Palmira: dirbkite savęs negailėdami – tai esminių pastangų metas

Būsite energingi, sumanūs. Tai puikus laikas svarbiems susitikimams, kelionėms, deryboms, suskubkite. Diena gera ką nors keisti, atsiriboti nuo atgyvenusios praeities – nebūkite sentimentalūs: dera atsisakyti seno, paaukoti praeitį dėl naujo – tai puikus laikas reorganizacijoms. Beje, bus palankios apgalvotos avantiūros – tad mažiau planuokite, nesibijokite ekspromto ir rizikuoti.

Palanku tvarkyti juridinius reikalus, pradėti bylinėjimąsi. Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite savęs negailėdami – tai esminių pastangų metas: reikia sutelkti visas jėgas, visus savo sugebėjimus bei draugų, kolegų, partnerių ar tiesiog bendraminčių energiją. Vieni nieko rimta nesiimkite, ypač nederėtų kovoti prieš bendrą sprendimą, kolektyvo ar partnerių valią. Diena nėra palanki romantiškiems pasimatymams bei meilės santykiams aiškintis. Geras laikas nebent atleisti, taikytis ir – jokių komentarų. Beje, suskubkite tai padaryti šiandien ar artimiausiomis dienomis, kad suspėtumėte iki 20 d. Vėliau likę nesusipratimai, neatsiprašymai gali ilgam atšaldyti jūsų santykius – nepadės nė didžiųjų švenčių laimės dvasia. Raskite daugiau laiko pasportuoti – naudingi didesni fiziniai krūviai. Palanku daugiau vaikščioti.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai buvo susiję su ilgalaikiais planais, profesinėmis perspektyvomis, turtu, kelionėmis, meile. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukus kirpti – nuostoliai; gyvūnai – gresia prarasti jėgas, sveikatą. Grybai – pinigai. Varpelio skambėjimas – svarbūs pokyčiai reikaluose arba jausmuose. Patrankos šūvis – greitos vestuvės. Puiku buvo sapne garsiai dainuoti, girdėti audringus aplodismentus.

 Blogas ženklas: jei prieš jus žaibas blykstelėtų – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi; pamesti raktus – nemalonumai šeimoje; savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegė – apsaugos praradimas; nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.

Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti saulei šviečiant – pasisekimas reikaluose.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis sudėtingas, tinkamas užsiimti nemaloniais, sunkiais darbais.

Avinas (03 21–04 20). Rytmetys tinkamesnis darbo reikalams tvarkyti, o juridiniams palankesnė antra dienos pusė. Tai puikus laikas ir įvairioms deryboms, susitarimams, ir ne tik su dalykiniais partneriais, bet ir artimais žmonėmis – sutuoktiniu, vaikais.

Jautis (04 21–05 20). Gauti pasiūlymai bei patarimai bus naudingi jūsų veiklai. Tai tinkamas laikas ieškoti darbo vietos, susitikti su būsimu darbdaviu. Palanku tikrintis sveikatą ir pradėti organizmo stiprinimo kursą.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite populiarūs, sulauksite šilto dėmesio, simpatijų. Tinka imtis apskaičiuotų avantiūrų. Tai sėkmės diena – pavyks viskas ko, griebsitės! Naudinga kartu su vaikais pasportuoti. Vėžys (06 22–07 22). Skubiems reikalams tvarkyti, nedidelėms kelionėms tinkamas laikas. Ši diena palanki spręsti socialines problemas, imtis buities reiklaus. Labiau užsiimkite šeima, namais.

Liūtas (07 23–08 22). Sutiksite reikiamą žmogų, rasite reikalingą informaciją, gausite naudingą patarimą. Tinka ieškoti tarpininkų, užtarėjų, patarėjų, taip gerai ieškoti pamestų daiktų, instrumentų, dokumentų.

Mergelė (08 23–09 22). Ryžtingam dalykiniam pokalbiui tinkamas laikas – siūlykite savo sumanymus, ginkite savo teises, reikalaukite, kas jums priklauso. Antroji dienos pusė gera tvarkyti ir užvilkintus finansinis reikalus, pasirašinėti seniai planuotą sandorį. Galite paaiškinti sutuoktiniui savo požiūrį į pinigus bei ištikimybę – atviram pokalbiui tinkamas metas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jausitės puikiai, kad ir kuo užsiimsite. Tuomet ir kibkite tvarkyti skubių reikalų, ypač jei jie susiję su pinigais, su turtu. Šiuo metu daug kas priklausys nuo jūsų apsisprendimo – tai laikas, kai imate valdyti situaciją

. Skorpionas (10 24–11 22). Svarbus metas – suvoksite ypatingus dalykus, gal didelę paslaptį sužinosite. Pirma dienos pusė labiau tinkama aktyviam reikalų tvarkymui – gausite naudingų patarimų bei pasiūlymų. Derybų metu, tvarkant problemiškus reikalus irgi pavyks pakreipti situaciją palankesne linkme. Bus palanku susitikti su reikalingu žmogumi, kreipkitės į šefą su pasiūlymais ar prašymais. Geras laikas ir konfidencialiems susitikimams bei susitarimam, pamestiems daiktams, slaptai informacijai ieškoti.

Šaulys (11 23–12 21). Palankus laikas keblių dalykinių reikalų tvarkymui (ypač padedant draugams – prašykite pagalbos, sulauksite). Beje, šios bei artimiausių dienų susitikimai ar išgirsta naujiena gali naudingai pakeisti jūsų ateitį. Vakaras geras susitikimams su bičiuliais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite kuo daugiau svarbių dalykinių reikalų sutvarkyti šiandien bei artimiausiomis dienomis – nieko atsakinga neatidėkite kitai savaitei. Priminkite šefui jo ankstesnius pažadus, siūlykite naujus dalykus tik būkite konkretūs bei atkaklūs su juo bendraudami.

Vandenis (01 20–02 18). Geras laikas aptarinėti veiklos problemas su užsienio partneriais, taip pat ieškoti būdų, kaip išlėsti savo veiklą ar iš jos turėti didesnės naudos. Venkite nereikalingų išlaidų – neapgalvotas, brangus pirkinys gali ilgam sugadinti santykius šeimoje.

Žuvys (02 19–03 20). Gana įtemptas metas, tiesa, palankus spręsti skolų, mokesčių problemas. Jūsų nuojauta bus teisinga – gali pavykti teisingai atspėti ateitį, tad labiau paisyti vidaus balso patarimų. Svarbesnių reikalų tvarkymą geriau atidėti ketvirtadieniui, penktadieniui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą