tikrintis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą